tsk ederim hoşbuldumm[/Q bilmiorum vala nasıl olduğumu
hayırdır bır sorun mu var bacımmm:26:
e korkuttun hepizi az daha bin zahmetle topladığım agedeşler çil yavrusu gibi dağılıyodu n'apsaydım yanibırak bu işleri ya beni topikten kovduğun günleri hatırlıyormunutma sakın
naıslsınn canımmmm konun hakkında bir bilgim yok yardımcı olamıcamm üzgünümmm(
tşk ederim.. benim sorum vajina içinde pembe kabarcıkların oluşmasıydı ve beyaz katı kokusuz akıntım vardı dr gittim enfeksiyon kaptığımı söyledi ilac verdi ilacları kullanıorum ama regl im3 gün gecikti hamile olablirmiyim die test yaptım bugun negatif olan cizgi cok net ve koyu digeri ise acık renk ve silik bi şekilde cıktı.yalnız gecen hafta hafif kanamam oldu regl oluyorum sandım ama devamı gelmedi .. napıcagımı bilmiorum hamilemiyim?
hayırdır bır sorun mu var bacımmm:26:
evetyazmıstım zaten ama kimsenin bi bilgisi yok sanırım
bak bu tatlişoğlum var ya mesela arada geliyor eskilerden varsa yazıyor yoksa bizi beğenmeyip gidiyo bilesin
ayyy gelsin ne olcak yumuş yumuş öptün anne tadında.. Bu arada kaç çocuğun var abla ? resimler hepsinden farklı gbi yaş farkından mı farklı görünüyorlar anlamadım ? :44:
Bu arada sende çooooookkkkkk güzelsinnnnnnnnnnnnnnn
aman be ne benimkisi sabah söyledimya benimki diye biriyok hiç aşık olmamışlardanım bensenınkının sevgılısımı varmıs baskasıylamı konusuyomus bu meseleyı bı anlat hele
bildiğin gibi değil çok cool kadın kimsecikleri beğenip konuşmuyor bak ne zamandır buradayım daha bi merhaba demediahahahaha patsyimm sen çok yaşaa taktik verarada tanımıyoruz kimseyi madara olmıyakk kızz snraaaa
bildiğin gibi değil çok cool kadın kimsecikleri beğenip konuşmuyor bak ne zamandır buradayım daha bi merhaba demedi
topiğin kurucusu var eva valla ben bi kere rastgeldim elifid eskilerden bide leyliferevar onlar kendi aralarında gecce takılıyolar kızım anlıycağın
aman be ne benimkisi sabah söyledimya benimki diye biriyok hiç aşık olmamışlardanım benadamın biri ben onu tanımam o beni tanımaz msn de konuşuyoruz bi süredir ama öylesine ben daraldım buralarda kimsecikler yok o tesadüfen çıkıverdi oradan öyle işte şimdi ben yazarsam cevap veriyor son bi kaçgündür cevapları beni sinir etti elifide danıştım kestir at o dönmek zorunda kalsın dedi e öyle yaptım şimdi ben yazmıyorum o da yazmıyor durum bu yani:44:
Ben dünyanın işini yaptım, bunlar sohbetten bıkmamış, yeni dağılmış , maaşallahhh
kızlar ben çıkıom grşrz benimkiler gelicek birazdan akşama arkadaşlara yemeğe davetliyiz hazırlanıyım dimi anca hazırlanırım ben giyincem ,süslencem dahaöptüm sizi kocamannnnnnnnnnnn sizi çok sevdim kıs beni özleyin ablanız kurban olsun size kuzularımmmmmmmmmm
bildiğin gibi değil çok cool kadın kimsecikleri beğenip konuşmuyor bak ne zamandır buradayım daha bi merhaba demedi
topiğin kurucusu var eva valla ben bi kere rastgeldim elifid eskilerden bide leyliferevar onlar kendi aralarında gecce takılıyolar kızım anlıycağın
bende çıkıyorumm canlarrr mesai bitti banada yol göründüü hepiniziiii çook öptüm uğramaya çalışırım yineeeeeuğrayamazsam yarın sabah görüşürüzzz hoşçakalınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?