oh allah bozmasın
birini eskittim yenisini aldım diyosun
sakın yanlış anlama
ya tabiki evlenmek kadar boşanmakta doğal
takıldığı yerde salacaksın gitsin
oh iyi etmişsin
hadi baş başben kaçtım benim çocuk don kişot soyunmuş bu karlı havada
o da bişeymi ben geçen bişey gördüm konudan çok yorumlara koptum
kadının biri eşi çok sevdiği ve istediği için sürekli saten gecelik giyiniyomuş adam yatakta onu hep saten gecelikle istiyomuş kadın bi gün kocasını banyoda saten geceliğini giyinmiş bi şekilde yakalamış adama biişey soramamışta arkadaşına anlatmış o da buradaki millete anlatıyo y ayorumlar iki dakka daadamı astılar kestiler gay yapıp bıraktılar ya erkekler diyo ama az da demiyolar hani bu kadın milletinin eline düşmek oyoyoy adam bi fantazisinde karısına yakalandı diye başına gelmedik kalmadı
oooo birini eskitmiş yenisini bulmuş
tövbe tövbe
nereden buluyosunuz kısım marketten mi bana niye yok nerede ya bunlar
slm kızlar ben yeniyim buralarda ve hiç arkadaşım yok bu kadar kalabalık bir forumda
slm kızlar ben yeniyim buralarda ve hiç arkadaşım yok bu kadar kalabalık bir forumda
kız benim kocişim var 5 seneden beri mutlu mesut geçiniyoruzoooo birini eskitmiş yenisini bulmuş
tövbe tövbe
nereden buluyosunuz kısım marketten mi bana niye yok nerede ya bunlar
evet gunluk dedıkodularyok bazılarımız daha yenı
hosgeldın canım bız senın arkadasların oluruz burda takıl sen
o da bişeymi ben geçen bişey gördüm konudan çok yorumlara koptum
kadının biri eşi çok sevdiği ve istediği için sürekli saten gecelik giyiniyomuş adam yatakta onu hep saten gecelikle istiyomuş kadın bi gün kocasını banyoda saten geceliğini giyinmiş bi şekilde yakalamış adama biişey soramamışta arkadaşına anlatmış o da buradaki millete anlatıyo y ayorumlar iki dakka daadamı astılar kestiler gay yapıp bıraktılar ya erkekler diyo ama az da demiyolar hani bu kadın milletinin eline düşmek oyoyoy adam bi fantazisinde karısına yakalandı diye başına gelmedik kalmadı
ya gelirse gelsin valla ben oraya dayazdım yine yazıyorum bilimsel olarak kanıtlanmış şeyler bunlar fantazi dediğin şey erkek beynin de özellikle sınır tanııyor şimdi bazı kumaş dokunuşları erkeklerde kadınlarda olduğundan daha fazla tahrik dici oluyor saten ipek kadife gibipatsy evet bnde gormustum o konuyu ya ama gulme kız basımıza gelır fılan
hoş geldin biz varız işte ayrıca sende artık o kalabalıktansın şeker anlat bakalım nelerin varslm kızlar ben yeniyim buralarda ve hiç arkadaşım yok bu kadar kalabalık bir forumda
merhaba şekerler nasılsınız
sınır tanımıyor yazacaktım yanlış olmuşya gelirse gelsin valla ben oraya dayazdım yine yazıyorum bilimsel olarak kanıtlanmış şeyler bunlar fantazi dediğin şey erkek beynin de özellikle sınır tanııyor şimdi bazı kumaş dokunuşları erkeklerde kadınlarda olduğundan daha fazla tahrik dici oluyor saten ipek kadife gibi
yani bu kumaşın erkeğin tenine dokunması gerekiyor zaten adamın eşinden sürekli saten gecelik giyinmesini istemesinden belli gay değil erkekçe bir tahrik durumunun olduğu e giyinmiş olmasına gelince bazen yalnız takıldıklarını hepimiz biliyoruz bu da anormal değil e bi dünya evli kadının cinsellik konusunda bi çok durumda eşlerini yargıladıklarını da biliyoruz durum gayet normal yani
adam banyoda bi fantazi için yalnız takılıyor ne var bun da e sende yakaladın madem bozma birlikte eğlenebiliriz diye teklif et ha adam olmaz der tepki gösterir o zaman başka
hahah bu güzelmiş doğal ortam hahahıyı ettım valla yoksa askımı nasıl bulcaktım
hersey kader kısmet tabı olmadı bıraktım onu dogal ortamına saldım
gel bacım bak ne güzel sohbet var burdaslm kızlar ben yeniyim buralarda ve hiç arkadaşım yok bu kadar kalabalık bir forumda
canımcım o benı buldu valla
ya gelirse gelsin valla ben oraya dayazdım yine yazıyorum bilimsel olarak kanıtlanmış şeyler bunlar fantazi dediğin şey erkek beynin de özellikle sınır tanııyor şimdi bazı kumaş dokunuşları erkeklerde kadınlarda olduğundan daha fazla tahrik dici oluyor saten ipek kadife gibi
yani bu kumaşın erkeğin tenine dokunması gerekiyor zaten adamın eşinden sürekli saten gecelik giyinmesini istemesinden belli gay değil erkekçe bir tahrik durumunun olduğu e giyinmiş olmasına gelince bazen yalnız takıldıklarını hepimiz biliyoruz bu da anormal değil e bi dünya evli kadının cinsellik konusunda bi çok durumda eşlerini yargıladıklarını da biliyoruz durum gayet normal yani
adam banyoda bi fantazi için yalnız takılıyor ne var bun da e sende yakaladın madem bozma birlikte eğlenebiliriz diye teklif et ha adam olmaz der tepki gösterir o zaman başka
bak bununda smıle ı yok kıs iki sayfa önce anlattım bak oraya yap sende gel hemen hadi bakem:):):) teşekkür ederim :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?