Arkadaş kalmalı mıyım? Nasıl davranmalıyım?

yulin34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.069
527
123
Kızlar son 293892.konumdaki kişi ile ilgili yine.
2haftadır görüşmüyorduk ben şehir dışındaydım. Kendisi 4lü yakın gruplardan çıktı bu süreçte. Ama bana en son bir devam edelim bir arkadaş kalalım ama ben başlangıçta arkadaş gibi göremem seni falan dedi. Peşimden koştuğu süreçte bir sürü taktik yaptı. Kıskandırma,geri çekilme ... ve itiraf da etti. Başka türlü tepkini anlayamıyorum senin dedi. Bitirirken de arkadaşıma yulin çok takıyor her şeyi baskı yapıyor ben böyle yapamam demiş. Arkadaşım da arkadaşlığınız bozulacaksa ilerde olmayacaksa bozmayın aranızı o zaman demiş. O da şimdiden konuşcam ben baskıya gelemiyorum demiş. Sonrasında yanıma geldi ama gülüyor böyle bir yandan ne biçim güzel olmuşsun ya diye şaşırmış şekilde. Sonrasında bazı konularda kıskanır gibi davrandı sanane biz arkadaşsak dedim. Tamam sormuyorum tamam falan dedi. Kafam çok karışık ciddi ilişkiyi kaldırır mıyım bilmiyorum keşke başka zaman karşıma çıksaydın vs. Eski konuda ayrıntılı yazdım zaten. O gece bitirdik arada kalmış gibi bitti konuşması gibiydi ama ona arama falan da dedim hem şaka hem ciddi.
Birkaç gün sonra en yakın arkadaşı bana çocuğa ne yaptın yine gruptan çıktı rencide mi ettin insanların yanında vs dedi. Yok dedim. Ona sorsaydın. Demedi mi sana dedim. Yok fLan dedi ağzımdan laf aldı. Bana sen takıl ben de takılayım dedi ben de tamam dedim diye anlattım. En yakın arkadaşına yulinle anlaşamıyoruz demiş grubun amacı bitti demiş vs.
Bugün de benim eski flörtün babaannesi kötüleşmiş yoğun bakıma alınmış falan kötüymüş durumu. Ortak arkadaşımız gel yanına gidip iki dk konuşalım böyle yapma dedi. Beni zorla yanına götürdü. Çocuğun gideceğimizden haberi vardı. Neyse ilk gittiğimizde önüne doğru bakıp başını sallayıp güldü. Hoşuna gitmiş gibi geldi bana. Sonra işte önce göz teması kurmadı benle pek. Sonra sonra konuştuk. Hatta akşam çıkalım dedi. Ben sessiz kaldım. Arkadaşm olabilir bakalım dedi. Birkaç kez tekrarladı. Yani arkadaş mı olduk biz sizce?
Ben de babaanneni gör akşam ya dedim. Başka şehirde babaannesi. Bir bakayım olmadı dedi. ‘Öyle işte gülümseyerek konuşabildim bence iyi idare ettim.
Bir de ben önden yürüyordum arkama dönünce bana doğru baktığını yakaladım. Ayağıma doğru bakıyordu elbise giymiştim böyle işte yine benden kurtulamadınız.Bana en son senden hala hoşlanıyorum ben diyordu. Durumlar böyle.

Benim şahsi fikrim uzun süreli ilişkisi resmen olmasa da kalben devam ediyor olabilir. Sizi ise sadece fiziksel olarak beğeniyor gibi geldi. Sadece iki konu okudum bu arada belirteyim. Bence irtibatı kesin, sınav süreci, eski ilişki kırıntıları derken ilgisizlik sizi üzer. Arkadaşça da devam etmeyin. Siz hayaller kurarken o tamamen vazgeçebilir. Bu da sizin hayatınızı yıpratır

O da benim eskisini unutamadığımı düşünüyor. Hatta arkadaşıma da demiş. Ben de talihsiz cümle kurmuştum son gün maalesef kırılmıştır muhtemelen dediğime.

Böyle birine kalbimi değil bir kilo biber emanet etmem. Tırt bu bir cacık olmaz ıssız adamları oynayacak yersen peh
Ahaha ya yorumlar güldürdü beni. Ama keşke düzgün devam etseydi. E ne oldu unuttu mu bu şimdi arkadaş mı olduk peki

Bu adamın sana hiç niyeti olmamış bence şimdi böyle yanar dönerli o yüzden
Hepsi bahane
Ama aşırı heyecanlanıyordu. Dalga geçiyordu hatta bir kız vardı yanımızda o çok dalgaya alıyordu çocuğu öyle görünce. Ayy üzülüyorum da

Ama aşırı heyecanlanıyordu. Dalga geçiyordu hatta bir kız vardı yanımızda o çok dalgaya alıyordu çocuğu öyle görünce. Ayy üzülüyorum da

Güzelsen heyecanlanabilir normaldir
Çekici bulduğumuz insanların yanında heyecanlanabiliriz

O da benim eskisini unutamadığımı düşünüyor. Hatta arkadaşıma da demiş. Ben de talihsiz cümle kurmuştum son gün maalesef kırılmıştır muhtemelen dediğime.
Bence kendinizi çok suçlu hissetmeyin. O zaten sınavı bahane ederek seni üzerim vs gibi sözlerle size BİTİRTMEnin yolunu yapmış. Bu kadar kafa karışıklığı ve kararsızlık hayra alamet değil bence. doğrusunu Allah bilir

Yarabandı olmak istemiyorum evet unuttum dedi ama bilemeyiz. Unuttuysa bile onu şu an dengesiz davranıyor zaten. Arkadaş kalabilcez mi ben mi kendi kendime gelin güvey oldum şu süreçte manyağa bağladım şu an. Hayır başta çocuktan köşe bucak kaçıyordum bu nasıl iş vallahi anlamadım

P
Alıntılamayı unutmuşum yorumu canım

Konularini tam detayiyla hatirlamiyorum ama bir cok konu actigini biliyorum.

Omrun boyle dengesiz biri ile ugrasmaya harcayacak kadar degersiz mi senin icin? Sal ipini gitsin.

Konularini tam detayiyla hatirlamiyorum ama bir cok konu actigini biliyorum.

Omrun boyle dengesiz biri ile ugrasmaya harcayacak kadar degersiz mi senin icin? Sal ipini gitsin.
Kimse onaylamıyor sanırım bu çocuğu. Arkadaşım da zorla konuşturmaya çalışıyor işte

Bu adamdan bi cacık olmayacak belli, arkadaşta kalmayın bunun arkadaşlıgından nolur allahasen gel git akıllı ay nası sinir oldum

Bu adamdan bi cacık olmayacak belli, arkadaşta kalmayın bunun arkadaşlıgından nolur allahasen gel git akıllı ay nası sinir oldum
Net değil mi sence canım ? Hani artık arkadaşız bende duygu bitti tavrıysa dürüst aslında ?
Sen ne düşündün? Oynuyor mu yine ?

Bugün buluşmayı istedi bence gerçekten beni de istedi çünkü yulin yine gider memleketine ondan önce falan gibi laf attı . Ama çocuk sosyallikten ölecek hastalığına sahip olduğu için arkadaş mı kaldık anlamadım. Zaten ben bu çocuğu benim yanımda aşırı heyecanlandığı dönemler hariç hiç anlayamadım ya neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…