arkadaş gibi konuştuğum erkek nişanlanmış benden biriyle konuştuğunu neden sakladı? akıl verin bana

arkadaş gibi ararsa beni ne yapayım peki aramaz ya bir ihtimal araması olursa diye

arkadaş gibi ararsa beni ne yapayım peki aramaz ya bir ihtimal araması olursa diye
Normal çok uzatmadan konuşun tebrik edin tamamen arkadaşça davranın. Sakın sitem fln etmeyin hoslandiginizi sezdirmeyin.Muhabbet çok uzarsa isim var deyip kapatın ve o aramadikca kesinlikle aramayın msj atmayın. Biraz cool takılın onemsemediginizi düşünsün. Bu saatten sonra maalesef sizinle birlikte olacağını sanmıyorum üzgünüm

Hiç birşey yokmuş gibi umursamadan konuş ama nişandan bahsetme canım.
Adam bildiğin çıkarcıymış

İyi ki sizinle olmamış, bahsettiğin adam tam bir ilgi budalası. İlgin yüzünden seninle konuşmuş ama nişanlısını da bırakmamış oh ne ala memleket. Gerçekten böyle biriyle sen nişanlı olmak ister miydin? Ben diğer kıza üzüldüm valla bugün seninle konuşur yarın başka biriyle onun huyu değişmez. Hiç umursama onu ararsa da soğuk konuş.

Peki sen hediyeler aldin gittin geldin o ne yapti 9ay boyunca?
Ya yedekte durmani istedi ya da seni arkadas olarak bile gormedi ki paylasmadi senle bu mutlulugunu. Sadece cikar icin konustu senle

Sizinki biraz platonik aşka da benziyor..Eğer o sizi aramazsa lütfen siz onu aramayın.

hep ben arayıp soruyordum onu salak gibi

Canım olan olmuş üzme kendini, fazla iyi niyetli davranmışsın. Erkekleri tanımak böyle böyle oluyor malesef. O halde o da seni aramayacak demektir. Bırak arama falan ne gerek var boşveer. Tebrik mebrik gerekmez.

Artı o aramayacak bence hiç. Seni incitmek istemiyorum ama öyle bence boşuna düşünüp durma. Olurda ararsada normal konuş kapat bu kadar yapacağın bu. yada uydur bi bahane selam sabah et kapat fazla uzatmadan.

Seni arkadasım sanmıştım dert ortagın, sırdaşın oldum sanıyordum meğer sadece ben öyle sanmışım göründüğü gibi değilmiş hiç bir şey. Beni buna layık görmüşsün. Anlatsaydın çok yaklaşmazdım sana yaralarını o çok sevdiğin nişanlın sarardı ben neciymişim ki zaten koca bir hiç... ben bunu haketmedim dilerim sende hakettiğini bulursun sana mutluluklar de.

öfkeni kızgınlığını içinde tutmaya bastırmaya çalışma o zaman kendine zarar verirsin. Hatta cesaretin varsa çık karşısına konuş son kezde olsa en azından içimde kalmadı dersin. Yoksa bu durum seni yer bitirir o seni bitirmeden diyeceğini dee ve yoluna var git o tercihini zaten yapmış bize diyecek bişey bırakmamış.

Son düzenleme:
Tovbe..ben az bir zaman once nisanlandim.. acaba benim nisanlimmi konuda anlatilan diye dusunmedim degil.. cunku oda benim yasamis oldugum sehre geldi beni istemek icin ailesiyle birlikte ..ama bence nisanlim degil tabi !!! Hem seninle hem onunla konusmus.. seni sirf arkadasi olarak gormus belliki, onu ise esi olarak gormus.. bu nasil mantik bende cozemedim ama oluyor iste maalesef

Uzak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…