erkeklerin ağzı laf yapmak için değildir onların ki sadece öpmekte kullanılır daha önce sevgilisi neyin bilem olmayan ben bilem biliyom sen daha öğrenemedin mi kıs bide kaç yıllık evlisin gelmişin kaç yaşına cıks cıks
sen ne duygusal çözüntü çıktın kızım beaaaaadın romantık bundan sonra..
nesini anlatim canim dert bir deil ki
sevgilim benimle konusmiyo arkadaslarim hafta sonu tatilinde
ben yalniz kaldim
nesini anlatim canim dert bir deil ki
sevgilim benimle konusmiyo arkadaslarim hafta sonu tatilinde
ben yalniz kaldim
Sen ne zaman ruhsuz oldun, aşkolsun.Sizi gördüğüme sevindim diye başıma gelene bak
Ben geldim diye mi mimoza konuşmuyo, selamımı da almadı
al işte bak, duygusal çöküntüsün işte hemen aglamaya başladın
kıs öyle deme bak topiğine cıvıl cıvıl ayrıca daha önce de söyledim ben sayfalara göz atarken herkes birbiriyle sohbet muhabbet uzun bi süre kimseciklere yazamamıştım ..bazıları oyuncu olmak ister, bazıları izleyici , sıkma tatlım yaaaaa keyıflerıne baksınlar
Bana bunu neden yapıyosun...Yaşadıklarımız yalan mıydı, yoksa hiç mi sevmedin
niye bilmediğimiz bir maziniz mi var nayır nolamaz aldatıyor musun beni feritBen geldim diye mi mimoza konuşmuyo, selamımı da almadı
Patsy bu Eva beni Eziyo...Teselli için kollarına geliyorum, yakala
klasık erkek ağzı yapım bari: kızım sevemedım napım, ben böyleyım, daldan dala daldan dala ..sevdıgımı sanmısım
kıs eva napıyonsan yapma zaten kaç gündür bozuklarda kocişiyle gitme üstüne aşkısımınPatsy bu Eva beni Eziyo...Teselli için kollarına geliyorum, yakala
kıs eva napıyonsan yapma zaten kaç gündür bozuklarda kocişiyle gitme üstüne aşkısımın
herzamanki seyler canim acicik tartistik
simdide konusmiyo benimle
niye bilmediğimiz bir maziniz mi var nayır nolamaz aldatıyor musun beni ferit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?