Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz Arkadaş Olarak Yengeç

ben uzuluyorum artik yengec olduguma insanlar beni yanlis anliyo bunu farkettim... hakikaten benim az ve oz arkadasim vardir oyle herkesle konisiyim cok cevrem olsun diye can atmam kucukken atardim ama kirila kirila artik boyleyim... canim yandimi onceden alttan alirdim artik yoruldum alttan almiyorum bu sefer de kavgaci diyolar. onlar gibi olmak isterdim arkadas. vurdum duymaz kirici lafi sokup ertesi gun yuzlerine gulmeyi isterdim yapamiyorum napiyim.. icimden geldigi gibiyim. sevmiyolarsa gitsinler o zaman kapi acik...

ya burcumu degistirme ihtimalim yok mu... yukselenim de yengec normali de oturdum agliyorum sabhatan beri eski sevgilim kavga ediyosun cok dedi diye... bana sorarsaniz kendimi koruyorum. offff

benim burcumda yengeç yükselenim boğa. ben kimseye güvenmem valla zamanında kazıkları cok güzel yedim az öz arkadaşım vardır arkadaş dediklerim hep arkadan iş çeviriyor güvenme fazla kimseye :)))

benim burcumda yengeç yükselenim boğa. ben kimseye güvenmem valla zamanında kazıkları cok güzel yedim az öz arkadaşım vardır arkadaş dediklerim hep arkadan iş çeviriyor güvenme fazla kimseye :)))

sen cok kavgacisin cevremdeki hicbir kizi sevmedin simdiye kadar demesi cok koydu ya.. afedersiniz de cevresinde kasardan baska bisey yok... nerde yavsiyacak bi tip var onla arkadas oluyo bu erkekler sonra da kalkip sen hic bi kizi sevmiyosun.. ben o kizlar gibi davransam beni kesersin ama dimi

yeni bi taktik gelistirdim kimseye guvenmiyorum ama herkesle de konusuyorum 2 3 haftadir onun gozunun onunde olunca.. sana nolmus ya sen sessiz sakin kendi halinde mutlu bi insandin simdi herkesle sarmas dolas bi kanka havasi noluyo dedi.. oh oh canima degsin. bu dunya sahtelerin dunyasiymis arkadas...

Not: bu sefer de kendisi herkese guvenme demeye basladi cevrem cok olunca atlattim yani o krizi

benimde çevremde bir sürü insan olur istediğim zman ama kendi dünyamda daha mutluyum tam erkeklerin istediği bir tipiz biz yengeçler fazla insanlarla alakası olmayan oluncada kıskanıyorlar işte :))

yengeç burcu kızıyla aslan burcu kızı arasında nasıl bir ilişki olabilir müstakbel elti olucklarsa özellikle =S

yengeç burcu kızıyla aslan burcu kızı arasında nasıl bir ilişki olabilir müstakbel elti olucklarsa özellikle =S

canım ben yengeç burcuyum aslanlarla iyi anlaşırım normalde ama aslan burcu bir kuzenim vardı onun karakteri bozuk maalesef yediğimi giydiğimi paylaşırdım arkamdan iç çevirirdi onun dışında çevremde aslan arkadaşım çok seviyorum onları

Yengeç'im diye demiyorum,arkadaşlığa çok önem veririm,benim için çok değerlidirler..çok iyi sır tutarım,iyi bir dileyiciyimdir..kendimden çok onları düşünürüm yardım etmek için elimden geleni yaparım.. ama silersem de tam silerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…