hoşgeldinnnnnnnnnnn
ooo yazgülü hoşgeldın kızzzz cano
anam senin de aklına gelmeyen yok..İyi de haksız ben değilim ki, niye diz çökim şimdi
gittt gitttt ama durr 5 6 yumruk daha atım sonra git.......merak etme kuzum kısasa kısas ...senın o nalan dedgın kankan bana aşık kuzum...nör bak ninadına evlenecek onla
Hosbuldum yavru ceylanlar :) nasılsınız ?
iyi oldu erken gördüm yüzünü.Hani benden yapmamı istediğin şeyler vardı ya İhsan a yapıcam onları kudur köpek ... Şangır şungur, gıcırrrrttttttt...
kim dedi sana diz çök diye be nefesatsııııııııın cıks cıks cıks senin fantazi alanın darsa ben napiyim şimdi sana halka açık olduğunu sen söylerdin dimi
bak bu tatliş hanımınız yine cool takılıyor yok sevmedi beni bu hatun yine selam falan vermeyecek biliyorum ben:44:
seni dayaktan komalık etmek hak oldu bana alllll sanaaa kahpeeeee
seni seni seniiiiiiiiiiiii istemem yan cebime koy hani umrunda değildi hani gelip paşa paşa özrünü dileyecekti de sen hiiiiiiç bişey yapamazdın n'olduNe geldi aklına ya, bak meraklandım şimdi.Özelden yaz bari, bişey öğrenirim belki..Bekliyom hadi...
Merhaba herkeseeeeNapıyorsunuz :))
Yavrııııııı
selam, valla ne olsun böyle yalnızlarda bi adamı bile tavlayamadan kaybetmişlerde bu kocası sevgilisi şeklindeki muhtelif erkeklere sahip hatunların depresiflerine takılıyoruz işte gördüğün üzreMerhaba herkeseeeeNapıyorsunuz :))
seni seni seniiiiiiiiiiiii istemem yan cebime koy hani umrunda değildi hani gelip paşa paşa özrünü dileyecekti de sen hiiiiiiç bişey yapamazdın n'oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?