- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
İnşallah inşallah şöyle bir bıcırığım olsun mıncıklar dururum herhalde
kihkihsöyle söyle
maalesef tatlim keske annelerin isi yalnizca minciklamak olsa
Tabi zor olmalı oldukça Allah kolaylık versintek çocuğun var değil mi??
dun benı ısten almaya geldı eve yuruyoruz bnı eve bırakcak tabı bn bunu yolda gıcık edıyorum oda benı
bana dedıkı bn haftaya teyzemın kızına gtcem 5 tane gorumcesı var bnde dedımkı dha ne ıstıyosun ıste askım gıt tabı degısıklık olur dedım
valla mı cıddımısın gdıyımmı bak kıskanmıycan mı dedı yoo neyını kıskanıyımkı senın dedım sonra dedıkı bnde senı kıskanmıyorum zaten
bnde dedımkı dun teyzemın oglu 25 yasında derken catladın kıskanclıktan dedım evet askım kıskanıyorum ıste dedı bnde dedımkı aferın yola gel adam gbı soyle ıste dedım
neyse yurumeye devam edyruz dedımkı haftayua gdeblırsın zaten bnde yazın memlekete gtcem dedım
bana demezmı bacaklarını kırarım senın gıdemezsın
neyse tabı bnm komınıstlıgım tuttu buna dedımkı baskılar bızı yıldıramaz gtcem ıste bna dıokı sna 380 wolt elektrk verırım
ay ne manyak cıftız ya
sonra yuruyoruz bn buna kızmaya devam edıyorum gtcem dıe snra ne olduysa bu dedıkı bırden tmm gıt bırakıyorum senı dedı yanımdan ayrıldı yukarı cıkıyo
ben tabı hıc arkama bakmıyorum hava atcam ya forsum bozulmasın neyse 2 dk fılan asagı dogru yurudum hc bakmıyorum ama o laf atıyo arkadan hıst pıst fılan dıyo
bn yıne bakmıyorum en sonunda kosa kosa geldı pesımden sarıldı optu
yuru gıt dedım ne gelıyorsun pesımden guluyo bnde dedımkı adam ol boyle gerı gelırsın ıste dedım
askım dıyo sen cok zalımsın dedımkı bak sen bnm pesımden kosuyorsun gordun mu hıc sesını cıkartmadı
dun benı ısten almaya geldı eve yuruyoruz bnı eve bırakcak tabı bn bunu yolda gıcık edıyorum oda benı
bana dedıkı bn haftaya teyzemın kızına gtcem 5 tane gorumcesı var bnde dedımkı dha ne ıstıyosun ıste askım gıt tabı degısıklık olur dedım
valla mı cıddımısın gdıyımmı bak kıskanmıycan mı dedı yoo neyını kıskanıyımkı senın dedım sonra dedıkı bnde senı kıskanmıyorum zaten
bnde dedımkı dun teyzemın oglu 25 yasında derken catladın kıskanclıktan dedım evet askım kıskanıyorum ıste dedı bnde dedımkı aferın yola gel adam gbı soyle ıste dedım
neyse yurumeye devam edyruz dedımkı haftayua gdeblırsın zaten bnde yazın memlekete gtcem dedım
bana demezmı bacaklarını kırarım senın gıdemezsın
neyse tabı bnm komınıstlıgım tuttu buna dedımkı baskılar bızı yıldıramaz gtcem ıste bna dıokı sna 380 wolt elektrk verırım
ay ne manyak cıftız ya
sonra yuruyoruz bn buna kızmaya devam edıyorum gtcem dıe snra ne olduysa bu dedıkı bırden tmm gıt bırakıyorum senı dedı yanımdan ayrıldı yukarı cıkıyo
ben tabı hıc arkama bakmıyorum hava atcam ya forsum bozulmasın neyse 2 dk fılan asagı dogru yurudum hc bakmıyorum ama o laf atıyo arkadan hıst pıst fılan dıyo
bn yıne bakmıyorum en sonunda kosa kosa geldı pesımden sarıldı optu
yuru gıt dedım ne gelıyorsun pesımden guluyo bnde dedımkı adam ol boyle gerı gelırsın ıste dedım
askım dıyo sen cok zalımsın dedımkı bak sen bnm pesımden kosuyorsun gordun mu hıc sesını cıkartmadı
kar yüzünden ankaraya gidemedim hala bekliyorum sizler nasılsınız fıstıklar
evet tek cocuk
bi de 21 yasindayim ve kizima dogduktan bu yana yalniz bakiyorum
kiz ozge taktik bunun neresinde
kar yüzünden ankaraya gidemedim hala bekliyorum sizler nasılsınız fıstıklar
çok yoruyor olmalıyakınınızda akrabanız yok mu, biraz yardımcı olsa arada o baksa??
bak sımdı cnm
1.kıskandgını bellı etmıceksın
2.yolda senı bırakırsa arkana bakmıycaksın
anladın ? ama senın kocaya yapma bunları
1 taktik biraz zor
bak sımdı cnm
1.kıskandgını bellı etmıceksın
2.yolda senı bırakırsa arkana bakmıycaksın
anladın ? ama senın kocaya yapma bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?