tabi ki dileyecek işte ben de aynını söylüyorum böyle yaparsan bekleyip bekleyip kendi keyfi olunca özür dileyecek e öteki türlü sen süründürerek özür dileteceksin
ah arkadaşım medine ne kadın dı be şimdi nerede ne yapıyor kim bilir ne taktikleri vardı keşke onunla arkadaşlığım devam ederken evlenmiş olasaydım saltanat sürerdim valla deb-i deryaydı kadın her yöntemi bilirdin ve hep kendi sonuçlarına ulaşırdı hayran ederdi beni bi erkek böyle mi idare edilirdi hem de onun ki gibi bi adam
he hee cok tesekkur ederım elfıd cım bana cok destek oldun bu konudagerceklerle yuzlesmek zor olsada bakalım nolucak
Ekmek almaya çıktım oturup az kafa dinleym dedim :) bı tanede talibim çıktı)) bekar sandı kadın oğlum için baktım sana dıyo bende herifmden iste teyze dedim :))
hakket kız 20 yim diyo ben üstüne iki kere daha soruyorum kaçsın diye
e yaşlıyım diyen kimdi peki o kaç yaşında :44:
hakket kız 20 yim diyo ben üstüne iki kere daha soruyorum kaçsın diye
e yaşlıyım diyen kimdi peki o kaç yaşında :44:
Ekmek almaya çıktım oturup az kafa dinleym dedim :) bı tanede talibim çıktı)) bekar sandı kadın oğlum için baktım sana dıyo bende herifmden iste teyze dedim :))
evettt kuzummm ama burası çok dinamik tam bana göreeeaynen öyle oluyor
hoşgeldinn kuzuuuu nasılsınnn şeref verdin buyur gel sanada bir çay koyuyummm
kız ben 21 yasındayım
kız ben 21 yasındayım
hahaherkekleriii yeri geldimi baş tacı yapıcaksın ama çok geçmedenn paspas olucaklar ki kıymetini bilsinlerr yok öyle 3 kuruşa 5 köfte elifidd annem sende aızıcık sürt kafasını yerlere jeton çabuk düşsünnnn
emin misin kaçsın de bakalımen yaşlınız benim canım yani ablanızım
benim kadar genç yaşta olan var mı merak ettim şimdi :44:
ayyy seker saol valla
amannn bi satir n isey yazdim
iki sayfa olmus yaaa
napionus bakem bu saatte artik kahve konurr ocaga
nilocan nirdesin yavri.............
benim kadar genç yaşta olan var mı merak ettim şimdi :44:
[/QUOTE]emin misin kaçsın de bakalım
5 yıllık hukukumuz var... Yaptığının farkında işine gelmiyor özür dilemek. Çocukları kullanıp soru soruyor tabi... Ben umrumda değilsin tavırlarındayım,
Dediğin gibi bazen havalara uçuracaksın onları, bazense ezeceksinKız erken kapmışın olayı
azerinn ya bennn evdemi kaldımm yaadaha ne söz ne nişan işte bir sevgili vr onunlada anca 3 sene sonraaa aboww
ELİFİD gördün mü menekşe olmuşum ( ne demekse)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?