ELİFİD gördün mü menekşe olmuşum ( ne demekse)
ben senın yasında kızımı dogurdum
Ben eve gidiyim buralar pek Tekin deyil :))
elifiddd kuzum ne sandın bu taktikler sevgilimin üzeirnde çok işe yarıyorrr ne dersem yaptırıyorum çok şükürr isterse yapmasınn
Yakışır sana her çiçek
nereleree gidemm bennnannemm diyor daha evlenmekk yokk çeyizimde yok zatiii yapmıyor çabucak evlenmiyim diye .
ohooooooooooooooooo
ne gusel ya hizli hizli gidiyo sayfa benimkide yatti uyudu sarma sardirecektim ona yamagimdir saolsun
kandirdi beni uyudu vallaa...
ayıp ettin kahve yaparızz kuzum sanaa
merak ettim şimdi sen yaşındasin ki kaç doğumlusunn
sen niyeti bozduysan yapilmasadda o ceyiz yine bulursun bi yolunu merak etme ceyiz olmadanda oluo bu is...
benim kadar genç yaşta olan var mı merak ettim şimdi :44:
ahaha ne güzell ya benimkide diyorki bu sabah konuştuk bir ay evv işlerini yaparım ikinci ay söylenmeye başlardım 3. ay ee hadi bıktım artık sen yap derdimm dediii şoookkk oldumm
abbo hakket 595 olmuşum anam ne ara oldum hiç farkında değilim ha bu arada merhabaaaaaaaaa sayın kıdemli sizde hoşgeldiniz500 Küsür Mesaja SAhipsin Demek..
yok kuzumm babacımı yeni kaybettim ben annemii ezip geçemem yaniii
:
canım ya dövüyo yeriyo dedikodumu yapıyo ama seviyo galiba kıs bu kıs beni
yok benimki 4 yilda caktirmadan ufak ufak tuyuyom saniyo ama yemezler...........
haaaa
ozaman az bekle.............
basin saolsun.......
ahaha ne güzell ya benimkide diyorki bu sabah konuştuk bir ay evv işlerini yaparım ikinci ay söylenmeye başlardım 3. ay ee hadi bıktım artık sen yap derdimm dediii şoookkk oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?