- 20 Eylül 2010
- 8.493
- 1.889
- 373
- 34
merhaba arkadaşlar ben burda yeni konu acamıorum (yada acmayı bilmiorum) sormak istediğim bişiler var yardım edermisiniz?
yardım edebilceğimiz bi durum varsa neden etmeyelim tabiki buyur :26::44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar ben burda yeni konu acamıorum (yada acmayı bilmiorum) sormak istediğim bişiler var yardım edermisiniz?
e söylüyoruz işte selam sabah vermiyosunuz kendi kendinize kaptırıyosunuz gelip bakanda burada mühim bişey var bozmayayım ben kimseyi tanımıyorum diyip gidiyor
hani kendimden biliyorum heygidi acemilik günlerim hey![]()
e söylüyoruz işte selam sabah vermiyosunuz kendi kendinize kaptırıyosunuz gelip bakanda burada mühim bişey var bozmayayım ben kimseyi tanımıyorum diyip gidiyor
hani kendimden biliyorum heygidi acemilik günlerim hey![]()
exclusive canım syf 202 de yazdığımı okudunmu tatlım cevap versene kıs hu huuuuuuuuuusana bişi sordum annem![]()
Allah' ta beni kahretmesin ben neye cevap vermedim yazsana bi dah ya dönmiyim şimdi geriyeaa ask olsun bn sana yazmıstım sn cvp vermesın patsycım![]()
bak mesela aşağıda kim var sen daha önce görmüşmüydün ben görmemiştim e hadi tanışalım HOŞGELDİN ECİMCİMEEEEEEEEEEEEEEEEEE![]()
ay haklıyım tabi nasıl iğrenç bişey bi herkes birbirini tanıyomuş gibi konuşur sen öyle bakarsın biri selam vermez bi de tam kafanı saran topik bulursun kimsecikler yoktur e burası öyleydi biliyomusun geldim tek başımayım yaklaşık 6 7 mesaj yazdım tek başıma sonra biri geldi sonra başkası sonra sitenin ilk sahipleri geldihaklısınn patsyyyyyimm vallaa bendee acemiykennne yazcmaı şaşırıyordumm doğru diyorsunnn
![]()
ne demek şekerim reca ederim benim oğluşlarımı gördünmü kıs albümde vardı nasıllar ha bu arada benide görmüşündür eğer baktıysan canım bende öpücem seni yumoş yerlerindenay dudağınamı geldi neee
![]()
öğrencezz kuzummmm öğrencezz tamammmecemcimee hoşgeldinn annemm nasılsınnnnnn
Allah' ta beni kahretmesin ben neye cevap vermedim yazsana bi dah ya dönmiyim şimdi geriye
tsk ederim hoşbuldumm[/Q bilmiorum vala nasıl olduğumu![]()
ay haklıyım tabi nasıl iğrenç bişey bi herkes birbirini tanıyomuş gibi konuşur sen öyle bakarsın biri selam vermez bi de tam kafanı saran topik bulursun kimsecikler yoktur e burası öyleydi biliyomusun geldim tek başımayım yaklaşık 6 7 mesaj yazdım tek başıma sonra biri geldi sonra başkası sonra sitenin ilk sahipleri geldi![]()
tsk ederim hoşbuldumm