Geçmiş okunacak gibi değil ki, ben de okumuyorum, çoğu anlık konuşmalar. Zaten slogan da Geçmişi okuma, sohbete dal. oldu...
Nasılsın bu arada.Orda sosyal faaliyete katılabiliyor musun, çevre nasıl?
İyii akşamlar hanımlar
canım burda sosyal faliyetim yok bi kaç arkadaşlar var onlarla görüşüyoruz malum çocuklar küçük onlarla rahat etmek biraz zor...
iyi akşamlar canımmmmm
Bu afeti gözüm bir yerden ısırıyor
benimde 4 aylık bir bebişim ve 4 yaşında bir oglum var,4 aydır evdeyım pazartesi işe başlıyacagım keşke daha önce burada olsaymışım...
Nirden acaba
Nasılsın canım
canım burda sosyal faliyetim yok bi kaç arkadaşlar var onlarla görüşüyoruz malum çocuklar küçük onlarla rahat etmek biraz zor...
Sağolasın, seni sormalı, biz evde pinekliyoruz...Sen anlat neler yaptın görmeyeli... Yoksa başka topiklere mi gittin
yok canım keşke ögretmen olsam.doktorum pazartesi hastanedeyim yogun tempoya devam ama bebegime kıyamıyorumda alısacagız mecburen buarada mesajlara cevapları her seferinde forum takipten mi görecegiz
yok canım keşke ögretmen olsam.doktorum pazartesi hastanedeyim yogun tempoya devam ama bebegime kıyamıyorumda alısacagız mecburen buarada mesajlara cevapları her seferinde forum takipten mi görecegiz
Ayyy canım ne güzel kutsal bir mesleğiniz var...
Sen topiğin sayfasında değilsin anlaşılan, ondan yavaş kalıyorsun demek ki...Anasayfada aşağı doğru in, en alta yakın Ortaya Karışık bölümü var.Ordan mizah kısmında geyik sohbetine gir. Arkadaş olmak isteyen, dert ortağı arayan yazısına tıkla, son sayfaya gel... Yazılanlar ardarda çıkıyor burda...Bizi göreceksin
sagol canım ya...2 çocukla zor oluyor ama idare edıyoruz ya ben yeniyimde tama olarak kullanmayı bilmiyorum senın yazdıklarını alıntı ile cevaplıyacagım ve cevapları herseferınde forum takip varya ana sayfada oradanmı görecegim güleceksin ama anlayamadım...
Ben ne anlatıyorum ya, yeni yazıları görmek için, sayfa yenileye tıkla.Başka birşeye gerek yok.
sagol canım ya...2 çocukla zor oluyor ama idare edıyoruz ya ben yeniyimde tama olarak kullanmayı bilmiyorum senın yazdıklarını alıntı ile cevaplıyacagım ve cevapları herseferınde forum takip varya ana sayfada oradanmı görecegim güleceksin ama anlayamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?