Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

Olur böleee kıskanmana veriyom aşkta normal duygu...
anlayışlının hali de başka oluyo be
aman kocişin görmesin vurur beni valla bizim hatun benden esirgiyo ama anlayışı elaleme bol bol dağıtıyo diye hiç yoluna gitmeyelim şuralarda daha bişeycikler göremeden gitmiyim kıs

kız iki günde ne iş?? işi pişirmişsiniz
aşkolsun aşkolsun iki gün deyip geçme sor bi sor neler yaptığımı nasıl canla başla şuralarda didinip çalıştığımı o kadar işin arasında kimseyi ihmal etmediğim gibi her geleni selaplayıp karşıladığımı hatta başka topiklere dağılanları nasıl bulup getirdiğimi sor sor aha da yüzü

Ağzı senin gibi laf yapsın onu da affedim Seni de öpim dur

aşağıda gördüğüm yeniler siz de merhaba dalın sohbete kıslar bakmayın neydi cuc pozitif bak hayata hadi hadi

senı gündüz vardıyasına verdım...gelenlerle sen ılgıleneceksın ozaman

Ağzı senin gibi laf yapsın onu da affedim Seni de öpim dur
erkeklerin ağzı laf yapmak için değildir onların ki sadece öpmekte kullanılır daha önce sevgilisi neyin bilem olmayan ben bilem biliyom sen daha öğrenemedin mi kıs bide kaç yıllık evlisin gelmişin kaç yaşına cıks cıks

Bizim bu anlayış yüzünden hiç dostumuz olmuyo Tatliş de gelmiyo artık...

bizim kapımız hak kapısı, herkese yer var..gel ne olursan ol gel; ister dertli, ister neşeli, ister manıtasından ayrılmış, ister aılesıyle tartışmış,istersen bi hiç ol..yeterki gel ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…