Canim evdeyim surekli nasil bulcam kiYenilerini bul canım bence, eskileri iyi arkadaşlar olsalardı hala görüşüyor olurdunuz
Bilmiyorum olabilirSahsen birinin sırf arkadaşı olması için arkadaşı olmam. Bu tür seyler hissedilir. Belki ondan arkadaşınız yoktur ?
Benim hic yok konusmak sohbet etmek istiyorum ama yok malesefBenim de 1 tane arkadaşım kaldı. Insan kendiyle arkadaş kalmayı öğrenmeli
EfendimRainyy
Burda edebilirsiniz geyik konuları var. Öyle öyle insanlarla samimi olursunuz belki buluşursunuz. Ben ne zaman kendimi yalnız hissetsem burda olurum meselaBenim hic yok konusmak sohbet etmek istiyorum ama yok malesef
Kus degiliz senede bir iki gorusuyoruzYalnızlık mı koyuyor arkadaşım? Yalnızlık insanı saçmalatır, her dala tutundurmaya çalıştırır, kendine sardırır doğru kontrol edemiyorsa. Eski arkadaşlarından aranın iyi olduğu, bozuk ayrılmadıklarını ara, gündemelik gez, ne olacak? Arkandan iki laf etseler de sen gezmene bakarsın.
Sürekli evde durarak da arkadaş bulunmaz.
Ay insallah canim :)Benim de yok ama olmuyorsa kendimle mutlu olmayı öğrenmek zorundayım diyerek vazgeçtimbirkaç kişiyle konuşmayı denedim kendilerine mecburmuşum gibi davrandılar onları da unuttum gitti en iyisi kendimle kalmak belki bu sakin günler geri gelmez umarım bir gün kendiliğinden güzel bir dost edinirsiniz
Nerde var canım bilmiyorum benBurda edebilirsiniz geyik konuları var. Öyle öyle insanlarla samimi olursunuz belki buluşursunuz. Ben ne zaman kendimi yalnız hissetsem burda olurum mesela
Yaz tatili okula gidemiyorum is basvurusu yaptim aramadilar kurs falan da yok mecbur evdeyimNeden sürekli evdesiniz?
Sevgili olaylarından bıktın mıEfendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?