- Konu Sahibi simgeeeeee
-
Tercih meselesi olarak algılardım ben..
Onun, onlardan kopmasını beklemem, bu doğru olmaz.
Ama ben de yakınlığımı keserdim..
Belki yanlış düşünüyorumdur, bilemem.. :)
Canım bir büyüğün olarak bir şeyler yazmak istedim.
Savaştamıyız düşman falan yazmışın.Anlaşamadığın olabilir,fikirleriniz uymayabilir görüşmek zorunda da değilsin.Sen görüşmüyorsun diye diğer arkadaşında görüşmemesi gibi bir şey olamaz.
Şimdi en iyi arkadaş en iyi sırdaş bence annedir.Kızsada, bağırsada, onaylamasada seni yarı yolda bırakmayacak,yarın senin yüzüne vurmayacak ve açıklarını kapatacak karşılıksız veren tek kişidir.
Bazen annelerle paylaşamayız.O zaman özelimiz kendimizde kalacak.Paylaşım mümkün olduğunca sınırlı olmalı.Dost dediğimiz insanları yaşamımızda elekten geçirerek buluruz.Bir çok arkadaşımız olur her 10 yılda bir hepsini bir eleğe koyar sallarız bakarız üste kim kalmış.Bazen bir bazen hiç kalır.
Arkadaşına gelince o kişilerle görüşmesi sorun değil amma velakin mesajına cevap vermemesi sana verdiği değeri gösterir.Küsmek sorunları çözmez.Konuşarak sorunlarınızı halledin.Olmuyorsa araya mesafe koyarsın.
Ne demişler bana arkadaşını göster sana kim olduğunu söyliyim.
İnsanlar kendileri gibi olanlarla arkadaşlık kurar.
Yazdıklarımı düşün bundan sonraki hayatına bu konularda ışık olur inşallah.
gerçekten çok doğru yazmışsınız çok teşekkür ederm. ben burda anlaşılsın diye düşman olarak yazdım. sizin bahsettiğiniz o annelere anlatılmayan şeyleri birbirimize anlatırdık onunda bende gizli çok şeyi var. benım alındığım nokta onların çok sıkı fıkı olması merhabası olur ama böyle yakın olmaz ki zaten bu arkadaşlardan biride zamanında yakın arkadaşıma çektirdi. şimdi onlarla birlikte resmen karşımdalar, mesajımada cevap vermediğine göre onlar daha değerliymiş demekki ben kendimi kandırmışım.
merhaba kızlar,
2 yıldır bir arkadaşım var dertleştiğim,güvendiğim kız kardeşimden ayırt etmediğim biri vardı ve oda bana benim ona davrandığım gibi davranıyordu. kavga ettiğim bana yanlış yapan 2 tane düşmanım var benim konuşmuyoruz ama hergün aynı ortamdayız. emin olun ki nefret ediyorum çünkü beni bir arkadaşımla birbirime düşürdüler kavga ettik falan. herşeyi en yakın arkadaşım biliyor nasıl nefret ettiğimi falan ama yakın arkadaşım düşmanlarımla yakın oluyor sabah olsun,okul çıkışı olsun hep beraberler bir kere söyledim yakın arkadaşıma bu kadar yakın olması bana rahatsızlık verdiğini bana şu cevabı verdi 'sen onlarla kötüsün diye bende mi öyle olucam senin yerin zaten ayrı' dedi ve biraz uzaklaştı onlardan ve şimdi tekrar sıkı fıkı oldular bu sabah okula gittim hep birlikteler birbirleriyle ilgileniyorlar resmen atılmışım ben bi kenara yakın arkadaşımla aynı yerde oturduğum süre boyunca hep birbirleriyle ilgilendiler ve bölümlerimiz aynı olduğu için 4ümüzde aynı sınıftayız onları o kadar yakın görünce dayanamadm boğuldum sanki ve yerimden kalkıp başka yere oturdum biraz zaman geçti morali bozuk gibi gördüm arkadaşımı, bana baktığını falan yakaladım mesaj attım bana cevap atmadı.gülüyolardı, eğleniyolardı bidahada yanına gitmedim çünkü mesajımı gördü cevap vermeye bile tennezül etmedi. şimdi size soruyorum en yakın arkadaşınız düşmanlarınızla sıkı fıkı olsa siz o arkadaşınızla konuşurmusunuz? benmi yanlış düşünüyorum gerçekten onun hayatı bende onun arkadaşıyım onlarda onun arkadaşımı ? siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?
merhaba kızlar,
2 yıldır bir arkadaşım var dertleştiğim,güvendiğim kız kardeşimden ayırt etmediğim biri vardı ve oda bana benim ona davrandığım gibi davranıyordu. kavga ettiğim bana yanlış yapan 2 tane düşmanım var benim konuşmuyoruz ama hergün aynı ortamdayız. emin olun ki nefret ediyorum çünkü beni bir arkadaşımla birbirime düşürdüler kavga ettik falan. herşeyi en yakın arkadaşım biliyor nasıl nefret ettiğimi falan ama yakın arkadaşım düşmanlarımla yakın oluyor sabah olsun,okul çıkışı olsun hep beraberler bir kere söyledim yakın arkadaşıma bu kadar yakın olması bana rahatsızlık verdiğini bana şu cevabı verdi 'sen onlarla kötüsün diye bende mi öyle olucam senin yerin zaten ayrı' dedi ve biraz uzaklaştı onlardan ve şimdi tekrar sıkı fıkı oldular bu sabah okula gittim hep birlikteler birbirleriyle ilgileniyorlar resmen atılmışım ben bi kenara yakın arkadaşımla aynı yerde oturduğum süre boyunca hep birbirleriyle ilgilendiler ve bölümlerimiz aynı olduğu için 4ümüzde aynı sınıftayız onları o kadar yakın görünce dayanamadm boğuldum sanki ve yerimden kalkıp başka yere oturdum biraz zaman geçti morali bozuk gibi gördüm arkadaşımı, bana baktığını falan yakaladım mesaj attım bana cevap atmadı.gülüyolardı, eğleniyolardı bidahada yanına gitmedim çünkü mesajımı gördü cevap vermeye bile tennezül etmedi. şimdi size soruyorum en yakın arkadaşınız düşmanlarınızla sıkı fıkı olsa siz o arkadaşınızla konuşurmusunuz? benmi yanlış düşünüyorum gerçekten onun hayatı bende onun arkadaşıyım onlarda onun arkadaşımı ? siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?