Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

uzulme canım sen bence cok streslı oldugun ıcın boyle oluyo bak ben lısedeyken bı arkadasım sırf aılesıne mahcup olmamak ıcın sınavlara son dakıkaya kadar calısırdı ve normal calısan benle aynı notları alırdı hep panık hep sıtem ederdı yuksek alamıyorum dıye bı gun dedım kı sakın ol bırak beynın rahatlasın azıcık kendıne haftada bır vakıt ayır dedım ve gercekten ıse yaradı dedıgım sımdı omu de okuyo artık kasmıyo kendınısende oyle yap sıkıntı yapma kendıne hersey guzel olacak benceayy cok konuştum yaww

Son düzenleme:
canim keske dedigin gibi stresli olsam
ama bendeki durum aksine.. stres yok cünkü bende istek yok ..
ekim - kasim - aralik ayi hep calistim iyi notlar aldim..
araya tatil girdi.. sonra zaten yine eski ben'e döndüm..
ne istek var nede caba.. tembellik diyebilirsin buna..
fakat bikmis bir durumdayim.. derslerin cogundan orta halli notlara
sahip oldum sonuc olarak ama 2-3 tanesinde sinava kaldim.. sanirim bütünleme deniliyor türkiyede..
yine olmuyor yine olmuyor biktim artik...

gunaydın kızlar bugun neden kımse yok...azerın nerdesınnn dun sana msj attm msn adresımı neden eklemedn kotu kadın

azerın dun sonucu aldım negatıf sanırım <1.00 cıktı doktoru kacırdım ya konusamadım

kızlar ben bı cay alıp gelıyorum...yanımda olsanızda sızede getırsem keskem bacılar

ay negatif olmasina cok sevindim
demet hosgeldin
kizlar dun msn de konustunuz mu

bebıs aglama ya konustuk evet sende olsaydn keske...
bızım tuana tanıdık eczacı varmıs onu aradı sordu negatıf demıs bılmuyorum artık adet sokturucumu ıcsem napsamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…