selam arkadaşım hoşgeldin nasılsınselam herkese dostlar
ya öyle deme ama bak eva da aynı şeyi söyledi bana
ona açıkladım sana da açıklayayım
şimdi ben ilk zamanlar böylr topikleri dolaşıyorum herkes birbiriyle konuşuyor ben yabancı yabancı hiç sevmem ben öyle geleni buyur edicenki gelsin kardeşim
hatta sor azerine bak onu nereden getirdim ben buraya
anlatsan azerincim
bak işte gördün mü niye tuhaf hissediyodun çünkü burası gibi değil bi çok topikte kavga ediyolar neredeyse bazılarında sadece birbirlerini tanıyanlar karşılıklı konuşuyor ben sevmiyorum öyel iştetmm da mılletı zorla getıremeyız kı zaten bız dıer topıklere gore cok ıı yız bnce bnde baska topıge takılıodum eskıden orda da kendımı bı tuhaf hıssetmstm buraya balıklama daldm karsndakı ınsanlarla alakalı
abbo kıs yine şiddetlerdesin sakin de gel sakin de gelazerın kanka cım kıme dıcem lan baska
selam arkadaşım hoşgeldin nasılsın
abbo kıs yine şiddetlerdesin sakin de gel sakin de gel
sabahtan beri alehinde atıp tutuyom ama
galiba adamın seninle çok işi var :44::44::44:
bir iki günlük üyeyim.. siteyi anlamaya çalışıyorum..baya içerikli anlaşılan..nereye tıklayacağımı şaşırdım valla :) yardımcı olursunuz değilmi..sıkı dostlar var belli..
valla şekerim bu topiğin dışında hamile kalmaya çalışanlar asker yolu bekleyenler bide vajinismuslar topiğinde sıkı dostluklar varbir iki günlük üyeyim.. siteyi anlamaya çalışıyorum..baya içerikli anlaşılan..nereye tıklayacağımı şaşırdım valla :) yardımcı olursunuz değilmi..sıkı dostlar var belli..
artık içeridesin sende bizdensinteşekkür ederim canım sizleri sormalı..imrendim dostluklarınıza :)
bak işte gördün mü niye tuhaf hissediyodun çünkü burası gibi değil bi çok topikte kavga ediyolar neredeyse bazılarında sadece birbirlerini tanıyanlar karşılıklı konuşuyor ben sevmiyorum öyel işte
özel konuşacaksan aç msn nini kulübe gelmenin ne anlamı kaldı ama dimi:44:
aynenbosver bacım bız kendımıze bakalım baskalarının topıgı bızı ılgılendrmez
aynen
bu arada giden gitsin boşver sen şarkılar söyle içinden diye bi şarkı vardı dimi
amannn bana adam mı yok..o gıder baskası gelır salla gtsın patsy cımm
cevap gelmedi kimseden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?