Arkadaş mı ?

Toprak07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
629
382
103
38
Merhaba herkese;
Benim 10 yıllık canım,ciğerim,kardeşim
Dostum dediğim insan geçen hafta düğünüm oldu ne kına gecesine ne de düğünüme geldi..hayatimin şokunu yaşadım.sadece mesajla gelemedim mesai vardi kusura bakma dedi.

Bende onu gelin ayakkabimin altina ismini yazmadim.bunu görüp bana etmediği hakaret kalmadi.ve beni heryerden engellemiş.içim içimi yiyor ben mi hataliyim bilmek istiyorum gerçekten..

Kesinlikle Hayır bir kabahatin yok. Gerçek arkadaş değilmiş belli. Kıskançmış içi fesatmış ama belli etmemiş. Evlenmeni beklemiş. En ufak bir şeyde de heryerden engellemiş.
Canım bence hiç muhattap olma onunla. Eğer konuşmak isterse konuş ama hiç peşinden gitme değmiyor

Bir şeyinize tavır almış olmasın
Düğünede bu tavrı göstermek için gelmemiştir
Sizde karşı atak yapınca
Hadı ben ... buna kızdım sen ne kızdın gbı tavırla carlamış olabilir

Sonuç olarak yınede yaptıgı yanlış unut gıtsın gereksiz insanmış

Arkadaş mı bilemem ama normal olmadığı kesin

Tenezzül edip konuşmam bile ben olsam.

Hayatın bana öğrettiği bir şey oldu, herkesten her şeyi beklemek.

İnsanlara fazla anlam yüklemenin ne kadar yanlış olduğunu büyük tecrübelerle görmüş oldum. Ve eksik anlamlar yüklediğim insanların da en güzel anlamlar hak ettiğini sonradan görüp, geç kalmışlığım da...

Her neyse, insanlara anlam yüklerken ve onlara 'dost' sıfatını verirken, onların gerçekten bunu hak edip etmediğini iyi ölçün. Bu bir kıskançlık mevzusu olabilir, kıskanan insanın evlenmenize tavrı cidden çok değişebiliyor, ben de şok geçirmiştim mesela, ama başka bir şeye kırılıp tepkiyi düğün/kına etkinliklerine gelmeyerek de göstermiş olabilir. Bunun öncesi olup olmadığını düşünün, muhakkak varsa bilirsiniz.

Ama tek bir sonuç var, her neyse sebep bir ayakkabı mevzusuna insan silinmez, 'dost'dediğin insana hakaret edilmez.
Gelseydi, sizinle beraber yazsaydı adını o zaman.

Cokta saglam bir arkadasliginiz yokmus aslinda o gelmedi diye sizin kissasa kissas yapmaniz onun bu yuzden sizi silmesi falan cok sacma cok basit duruyor bunun oncesinde biseyler yasanmis olmali sadece mesaiye kaldim gelemedimden baska seyler

Hatalı sen değilsin onu yok saymaya çalış unut

Cokta saglam bir arkadasliginiz yokmus aslinda o gelmedi diye sizin kissasa kissas yapmaniz onun bu yuzden sizi silmesi falan cok sacma cok basit duruyor bunun oncesinde biseyler yasanmis olmali sadece mesaiye kaldim gelemedimden baska seyler
Başka hiçbir problem yoktu..ikimizde iş güç sahibiyiz kac yaşında insanlariz..am farkettim de hic zor günümde yanimda olmamış

Çok haklisiniz..oncesinde hic birsey yaşanmadı..asıl benim kusmem gerekir o süreçte yanimda olmasini isterdim..kac kere cagirdim gelsenr bizde kalirsin vs diye.ama hep bi bhane buldu gunlerdir şok tayim..

Ayakkabinin altina isim yazmadi diye kusmek
Bundan sonra cift haneli iq degerine sahip insanlarla arkadaslik etmeyin
Aynen öyle isim yazmadigim icin engelledi heryerden..onu nasil gozumde buyuymusum ben asil kendime kızıyorum.benim icin cok degerlidir kalitelidir diye millete anltmalarim..ailemin bak biz sana demiştik bakışları hersey cok değişik anlamsiz suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…