arkadaş kalalım diyor!

ama saçmalık gerçekten kaira cnm düşüncelerime katıldıgın ıcın tsk :) ay yok o ne oyle yaa onuda terk ederse artık kızla kanka olursunuz

güldürdün beni:9: kız zaten benim akrabam görüşmüşlüğümüz var.. Aman iş iyice çığırından çıktı en mantıklısı tamamen hayatımdan çıkarmak..

kendimi tutamıyorum kusura bakmayın. bsg de sil bence ne demek o ya sevgilisi var bir de utanmadan arkadaş kalalım kaybetmek istemiyorum diyo iyiymiş valla :D:D

çok haklısın ona dokunacak kadar yakınlıkta olup dokunamamak çok koyar insana ya
arkadaş kalmak da neymiş
kendine kastı olan kabul eder bunu
akıl işi değil yani :96:kes at bitsin gitsin

Onun amacı yedekte kız bulunsun. ama ben yer miyim yemem :34: arkadaş olmayacağım onunla. yorumunuz için teşekkürler.

Ben eski sevgiliden hiçbir şekilde arkadaş,dost olamayacağını düşünüyorum.. Bir aşkı bitirip,o kadar yaşanmışlığı bir kenara itip arkadaş kalınamaz bence,illa bir taraf arkadaştan daha fazlasını ister tıpkı senin gibi :) Acı çekmektense salla gitsin güzelim..

haklısın cnm. Kendime haksızlık etmiş olurum arkadaş olursam.Yorum için teşekküler.

5 yıl önceki sevgilimle hala çok iyi arkadaşız :)
Ama biz ilişkiyi anlaşarak,saygı çerçevesinde bitirmiştik.
Ben geleceğimiz yok dedim (ailesiyle aynı evde oturmamı istiyordu) oda saygı duydu.
Uzun bi süre hayatına kimseyi almadı, bende almadım :)
Zamanla benim içimde ki duygular öldü,onunsa 1,5 yıl öncesine kadar aklı bendeydi.

Ama bizim vazgeçmeyi göze alamayacağımız müthiş bir diyalogumuz vardı. Birbirimizi dinler,anlardık.
Onun akıl hocasıydım.
Şimdilerde evlilik arefesinde sanırım en çok sevinen insanlardan biri benim :)
Tebi bizimki garip bi diyalogtu :)

Bu paşa anlaşılan seni hep bi köşede tutmak istiyor.
Olur deseydin ya :) hatta ilerde nikah şahidim ol kanka deseydin.
Erkekler akıl sır ermez işte..

5 yıl önceki sevgilimle hala çok iyi arkadaşız :)
Ama biz ilişkiyi anlaşarak,saygı çerçevesinde bitirmiştik.
Ben geleceğimiz yok dedim (ailesiyle aynı evde oturmamı istiyordu) oda saygı duydu.
Uzun bi süre hayatına kimseyi almadı, bende almadım :)
Zamanla benim içimde ki duygular öldü,onunsa 1,5 yıl öncesine kadar aklı bendeydi.

Ama bizim vazgeçmeyi göze alamayacağımız müthiş bir diyalogumuz vardı. Birbirimizi dinler,anlardık.
Onun akıl hocasıydım.
Şimdilerde evlilik arefesinde sanırım en çok sevinen insanlardan biri benim :)
Tebi bizimki garip bi diyalogtu :)

Bu paşa anlaşılan seni hep bi köşede tutmak istiyor.
Olur deseydin ya :) hatta ilerde nikah şahidim ol kanka deseydin.
Erkekler akıl sır ermez işte..

Aramız da müthiş bir diyalog olsa dahi ben arkadaş olamam. onun başkasıyla olması zaten beni kahrediyor buna hergün şahit olamam. onun da niyeti belli dediğiniz gibi beni bir kenarda tutmak istiyor. Buna izin vermeyeceğim. Herkes yaptığı hatanın bedelini ödemeli. Yorumunuz için teşekkür ederim.

sen seviyosun ve o başkasıyla çıkıyo. sorman hata bence napıcak kız arkadaşıyla kavga edince omuzunda mı ağlıycak. onunla irtibatını da kes bence. unutmaya çalış. zamanla sende unutursun

evet evet kesinlikle size katılıyorum ben de öyle olduğunu düşünüyorum. zaten mümkün dğl arkadaş olmamız daha çok acı çekerim. Nasıl kafamdan atarım ne yapmalıyım biliyorum yoluma devam etmeliyim ama nasıl? Yorumunuz için teşekkürler.

kendıne uğraşlar bul arkadaşlarınla vakıt geçir sık sık çalışıyormusun? kitap oku gez dolaş hayatın tadını cıkar elbette karşına seni hak eden seni mutlu edecek bırısı cıkacak sabret canım bide o nasıl akrabaymıs yaa valla sasırdım akrabalık ılıskınızede insan arkadasına yapmaz boyle bıs...sabret sen cok guzel gunler senı beklıyor hep bunu dusun hayatını zından etme her gecen gunun tadını cıkarmaya bak..

