Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

gittt gitttt ama durr 5 6 yumruk daha atım sonra git.......merak etme kuzum kısasa kısas ...senın o nalan dedgın kankan bana aşık kuzum...nör bak ninadına evlenecek onla

iyi oldu erken gördüm yüzünü.Hani benden yapmamı istediğin şeyler vardı ya İhsan a yapıcam onları kudur köpek ... Şangır şungur, gıcırrrrttttttt...

kim dedi sana diz çök diye be nefesatsııııııııın cıks cıks cıks senin fantazi alanın darsa ben napiyim şimdi sana halka açık olduğunu sen söylerdin dimi

Ne geldi aklına ya, bak meraklandım şimdi.Özelden yaz bari, bişey öğrenirim belki..Bekliyom hadi...

bak bu tatliş hanımınız yine cool takılıyor yok sevmedi beni bu hatun yine selam falan vermeyecek biliyorum ben:44:

Ne geldi aklına ya, bak meraklandım şimdi.Özelden yaz bari, bişey öğrenirim belki..Bekliyom hadi...
seni seni seniiiiiiiiiiiii istemem yan cebime koy hani umrunda değildi hani gelip paşa paşa özrünü dileyecekti de sen hiiiiiiç bişey yapamazdın n'oldu

Merhaba herkeseeee Napıyorsunuz :))
selam, valla ne olsun böyle yalnızlarda bi adamı bile tavlayamadan kaybetmişlerde bu kocası sevgilisi şeklindeki muhtelif erkeklere sahip hatunların depresiflerine takılıyoruz işte gördüğün üzre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…