Arkadaş kalmalı mıyım? Nasıl davranmalıyım?

Arkadaş olmadınız. Görüşmeye devam edelim flört de edelim birbirimize ilgi gösterelim seni kıskanayım darlayayım ama sevgili olmayalım oldunuz. Pek önerdiğim bir ilişki şekli değil uzun vadede kafayı yedirtir.

Sevgililiğin şartları onun için biraz daha genişlik ben zaten uyabilir miyim bilmiyorum benim işime flört geliyor da ama uzun süre flört kalamayız zaten dediğiniz gibi olur.
2haftadır iletişime de geçmedi aslında bilmiyorum ki. Duygusu hoşlantısı olduğunu söyledi en son başta olduğum gruplardan çıktı benden uzak durmaya çalıştı biliyorum sonuçta arkadaşız rahatlığıysa kalsaydı gruplar ona da zararı yoktu madem arkadaşlığın bilmiyorum kafam çok allak bullak ya

Bana çok kafaya takıyorsunuz gibi geldi ve bunu o kişiye de yansıtıyorsunuz sürekli şimdi biz neyiz modundasınız ve bunu da fark ediyor o kişi. İtici gelir bu tarz hareketler biraz daha rahat takılın çok üstüne gidiyorsunuz

Onu hiç görmedim ki 2 haftadır. Aramadım sormadım hatta yakın arkadaşı konusunu açtığında takılmaya karar verdik dedim başka başka. O bunu değil de onun takıldığı insanları (içinde eski sevgilim var ) kısıtlama huyumdan dolayı baskıcı olduğumu onu kısıtladığımı ama benim onu hiç dinlemediğimi ve hiç arayıp sormadığımı aklıma gelmediğini o adım atınca adım atmadığımı geri çekilince daha da kaçtığımı söylemişti bana. Son konuşmamızda da senle olsa her şey mükemmel olmak zorundaymış gibi korkuttun sen beni dedi.
Şu an duygum olduğunu bilmiyor bence. O zaman çıkalım edelim dediğinde çıkayım madem anlamasın ya

Kızlar ya yanlışlıkla whatsapptan aramalardan arkadaşı arayacakken ona çarptı elim aradım hemen yazdım pardon aramalardan elim çarptı seni aramayacaktım diye sonuna da hadi görüşürüz anlamında el sallama emojisi koydum
Sonra kapının önüne çıktım telefonla konuşmak için bi baktım orada o var bi çocukla konuşuyorlardı ben de mecbur durdum ama arkadaşım açmayınca tam kaparken yine aramışım yanlışlıkla ama gördü yani karşısındaydım aramadığımı artık anladı bence içeri girdim 3-4 dk sonra çıktım dışarı arkadaşla telde konuştum. Ben konuşurken o içeri girdi benim mesai arkadaşımın yanına uğruyor bu ara ama kapıdan geçerken benim odama içeri bakmasına rağmen bir şey demiyor.Dün muhabbet de kurduk yani hani nerde arkadaşneyse nerdeyse yarım saat sonra cevap yaZdı sorun yok Diye elinde telefon boş boş dolandığını da görmesem takmadı dicem.Bu çocuk baştan ayağa taktik ya

Akşam 2 kız 2 erkek çıkcaz önceki ekibimizle. Ben o ve ortak arkadaş bir de benimkinin en yakın arkadaşı. Ama onu ben çağırmadım. ortak arkadaş onu da çağırmak istedi sen bilirsin bak sonra beni yanlış anlamasın dedim yok ya dedi . Sonra çağırdılar onu da. Akşam nasıl davranayım içimden geldiği gibi eskisi gibi olmayı düşünüyorum o zaman da arkadaş gibiydim çünkü ? Ya ben neyin içine düştüm? Bu kadar kolay arkadaş mı kaldı benle ne yapıyoruz anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…