Arkadaş mı bilemem ama normal olmadığı kesinMerhaba herkese;
Benim 10 yıllık canım,ciğerim,kardeşim
Dostum dediğim insan geçen hafta düğünüm oldu ne kına gecesine ne de düğünüme geldi..hayatimin şokunu yaşadım.sadece mesajla gelemedim mesai vardi kusura bakma dedi.
Bende onu gelin ayakkabimin altina ismini yazmadim.bunu görüp bana etmediği hakaret kalmadi.ve beni heryerden engellemiş.içim içimi yiyor ben mi hataliyim bilmek istiyorum gerçekten..
Hatalı sen değilsin onu yok saymaya çalış unutMerhaba herkese;
Benim 10 yıllık canım,ciğerim,kardeşim
Dostum dediğim insan geçen hafta düğünüm oldu ne kına gecesine ne de düğünüme geldi..hayatimin şokunu yaşadım.sadece mesajla gelemedim mesai vardi kusura bakma dedi.
Bende onu gelin ayakkabimin altina ismini yazmadim.bunu görüp bana etmediği hakaret kalmadi.ve beni heryerden engellemiş.içim içimi yiyor ben mi hataliyim bilmek istiyorum gerçekten..
Annem ablam da öyle dedi ama oyle düşünmek istemiyorum..umarım öyle değildirkiskanmis seni kurtulduguna dua et
Yolu açık olsun tabi ki..Demek ki kardeşin dostun kardeşin vs değilmiş olsa böyle olmazdı zaten
Boşver yolu açık olsun
Bende onu hissettim kusesi varmış.asil benim kusmem gerek değilmi.Aman gelseydi bu sefer ismi silinmediği için küserdi.
Küsesi varmış yani
Başka hiçbir problem yoktu..ikimizde iş güç sahibiyiz kac yaşında insanlariz..am farkettim de hic zor günümde yanimda olmamışCokta saglam bir arkadasliginiz yokmus aslinda o gelmedi diye sizin kissasa kissas yapmaniz onun bu yuzden sizi silmesi falan cok sacma cok basit duruyor bunun oncesinde biseyler yasanmis olmali sadece mesaiye kaldim gelemedimden baska seyler
Çok haklisiniz..oncesinde hic birsey yaşanmadı..asıl benim kusmem gerekir o süreçte yanimda olmasini isterdim..kac kere cagirdim gelsenr bizde kalirsin vs diye.ama hep bi bhane buldu gunlerdir şok tayim..Hayatın bana öğrettiği bir şey oldu, herkesten her şeyi beklemek.
İnsanlara fazla anlam yüklemenin ne kadar yanlış olduğunu büyük tecrübelerle görmüş oldum. Ve eksik anlamlar yüklediğim insanların da en güzel anlamlar hak ettiğini sonradan görüp, geç kalmışlığım da...
Her neyse, insanlara anlam yüklerken ve onlara 'dost' sıfatını verirken, onların gerçekten bunu hak edip etmediğini iyi ölçün. Bu bir kıskançlık mevzusu olabilir, kıskanan insanın evlenmenize tavrı cidden çok değişebiliyor, ben de şok geçirmiştim mesela, ama başka bir şeye kırılıp tepkiyi düğün/kına etkinliklerine gelmeyerek de göstermiş olabilir. Bunun öncesi olup olmadığını düşünün, muhakkak varsa bilirsiniz.
Ama tek bir sonuç var, her neyse sebep bir ayakkabı mevzusuna insan silinmez, 'dost'dediğin insana hakaret edilmez.
Gelseydi, sizinle beraber yazsaydı adını o zaman.
Aynen öyle isim yazmadigim icin engelledi heryerden..onu nasil gozumde buyuymusum ben asil kendime kızıyorum.benim icin cok degerlidir kalitelidir diye millete anltmalarim..ailemin bak biz sana demiştik bakışları hersey cok değişik anlamsiz suanAyakkabinin altina isim yazmadi diye kusmek
Bundan sonra cift haneli iq degerine sahip insanlarla arkadaslik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?