ama saçmalık gerçekten kaira cnm düşüncelerime katıldıgın ıcın tsk :) ay yok o ne oyle yaa onuda terk ederse artık kızla kanka olursunuz
güldürdün beni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama saçmalık gerçekten kaira cnm düşüncelerime katıldıgın ıcın tsk :) ay yok o ne oyle yaa onuda terk ederse artık kızla kanka olursunuz
çok haklısın ona dokunacak kadar yakınlıkta olup dokunamamak çok koyar insana ya
arkadaş kalmak da neymiş
kendine kastı olan kabul eder bunu
akıl işi değil yani :96:kes at bitsin gitsin
"Nikah şahidim"de olur musun?" dedi mi? Bırak arkadaşım şu kendini bilmezi, dinleme bile...
Ben eski sevgiliden hiçbir şekilde arkadaş,dost olamayacağını düşünüyorum.. Bir aşkı bitirip,o kadar yaşanmışlığı bir kenara itip arkadaş kalınamaz bence,illa bir taraf arkadaştan daha fazlasını ister tıpkı senin gibi :) Acı çekmektense salla gitsin güzelim..
5 yıl önceki sevgilimle hala çok iyi arkadaşız :)
Ama biz ilişkiyi anlaşarak,saygı çerçevesinde bitirmiştik.
Ben geleceğimiz yok dedim (ailesiyle aynı evde oturmamı istiyordu) oda saygı duydu.
Uzun bi süre hayatına kimseyi almadı, bende almadım :)
Zamanla benim içimde ki duygular öldü,onunsa 1,5 yıl öncesine kadar aklı bendeydi.
Ama bizim vazgeçmeyi göze alamayacağımız müthiş bir diyalogumuz vardı. Birbirimizi dinler,anlardık.
Onun akıl hocasıydım.
Şimdilerde evlilik arefesinde sanırım en çok sevinen insanlardan biri benim :)
Tebi bizimki garip bi diyalogtu :)
Bu paşa anlaşılan seni hep bi köşede tutmak istiyor.
Olur deseydin ya :) hatta ilerde nikah şahidim ol kanka deseydin.
Erkekler akıl sır ermez işte..
evet evet kesinlikle size katılıyorum ben de öyle olduğunu düşünüyorum. zaten mümkün dğl arkadaş olmamız daha çok acı çekerim. Nasıl kafamdan atarım ne yapmalıyım biliyorum yoluma devam etmeliyim ama nasıl? Yorumunuz için teşekkürler.
arkadaş kalalım = hayatımdan hemen gitme. ne olur ne olmaz. bu kız beni bırakırsa , fazla boşta kalamam sana dönerim.
bu demektir.
Erkek arkadaşımdan ayrılalı 2 ay olacak neredeyse. O şimdi başkasıyla beraber. Msnde konuştuk beni kaybettin, bakacak yüzün olmayacak bana dedim. Seni tamamen kaybetmek istemiyorum, arkadaş kalalım dedi. Onu bir başkasıyla görmeye dayanamıyorum o bana arkadaşlıktan bahsediyor. Çok seviyorum hem de çok ama arkadaş kalmaktansa tamamen silmek daha az acı vermez mi bana. Gözlerinin içine bakıp, sevdiğim adama arkadaşımsın diyemem. Arkadaşım dğl sevgilim olsun istiyorum mümkün dğl amane yapmalıyım? tavsiyelerinizi bekliyorum.
![]()
Hem bir başkasıyla birlikte hemde seni tamamen kaybetmek istemiyor?
Bunda bir çelişki var?
Sevgilisini seviyorsa neden seni kaybetmek istemiyor? Ya da seni seviyorsa unutamadıysa neden bir başkasıyla birlikte?
Bir arkadaşımızında dediği gibi 'eski sevgiliden dost olmaz'.
Zaten boyle bir çelişkinin içinde olan adamla ben arkadaş dahi olmak istemezdim.
Ya bana yalan söylüyor,beni kandırıyor ya da o kızı.
Bence arkadaş falan olmayı düşünme canım, boş ver o kısmetinse zaten bir yolunu bulur yine sevgili olursunuz.
Kendisi de çelişki de keşke çok geç olmasaydı diyordu bana. Onu arkadaşım olarak görmek istemiyorum hayatımda. Dediğiniz gibi boşverdim artk.
Keşkelerimiz o kadar çok ki hayatta ama malesef keşke demenin hiç bir faydası olmuyor olan olmuş,biten bitmiş oluyor..Senin hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.Allah karşımıza bizim için en hayırlı olan insanı çıkarır inşş. :)