Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

yok kuzumm babacımı yeni kaybettim ben annemii ezip geçemem yaniii

ahaha benn biraz çakalım diyelimmmm

Canım başın sağolsun. Sen ne kadar akıllı bir kızsın, bravo... Benim gözüm aşktan başka birşey görmüyordu... Aşk evlenince elimde patladı...

bızde soyle derler:
evliyken ilk 6 ay adam diyo kadin dinliyo
6 aydan 1 yila kadar kadin diyo adam dinliyo
1 yildan sonra kadin ve adam diyo komsular dinliyo

aynennnn katılıyorummmmmm

kuzummm başka yolu yok aam ben çok dominantımm benimkini vay haline benimkide sabır ve anlayış küpüdür kötü olayları içine atar dışarı vurmaz bazen diyorum yeter artık sende bağırr kavga edelimmmm

Çok abartıyosun ama...Ben dayağa karşıyım bi kere... Seviyos anlamadın mı halaaa Ama sen de kızdırıyon bazen, hiç laf dinlemiyosun...Ne oldu senin iş...
sinirlendim kestirip attım öylece gitti ya artık hep benim önce yazmaya başladığımı farkettim sen dedim meşgulsün heralde e evet oldukça dedi iyi dedim bunadan sonra sen dömeden rahatsız etmem hadi hoşçakal işte böyle artık ben yazmıyorum o da yazmıyo :44:

doğru söylüyo varya bu azerinin ben onu bulduğumda editörle kavga ediyordu

heheee teşekkür ederim bu sözünü hep hatırlatıcam çok karışan oluyo bana

annemmm kıyaamamm tabi gell hep beklerimm

Canım başın sağolsun. Sen ne kadar akıllı bir kızsın, bravo... Benim gözüm aşktan başka birşey görmüyordu... Aşk evlenince elimde patladı...
sağol elifidim ya bende aşığım amaa yeri geldimi aşkımı üzmesini bliyorum yok öyle hep aman üzülmesin kırılmasın beni kırıyorsa oda kırılacak ki anlasınn

ivettttttttttt
simdi gideyimde uyandirayim onu ayy cok kizdim ya
iki odayi supurdu bi baktim usulcacik yatakodasina gitmis uyumus kapiyida kapamis uyanik....

ahaha snede az değilsinn haa

Tut bari kendini...Lafını yeme...Sabret...Döner belki...

bu arada azerinle elifidin yanında + işareti var ne demek acep recep bilen var mı?:44:

Çaktırmadan izliyolar görüyon mu :18: arada da cevap yazıyolar burdayız edepli konuşun diye :18:
aaaaaa bak edebime laf söyletmem valla burada değil ben daha hayatımda kimseye edepsiz küfretmedim cıkscıkscıks aman takip ederlerse etsinler yani işime yarayan bişey vereceklerse yoksa ne işime yarayacak anlamadım verdikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…