bu arada AZERİN nerede acaba ?:44:elifid var mı haberin
Yok canım...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada AZERİN nerede acaba ?:44:elifid var mı haberin
hoşbuldum özge saol kalp ne oluyo bilmiyorum tabi![]()
kuzumm yaa seininle ne alakasıı varrr salakk işteee![]()
Ben öğretmen olduğum için veletlerden fırsat bulup kullanamazdım, izindeyim diye yazıyorum ...
avatarın altında oluyo ya canım o kalpten bahsedıyorum ee anlat bakalım nerdensın ne ıs gorursun![]()
Salak olur mu, gayet akıllı.Sevgilisi var...Bir de bizim Patsy ile laflıyor...
öğretmenlik güzel meslek maşallah
elıfıd ne ogretmenısın cnm?
Kadın için evet... Aslında en güzeli zengin birini bulup hiç çalışmamakmış, geç öğrendim![]()
Kadın için evet... Aslında en güzeli zengin birini bulup hiç çalışmamakmış, geç öğrendim![]()
sevgili kızım kucağımda zır zır zırlayaraktan bana bişi yazdırmıyoo tek elle cebelleşiyorum
sevgili kızım kucağımda zır zır zırlayaraktan bana bişi yazdırmıyoo tek elle cebelleşiyorum
yok işimin başına birazda iş yapıyım dimi çalışan bayanlara anlayışşşnereye gidicez teskereciler topiğine mi![]()
Ay ben bu konuşmalara dayanamam ama. Kıyamam, seninim al... Öbür çokbilmişle işim olmaz artıkHassas yüreklim benim, canım...
oyle deme kız zengınde olsa koca kocadır hepsının kokune kıbrıt suyu degısıyolar be kımseye guvenmıyceksın aslında
Koca kocadır tamam, ama en azından birinde çalışmaz, gezer, bakıcı+ temizlikçi tutar... Yıpranmazsın cicim...
Sana yazdım ama gördün mü bilmiyorum... Benimki ablasıyla takılıyor.Yoksa internet hayal![]()