Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

yok dedıkodunu yapmadım kı kızım sen sayfadaydın bn onlrı deyınce evet sevglım ole dedı dun bna
olsun yine de sürün bugün hastayım birine sarmam lazım sevgilim olmadığına göre seni kestirdim gözüme
yapacak bişey yok katlanıcan yani

amannnn neyse ıste burdayız konusuyoz dun hem bızı terkettın snrada konusma patsy hanım

olsun yine de sürün bugün hastayım birine sarmam lazım sevgilim olmadığına göre seni kestirdim gözüme
yapacak bişey yok katlanıcan yani

vah yavrum bnde hastayım bırbırımıze destek oluruz bnde adet olamadım senın neyın var

ne biliim iste.neymis icinizde erkek de ola bilirmis
aferin iyi yapıyo evli barklı kadının ne işi var msn de ama onunda bildiği arkadaşın akrabanız olur olur ona da izin vermez bak ona sinir olurum işte
ha bi de kendisininde olmıycak onun da yok dimi
eeeeeeeeeee ne de olsa bu msn de kadınlarda var dimi şekerim aynı erkekler gibi ne olur ne olmaz

demos senınkıde bırsey dıyomu buı sıte hakkında kızz

kız onu benımkıde soyluyo cok kıskanclar bu erkekler cok akıllarında 40 tane tılkı donuyo bunların

hıı o benim danamda da var akşama kadar face in açık kimle konuşuyosan bıdı bıdı bende dedim aha al şifresi istiyosan aç bak düdük senimi kandıracam şimdi sesi çıkmıyo

adam kıskanıyo demekkı kız bnmkıde dıokı ya erkek varsa orda ne jkonusuyorsunuz dıyo

bak 2 gun girdi topige kizlari bizden ayirdi hemen
dağıtırım üleeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyynnnnn
kıs bana bak demet sor bakalım bu kıslara bu topik böööööööööööööleeeeeeeeee sessiz ıssız ben nerelerden buldum da getirdim onları sor bi sor da anlatsınlar
ayıp dimi kaaaaaaaarrrrrrrrrdeşim niye ayrık otluğu yapıyosun

demos senınkıde bırsey dıyomu buı sıte hakkında kızz

face e falan biraz homurdanıyoda kızmıyo o bana kızsa ben ondan daha yüzlü çıkarım bide saolsun çok aşırı karışmaz bana ben sana çok müdahale edince huzursuz oluyorum diyo

adam kıskanıyo demekkı kız bnmkıde dıokı ya erkek varsa orda ne jkonusuyorsunuz dıyo
evet tamam da işte kendi de girmeyecek dimi bana erkek varsa sana da kadın var
ayrıca bi erkek ancak yaptığı şeyi bilir demek ki bişeyler biliyo ki .................................

eneee küsüp gidiimmi şimdi

face e falan biraz homurdanıyoda kızmıyo o bana kızsa ben ondan daha yüzlü çıkarım bide saolsun çok aşırı karışmaz bana ben sana çok müdahale edince huzursuz oluyorum diyo

bız eskı facelerı kapadık ortak face actık onu kullanıyoruz artıkın

akrabalar biliyo oz yuzden aksam o gelince konusuyoruz beraber
kendisinin var ama o da bensiz konusmaz yalniz tanidiklarla bi de benim yanimda yani kurallara kendisi de uyuyo

evet tamam da işte kendi de girmeyecek dimi bana erkek varsa sana da kadın var
ayrıca bi erkek ancak yaptığı şeyi bilir demek ki bişeyler biliyo ki .................................

bnmkı gırme demıyo kız bna bıkere demıstıkı orada erkeklerde vardr belkı ne konusuyorsunuz bnde dedımkı mılllet kaynanasını kocasını cekıstrıyo :)
o zmn sende bızım askımızı anlat demıstı bana...onun fırsatı olmuyo gun ıcınde nete gırmeye ama aksamları grıyo onada ortak facemız var ona takılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…