Ayyy canım ne güzel kutsal bir mesleğiniz var...
Yok tatlım Ortaya Karışık/ GeyikSohbeti/Sonrada buraya geleceksin
sagol elif (dogru demi) bilgisayar özürlüyüm sayende oldu bu iş...
İnsanın haşatını çıkaran bir meslek bence.O kadar saat çalış, nöbete kal... Bir de işin hasta insanlar... Mesaileri azaltılmalı bence... Böylece yüzleri de hastaya daha çok gülebilir... Ben suratsız bir doktor gördüğümde bir daha ona gitmiyorum
İnsanın haşatını çıkaran bir meslek bence.O kadar saat çalış, nöbete kal... Bir de işin hasta insanlar... Mesaileri azaltılmalı bence... Böylece yüzleri de hastaya daha çok gülebilir... Ben suratsız bir doktor gördüğümde bir daha ona gitmiyorum
aslında haklısın nöbet işi zor yada nöbet sonrası izin olmalı bizde o yok ondan biraz sıkıntı oluyor eger o gece uyumadıysan ertesi gün suratsız olabiliyorlar ama ben genelde olmuyorum yorgunda olsam hastalarımı güler yüzle karşılamak istiyorum
enfeksiyon hastalıkları....
enfeksiyon hastalıkları....
sen neyapıyosun...
bende ücretsiz izin kulanmak isterdim en azından 8-9 aylık olana kadar ama yönetim izin vermed şimdilik kayınvalidem yanımda annemle sırası ile bakacaklar bebek bakmakta zor iş gerçi bazen çalışmak daha iyi oluyor evde çok bunalıyosun çalısıncada bebege zor...
hayırdır kızzzz neden küstün kocayaaaa kocaya küsersen taş olursun mazaallaahhhhhh2 gündür de eşimle konuşmuyoruz
anladım Tatliş beni seemiooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?