Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

Geçmiş okunacak gibi değil ki, ben de okumuyorum, çoğu anlık konuşmalar. Zaten slogan da Geçmişi okuma, sohbete dal. oldu...
Nasılsın bu arada.Orda sosyal faaliyete katılabiliyor musun, çevre nasıl?

canım burda sosyal faliyetim yok bi kaç arkadaşlar var onlarla görüşüyoruz malum çocuklar küçük onlarla rahat etmek biraz zor...

benimde 4 aylık bir bebişim ve 4 yaşında bir oglum var,4 aydır evdeyım pazartesi işe başlıyacagım keşke daha önce burada olsaymışım...

benimde 4 aylık bir bebişim ve 4 yaşında bir oglum var,4 aydır evdeyım pazartesi işe başlıyacagım keşke daha önce burada olsaymışım...

Benimki 6,5 aylık, diğeri de 4 yaşında kızlar...Öğretmen misin yoksa? Kafa dağıtmaya bire bir site.Gerçi kafanı kaldırıp odaya bakınca yine durum bu

yok canım keşke ögretmen olsam.doktorum pazartesi hastanedeyim yogun tempoya devam ama bebegime kıyamıyorumda alısacagız mecburen buarada mesajlara cevapları her seferinde forum takipten mi görecegiz

yok canım keşke ögretmen olsam.doktorum pazartesi hastanedeyim yogun tempoya devam ama bebegime kıyamıyorumda alısacagız mecburen buarada mesajlara cevapları her seferinde forum takipten mi görecegiz

Sen topiğin sayfasında değilsin anlaşılan, ondan yavaş kalıyorsun demek ki...Anasayfada aşağı doğru in, en alta yakın Ortaya Karışık bölümü var.Ordan mizah kısmında geyik sohbetine gir. Arkadaş olmak isteyen, dert ortağı arayan yazısına tıkla, son sayfaya gel... Yazılanlar ardarda çıkıyor burda...Bizi göreceksin

Ayyy canım ne güzel kutsal bir mesleğiniz var...

sagol canım ya...2 çocukla zor oluyor ama idare edıyoruz ya ben yeniyimde tama olarak kullanmayı bilmiyorum senın yazdıklarını alıntı ile cevaplıyacagım ve cevapları herseferınde forum takip varya ana sayfada oradanmı görecegim güleceksin ama anlayamadım...

Ben ne anlatıyorum ya, yeni yazıları görmek için, sayfa yenileye tıkla.Başka birşeye gerek yok.

Ben şu an kendime gülüyorum...

Ben ne anlatıyorum ya, yeni yazıları görmek için, sayfa yenileye tıkla.Başka birşeye gerek yok.

Adres çubuğu var ya, sitenin adının yazdığı... Kapatma işareti olan çarpı var ya, orada daireye benzer ok var.ona tıklarsan sayfa yenileniyor.Aşağıda yeni yazılar eklenmiş oluyor. Rezilliğe bak, öğretmen olacağım bir de.Anlatamadım gitti...

Yok tatlım Ortaya Karışık/ GeyikSohbeti/Sonrada buraya geleceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…