anlayışlının hali de başka oluyo beOlur böleee kıskanmana veriyom aşkta normal duygu...
Eva çok direndim inan, Nası yaptı bilmiyom kazandı gönlümü....Gönlümün iki sultanısınız siz
kız iki günde ne iş?? işi pişirmişsiniz
aşkolsun aşkolsun iki gün deyip geçme sor bi sor neler yaptığımı nasıl canla başla şuralarda didinip çalıştığımı o kadar işin arasında kimseyi ihmal etmediğim gibi her geleni selaplayıp karşıladığımı hatta başka topiklere dağılanları nasıl bulup getirdiğimi sor sor aha da yüzükız iki günde ne iş?? işi pişirmişsiniz
Seni unutmadım hiç
anlayışlının hali de başka oluyo be
aman kocişin görmesin vurur beni valla bizim hatun benden esirgiyo ama anlayışı elaleme bol bol dağıtıyo diye hiç yoluna gitmeyelim şuralarda daha bişeycikler göremeden gitmiyim kıs
aşkolsun aşkolsun iki gün deyip geçme sor bi sor neler yaptığımı nasıl canla başla şuralarda didinip çalıştığımı o kadar işin arasında kimseyi ihmal etmediğim gibi her geleni selaplayıp karşıladığımı hatta başka topiklere dağılanları nasıl bulup getirdiğimi sor sor aha da yüzü
aşağıda gördüğüm yeniler siz de merhaba dalın sohbete kıslar bakmayın neydi cuc pozitif bak hayata hadi hadi
hennah hizuran hoşgeldiniiiiiiiizzzzzz buyrunnnnn
Ayyyy benim için ne romantik bir akşam
bazıları oyuncu olmak ister, bazıları izleyici , sıkma tatlım yaaaaa keyıflerıne baksınlar
erkeklerin ağzı laf yapmak için değildir onların ki sadece öpmekte kullanılır daha önce sevgilisi neyin bilem olmayan ben bilem biliyom sen daha öğrenemedin mi kıs bide kaç yıllık evlisin gelmişin kaç yaşına cıks cıksAğzı senin gibi laf yapsın onu da affedimSeni de öpim dur
selam kizlar nasilsiniz
aranizda banada yer varmi
yalnizliktan patlamak uzereyim
ay kıyamam anlat bakemselam kizlar nasilsiniz
selam kizlar nasilsiniz
Bizim bu anlayış yüzünden hiç dostumuz olmuyoTatliş de gelmiyo artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?