Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

Allah belanı versin, Hayri...Herşey bitti beni bi daha arama... Şlakkkkkkkk

geri geleceksiiiiiinnnnnn, kımse benı terk edemez,biri terk ederse O kişi ancak ben olurum....hayır sen terketmıyorsun , ben ıstıfa edıyorum bu aşktan şlaaaaaaakkkkkkk

O erkeğin ağzı, canı bişey isteyince bi laf yapıyo ki, töbe töbeeeeeee Konuşturma beni halka açık yerde...
e işte sabahtan beri ne anlatıyorum ben sana ne diyorum canını istet sonra diz çöktürüp yalvart özür dilet işte biz de bunu diyoruz heralde dimi ağzını nasıl laf yapıyosa orada öyle laf yaptır kardeşim daha ne diyelim anlamadım ki

Uygun günlerde değilim şekerim... Malum dönem...

Sakın arama, erkeğe yüz vermeye gelmiyo, tepene çıkıyor sonra.Sabret o arasın. Biz seni oyalarız.Bak ben 2 gündür konuşmuyorum...

kızım o onun sevgılısı...senın kocan, barısın hemen...aynı evın ıcınde küslük olmaz...fazla üzülüyormus gıbı yap, agla zırla, gelır konusur

elfidam haklı...eger aramazsan, meraklanır neden aramıyor bu deli kız diye....dedıgımı yap, göreceksın...eşşek gibi arayacak not: guzin abla
hıııııııııııı aynı bana verdiğin taktik dimi adam bi meraklandı bi meraklandı sorma merakından arayıp sora sora helak oldu

geri geleceksiiiiiinnnnnn, kımse benı terk edemez,biri terk ederse O kişi ancak ben olurum....hayır sen terketmıyorsun , ben ıstıfa edıyorum bu aşktan şlaaaaaaakkkkkkk

Ahhhhhhhhh, utanmıyosun di mi kadına el kaldırmaya...Senin o en yakın arkadaşın İhsan var ya, gözü bendeydi, ona gidiyorum ben... Artık onun kollarına bırakıcam kendimi hayvan herif... Tüüüüüüüüü sana...

gittt gitttt ama durr 5 6 yumruk daha atım sonra git.......merak etme kuzum kısasa kısas ...senın o nalan dedgın kankan bana aşık kuzum...nör bak ninadına evlenecek onla

Son düzenleme:
anam senin de aklına gelmeyen yok..İyi de haksız ben değilim ki, niye diz çökim şimdi
kim dedi sana diz çök diye be nefesatsııııııııın cıks cıks cıks senin fantazi alanın darsa ben napiyim şimdi sana halka açık olduğunu sen söylerdin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…