Allah belanı versin, Hayri...Herşey bitti beni bi daha arama... Şlakkkkkkkk
e işte sabahtan beri ne anlatıyorum ben sana ne diyorum canını istet sonra diz çöktürüp yalvart özür dilet işte biz de bunu diyoruz heralde dimi ağzını nasıl laf yapıyosa orada öyle laf yaptır kardeşim daha ne diyelim anlamadım kiO erkeğin ağzı, canı bişey isteyince bi laf yapıyo ki, töbe töbeeeeeee Konuşturma beni halka açık yerde...
herzamanki seyler canim acicik tartistik
simdide konusmiyo benimle
kocan mı?? sevgılın mı??
e işte sabahtan beri ne anlatıyorum ben sana ne diyorum canını istet sonra diz çöktürüp yalvart özür dilet işte biz de bunu diyoruz heralde dimi ağzını nasıl laf yapıyosa orada öyle laf yaptır kardeşim daha ne diyelim anlamadım ki
sevgilim canim :2:
her derdin bi çaresi vardırUygun günlerde değilim şekerim... Malum dönem...
Sakın arama, erkeğe yüz vermeye gelmiyo, tepene çıkıyor sonra.Sabret o arasın. Biz seni oyalarız.Bak ben 2 gündür konuşmuyorum...
hıııııııııııı aynı bana verdiğin taktik dimi adam bi meraklandı bi meraklandı sorma merakından arayıp sora sora helak olduelfidam haklı...eger aramazsan, meraklanır neden aramıyor bu deli kız diye....dedıgımı yap, göreceksın...eşşek gibi arayacaknot: guzin abla
geri geleceksiiiiiinnnnnn, kımse benı terk edemez,biri terk ederse O kişi ancak ben olurum....hayır sen terketmıyorsun , ben ıstıfa edıyorum bu aşktan şlaaaaaaakkkkkkk
hoşgeldinnnnnnnnnnnSelamm ben geldim
her derdin bi çaresi vardır
kıs yazgülü değil o başkaooo yazgülü hoşgeldın kızzzz cano
Ahhhhhhhhh, utanmıyosun di mi kadına el kaldırmaya...Senin o en yakın arkadaşın İhsan var ya, gözü bendeydi, ona gidiyorum ben... Artık onun kollarına bırakıcam kendimi hayvan herif... Tüüüüüüüüü sana...
kim dedi sana diz çök diye be nefesatsııııııııın cıks cıks cıks senin fantazi alanın darsa ben napiyim şimdi sana halka açık olduğunu sen söylerdin dimianam senin de aklına gelmeyen yok..İyi de haksız ben değilim ki, niye diz çökim şimdi
Selamm ben geldim
kıs yazgülü değil o başkabu rüzgar gülü
Hoş geldin... Hadi biz de tanışalım... Ben Elif, eli 2 çocuklu. Eva ilk, Patsy de ikinci aşkım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?