Yani yaz tatili dışında aslında aktif bir hayatınız var. Peki nasıl arkadaşınız yok o hayatta? Evden çıkmıyorum, arkadaş bulamıyorum deyince, bütün ömrünüz evde geçiyor sandım.Yaz tatili okula gidemiyorum is basvurusu yaptim aramadilar kurs falan da yok mecbur evdeyim
aynen olmasin bir sure. Ama yine konu acarimSevgili olaylarından bıktın mı
Kus degiliz senede bir iki gorusuyoruz
Hayırsız arkadaşlarUniden kalma hiç arkin yok mu
Tamamaynen olmasin bir sure. Ama yine konu acarim
Allah Allah sen de hiç suç yok yaniHayırsız arkadaşlar
YaYani yaz tatili dışında aslında aktif bir hayatınız var. Peki nasıl arkadaşınız yok o hayatta? Evden çıkmıyorum, arkadaş bulamıyorum deyince, bütün ömrünüz evde geçiyor sandım.
Simdilik vazgectim hem siz kiziyordunuz konu acincaAh rainyy ah . Erkek arkadaştan vazmıgeçtin tatlım .
Bilmiyorum valla olabilir miAllah Allah sen de hiç suç yok yani
Haklisin canimmKitap en iyi arkadaş rainyy. Hem niye sürekli evdesin? Gönüllü ol mesela. Bir sürü dernek var, yardım bekleyen bir sürü can var. Hem bu şekilde sosyalleşmiş olursun hem de topluma katkın olur.Evde otur otur kur neden sevgilim yok, neden arkadaşım yok. Böyle hayat mı geçer?
Nerde yaşıyorsun kaç yaşındasın keşke bunlarıda yazsaydın belki sana yakın olan arkadaşlar vardırKizlar hic arkadasim yok arkadas istiyorum eski gorusmedigim arkadaslari arayip sorsam sacma mi olur?
Oladabilir olmayadabilir kızların dediği gibi bol bol kitap oku derneklere katil ve yeni arkadaşlar edin hem arada dışarıya cik parka falan hava almaya birileriyle tanış nerde oturuyosun bu aradaBilmiyorum valla olabilir mi
Istanbulda sen nerede yaşıyorsunOladabilir olmayadabilir kızların dediği gibi bol bol kitap oku derneklere katil ve yeni arkadaşlar edin hem arada dışarıya cik parka falan hava almaya birileriyle tanış nerde oturuyosun bu arada
Ben de İstanbul. Neresinde oturuyorsunIstanbulda sen nerede yaşıyorsun
kac yasindasinKizlar hic arkadasim yok arkadas istiyorum eski gorusmedigim arkadaslari arayip sorsam sacma mi olur?
23kac yasindasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?