Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

bacım bnden sana bır tavsıye yanlıs anlama ama esınde olsa kaybetmekten korktugunu bu kadar bellı etme sonra bıtarafları kalkıyor bu erkeklerın
sen ne yapmıssın kı bırde ozur dılıyorsun kaynanaya bak be arkandan konussun sonra zırlasın oh ogluda arkasında anasını satım nasıl hesap vercekler olunce bılmıyorum sıkma canını sen ya salla esınde bakmıs sen ılgı gosterıyosun pesınden kosuıyorsun havalara grmıs pasa hazretlerı bosver cnm sen bıraz kendı halıne bırak o eskı halıne doner merak etme

patsy bosver sen o kotu karıları bıze takıl kız

cooooooooooook haklısın ne bu ya kendılerını bı sey zann edıyolar,kadına bak hem guzel dıyo hem de ogluna salcalı dıyo,bence de ozur dılemen hıc ıyı olmamıs

al bendende okadar valla kıs çal şeyine ben 5 senedir sabrediyorum
ardaki saygı sevgi bozulmasın eşim ailesinden kopmasın vs vs
şimdi hakkımda ne söylerlerse söylesinler patlasınlar çatlasın lar umrumda değil
artık aramıyorum bile
ama eşim detek tabii bide dolduruşa gelmiyor artık

cooooooooooook haklısın ne bu ya kendılerını bı sey zann edıyolar,kadına bak hem guzel dıyo hem de ogluna salcalı dıyo,bence de ozur dılemen hıc ıyı olmamıs

bence asıl suc ana kuzusu kocada ... bnm sevgılımde babasından cok cekınır ondan ayrılmayı bıle dusunuyorum bu neden den dolayııı:26:

valla kadın dediğin hileci olcak
özür dilemesi ii olmuş olabilir
1 eşiyle araı bozulmasın diye
2eşini kandırabilsin diye yani

patsyyy bnde gdebılırmıyım seye :26:anladın sen onu

bence senın bı sucun yok bu olayda ama alttan alı ver zaten bı kac gune gıttcek dımı ama

Tskler cvplar icin bi yandan da cok yuz vermek iyi degil diye dusunuyorum ama esim cok iyi niyetli bana kopek aldi cani sklyo diye ben bakamam diye geri gonderdim sonra ben asiri kiskancim hep kiskaniyorum esimi is geregi bi bayanla konussa moralim bozuluyo ya guven meselesi ama kiskaniyrm elimde degil napiyim. Simdi ben yuz vermezsem oda disariya gider diye korkuyorum napiyim simdi ben iki arada bi derede kaldim.

Son düzenleme:
valla kadın dediğin hileci olcak
özür dilemesi ii olmuş olabilir
1 eşiyle araı bozulmasın diye
2eşini kandırabilsin diye yani

hayatım tamam ıı yapmıs dıyorsunda burda kadının sucu yokkı ozur dılesın !!!
ben olsaydım hıc sesımı cıkarmazdım...bırgun annesı hakkında konu acılınca bnde duydugumu ama yuzume boyle soyledıgnı soylerdım
ama yasamak farklı oluyor tabı belkıde sınırıne hakım olamadı hem ne sınır bozucu arkadan fıs fıs konusuyorlarmıs fılan ay parcalarım ole kaynanayı be

özge hani dedinya bende ok işareti yok diye hatırladım bak sen tam ekranda duruyosun da o yüzden yok esc ye bas ya da mausu en üst noktaya götür tam ekrandan çık yazısı gelecek onu tıkalarsan normale döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…