arkadaş kazığı..

Herkese dostum demiyceksin bunu anladiysan ne mutlu sana...Kim ne derse desin insanin cocukluk arkadaslarinin yerini kimse tutamiyor..

Herkese dostum demiyceksin bunu anladiysan ne mutlu sana...Kim ne derse desin insanin cocukluk arkadaslarinin yerini kimse tutamiyor..

bende bu konu hakkında fıkrımı soylemeden yapamayacagım. arkadaslık falan bu devırde kalmadı. hele cocukluk arkadası dıe bıde hıc kalmadı ınsan ne goruyorsa zarar olarak hep en yakınundan goruyo onun ıcın kendı kendıne yetebılmesın sırrını ozelını kımse bılmesın herkese merhaba dersın olur bıter nıe bı adım daha yaknlasaaasın kı gerek yok yanı ben yasadıklarımdan bunu ögrendım. anne konusundada yazılanlara hak verıyorum ılla anlatacaksan bu annen olsun ama kısıden kısıye degısıyo tabı bu eger senı anlıyosa tek dostun annen olsun baska kımse deıl

eğer aradaki dengeyi tutturabilcekse yani senin yerin ayrı derken sizi kenara atmıyacaksa görüşmesinde bir sakınca yok bence..çocukken olurdu öyle ben küstüm sende küs demek..

böyle birşey benimde başıma gelmişti dur anlatayım
arkadaşım bana aynen sen küssün diye ben de mi konuşmiycam diye tepki göstermişti sonra ben o kadar soğudum ki onunla konuşmadım uzaklaştım.

çünkü zamanında aynı arkadaşım bu kızdan hiç hoşlanmadığını söylemişti nolur onlarla takılmayalım diyip duruyodu. bende benim için değerli olan sensin çok rahatsız oluyosan görüşmeyiz dedim resmen grubumuzu değiştirmiştik bu yüzden.
sonra biz tekrar o grupla samimi olduk. o kız benden hoşlanmıyodu ve sürekli arkamdan konuşuyodu ben de bunu bildiğimden rahatsız oluyodum ve bunu arkadaşıma söyledim bizi çok yan yana getirme diye. sonra bi sürü olay oldu ben küsüp uzaklaştım herşey onlara yaradı.şimdi tekrar konuşuyoruz aynı grupta olduğumuz için. o kızla şimdi samimi aynı evde kalıyolar ama resmen birbirlerini alttan almak bi ton çaba gösteriyolar. şikayet edecek kimsesi de kalmadı bana şikayet etmeye kalkıyo ama hiç ilgilenmiyorum umrumda bile değil.

zamnında ben onun için hiçbir problemim olmamasına ragmen o kızla görüşmeyi konuşmayı kestim ama o benim için aynı şeyi yapmadı. (normalde ben kimseye ben konuşmuyorum sen de samimi olma gibi birşey demem sadece hoşlanmadığımı belirttim ve sürekli onunla takılmayalım arada görüşelim dedim onu bile yapmadı ben mesafe koyamam araya dedi çıktı)

şu anda aynı sınıfta olduğumuz için küs kalamıyorum çünkü strese giriyorum ben küsünce.
sen de takılacağın başka kişiler yoksa küs kalma ama eskisi gibi de olma
sonuçta sana değer verse o kadar sıkı fıkı olmazdı
yani konuşabilir ama gözüne sokar gibi samimiyete gerek yok yani

kısacası anladım ki herkesle mesafeni koruyacaksın. kimse için fedakarlık yapmicaksın. zamanı gelince bi güzel satıyolar çünkü

evet arkadaşınla herşeyi paylaşmışsın,kardeş kadar yakının olmuş senin..
ve şimdi başkalarıyla paylaşmk istemiyorsun...
aslında doğal bişey bu...herkes yaşamıştır zamanında...kıskançlık sadece aşkta yok ya onunda senden ayrı bi çevresi,samimiyet kurduğu kişiler olabilir,seninde olacağı gibi...ama bunu idrak etmek zor gelir insana...şimdi herkes böyle söyler ama birebir yaşarken yapmak uygulamak zordur bunu...

kısacası ben olsam,bende alınır bozulurdum sanıyorum ki...

üstelik arkadaşın yazdıklarından yola çıkarak söylüyorum,nispet mi yapıyo sana ne! msj ına cvp vermemeler,gizlice bakmalar,onlarlayken seninle ilgilenmemeler...acaba bu kadar dert etmeni hakediyomu orasıda tartışılır gibi???

kızlarrr o dost dediğim insan, hoşlanmadığım kişilere benim laflarımı taşıyomuş ikili oynuyormuşş.. sıkılmış benden zaten tek bana değil tüm yakın dostlarına böyle yapmış..tek söyleyebiliceğim, allah onu ıslah etsin..

bende aynı şeyi yaşadım ve o arkadaşımı uzun süre serbest bıraktım ve bi arkadaş buldum baya eğlendik bi kaç gün okula gelmedi haberi oldu ve çatladı en son dayanamayıp konuştu. bence sende öyle yapmalısın. canını acıtmak istiyosan yeni arkadaşınla resim fln çekin onun yanında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…