arkadaş kalalım = hayatımdan hemen gitme. ne olur ne olmaz. bu kız beni bırakırsa , fazla boşta kalamam sana dönerim.

bu demektir.

arkadaş kalalım = hayatımdan hemen gitme. ne olur ne olmaz. bu kız beni bırakırsa , fazla boşta kalamam sana dönerim.

bu demektir.

kesinlikle. bir de utanmadan bana zamanla ne olur bilmem diyor. Yani sen beni bekle ben bu kızdan ayrılırsam sana dönerim.. İnsanlar ne çıkarcı ya bunu yiyecek göz var mı ben de aslaaa.. Yorum için teşekkürler.

sen hala onu sevmiyor olmasaydın bile ayıdan post eski sevgiliden dost olmaz be güzelim:20::20:

Son düzenleme:
Yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Evet sizin de dediğiniz gibi eski sevgiliden dost olmaz. Onu tamamen çıkardım hayatımdan. Geriye kalbimden çıkarmak kaldı. Zaman her şeyin ilacı unutmaya çalışacağım. Hayatıma yeniden onsuz bir yol çizdim..

bence değmez daha çok koyacak sana onu öyle sarmaş dolaş gördükçe yazık gunah değil mi hem belki bir yakınlaşmanız olacak eskı sevgılın sonuçta diger kızada ayıp değil mi? onun ne gunahı var

Erkek arkadaşımdan ayrılalı 2 ay olacak neredeyse. O şimdi başkasıyla beraber. Msnde konuştuk beni kaybettin, bakacak yüzün olmayacak bana dedim. Seni tamamen kaybetmek istemiyorum, arkadaş kalalım dedi. Onu bir başkasıyla görmeye dayanamıyorum o bana arkadaşlıktan bahsediyor. Çok seviyorum hem de çok ama arkadaş kalmaktansa tamamen silmek daha az acı vermez mi bana. Gözlerinin içine bakıp, sevdiğim adama arkadaşımsın diyemem. Arkadaşım dğl sevgilim olsun istiyorum mümkün dğl ama:43: ne yapmalıyım? tavsiyelerinizi bekliyorum.:43:

Hem bir başkasıyla birlikte hemde seni tamamen kaybetmek istemiyor?
Bunda bir çelişki var?
Sevgilisini seviyorsa neden seni kaybetmek istemiyor? Ya da seni seviyorsa unutamadıysa neden bir başkasıyla birlikte?
Bir arkadaşımızında dediği gibi 'eski sevgiliden dost olmaz'.
Zaten boyle bir çelişkinin içinde olan adamla ben arkadaş dahi olmak istemezdim.
Ya bana yalan söylüyor,beni kandırıyor ya da o kızı.
Bence arkadaş falan olmayı düşünme canım, boş ver o kısmetinse zaten bir yolunu bulur yine sevgili olursunuz.

Hem bir başkasıyla birlikte hemde seni tamamen kaybetmek istemiyor?
Bunda bir çelişki var?
Sevgilisini seviyorsa neden seni kaybetmek istemiyor? Ya da seni seviyorsa unutamadıysa neden bir başkasıyla birlikte?
Bir arkadaşımızında dediği gibi 'eski sevgiliden dost olmaz'.
Zaten boyle bir çelişkinin içinde olan adamla ben arkadaş dahi olmak istemezdim.
Ya bana yalan söylüyor,beni kandırıyor ya da o kızı.
Bence arkadaş falan olmayı düşünme canım, boş ver o kısmetinse zaten bir yolunu bulur yine sevgili olursunuz.

Kendisi de çelişki de keşke çok geç olmasaydı diyordu bana. Onu arkadaşım olarak görmek istemiyorum hayatımda. Dediğiniz gibi boşverdim artk.

Kendisi de çelişki de keşke çok geç olmasaydı diyordu bana. Onu arkadaşım olarak görmek istemiyorum hayatımda. Dediğiniz gibi boşverdim artk.

Keşkelerimiz o kadar çok ki hayatta ama malesef keşke demenin hiç bir faydası olmuyor olan olmuş,biten bitmiş oluyor..Senin hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.Allah karşımıza bizim için en hayırlı olan insanı çıkarır inşş. :)

Keşkelerimiz o kadar çok ki hayatta ama malesef keşke demenin hiç bir faydası olmuyor olan olmuş,biten bitmiş oluyor..Senin hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.Allah karşımıza bizim için en hayırlı olan insanı çıkarır inşş. :)

kesinlikle bir gün pişman olup dönerse geri, gönül kapım açık ancak nah girer içeri :)) amin amin hepimizin karşısına rabbim hayırlı insanlar çıkarsın.:16:

Back
X