Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

tmm da mılletı zorla getıremeyız kı zaten bız dıer topıklere gore cok ıı yız bnce bnde baska topıge takılıodum eskıden orda da kendımı bı tuhaf hıssetmstm buraya balıklama daldm karsndakı ınsanlarla alakalı

azerın kanka cım kıme dıcem lan baska

bak işte gördün mü niye tuhaf hissediyodun çünkü burası gibi değil bi çok topikte kavga ediyolar neredeyse bazılarında sadece birbirlerini tanıyanlar karşılıklı konuşuyor ben sevmiyorum öyel işte
özel konuşacaksan aç msn nini kulübe gelmenin ne anlamı kaldı ama dimi:44:

bir iki günlük üyeyim.. siteyi anlamaya çalışıyorum..baya içerikli anlaşılan..nereye tıklayacağımı şaşırdım valla :) yardımcı olursunuz değilmi..sıkı dostlar var belli..

azerın nereye gıttın ya ... wucu sende kımsın ???

abbo kıs yine şiddetlerdesin sakin de gel sakin de gel
sabahtan beri alehinde atıp tutuyom ama
galiba adamın seninle çok işi var :44::44::44:

amannn bana adam mı yok..o gıder baskası gelır salla gtsın patsy cımm

bir iki günlük üyeyim.. siteyi anlamaya çalışıyorum..baya içerikli anlaşılan..nereye tıklayacağımı şaşırdım valla :) yardımcı olursunuz değilmi..sıkı dostlar var belli..

canım tam adresını bulmussun buraya takıl sen bız sana ogretırız herseyı

valla şekerim bu topiğin dışında hamile kalmaya çalışanlar asker yolu bekleyenler bide vajinismuslar topiğinde sıkı dostluklar var
onun dışındakiler daha çok tartışma yorum ortamı gibi
konu istiyosan oralara muhabbet istiyosan buraya
ne merak ediyosan herkes bildiği kadar yardım eder
ayrıca burada herşeyi paylaşabilirsin
bizim topiğimiz yargılamaz destek olur
tejrar hoşgeldinnnnn

bosver bacım bız kendımıze bakalım baskalarının topıgı bızı ılgılendrmez

gazelduztubaglara ısmınde cok uzunmus kız ... herseyı anlatabılırsın bızde yadırgama yok patsynın dedıgı gbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…