Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

valla ben evli değilim beekarım böyle bi olaylada karşılaşmadım imkanı olmadı yani :) yakınlarımdan olmadı forumda gebelik topikleri var online forumdan takip edebilirsin orda herkez çok bilgili doktora gidenler var :26:

bi daha öpeyim kuzum2 tane oğluşum var tatlım büyük 11 küçük YAĞIZIM 6.5 yaşında tşkkür ederim canım senin yşın kaçtı gelinim olarak alayımmı seni YAĞIZA hııııııııııııııı aşık olmuşun ya o bana benzio dimi

senınkının sevgılısımı varmıs baskasıylamı konusuyomus bu meseleyı bı anlat hele
aman be ne benimkisi sabah söyledimya benimki diye biriyok hiç aşık olmamışlardanım ben adamın biri ben onu tanımam o beni tanımaz msn de konuşuyoruz bi süredir ama öylesine ben daraldım buralarda kimsecikler yok o tesadüfen çıkıverdi oradan öyle işte şimdi ben yazarsam cevap veriyor son bi kaçgündür cevapları beni sinir etti elifide danıştım kestir at o dönmek zorunda kalsın dedi e öyle yaptım şimdi ben yazmıyorum o da yazmıyor durum bu yani:44:

ahahahaha patsyimm sen çok yaşaa taktik verarada tanımıyoruz kimseyi madara olmıyakk kızz snraaaa
bildiğin gibi değil çok cool kadın kimsecikleri beğenip konuşmuyor bak ne zamandır buradayım daha bi merhaba demedi
topiğin kurucusu var eva valla ben bi kere rastgeldim elifid eskilerden bide leyliferevar onlar kendi aralarında gecce takılıyolar kızım anlıycağın

bende çıkıyorumm canlarrr mesai bitti banada yol göründüü hepiniziiii çook öptüm uğramaya çalışırım yineeeee uğrayamazsam yarın sabah görüşürüzzz hoşçakalınnn

Kod:

giderrr ayakk güldürdünn beniii yaaaaa patsyy çok yaşaaa emiii :))) biz bize yeterizz annammm

kızlar ben çıkıom grşrz benimkiler gelicek birazdan akşama arkadaşlara yemeğe davetliyiz hazırlanıyım dimi anca hazırlanırım ben giyincem ,süslencem daha öptüm sizi kocamannnnnnnnnnnnsizi çok sevdim kıs beni özleyin ablanız kurban olsun size kuzularımmmmmmmmmm

anladım canım...bence de konusma o yazarsa yazarsın sende bosver ... kendını bırsey zannetmesın hem canını da sıkma erkekler boyledır ıste

Ben dünyanın işini yaptım, bunlar sohbetten bıkmamış, yeni dağılmış , maaşallahhh

ahh canım benım sen gelmıssın bn yoktum eve donuyodum o zmn neyse cnm yarın butun gun topıkteyım saglık olsun

nereye gdıyonuz ablacan ...bende herkesı cok sevdım yaa yarın yıne gel anlat olurmu

kızz sen bıze takıl hayatını yasa baskalarını bosver canım benımm

bende çıkıyorumm canlarrr mesai bitti banada yol göründüü hepiniziiii çook öptüm uğramaya çalışırım yineeeee uğrayamazsam yarın sabah görüşürüzzz hoşçakalınnn

bebıs acıksın hala bn evıme geldım bılene
yarın gorusuruz canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…