Arkadas ortaminda dislanan olmak

hani şu taşınan arkadaşının gruptan çıktıktan sonra bu olaylar gerçekleşmiş ya. acaba o arkadaşınız mı giderken bişeyler dedi sizin hakkınızda?
Hiccc sanmiyorum. Hatta sanirim o arkadas benim grupta en samimi oldugummus megerse. Cunku o gitti ve birden ben dislandim.

Bence onlarsan biraz uzaklas yani ne bileyim sende onlara onlarin davrandığı gibi davranmaya başla bi sebep uydur güne gitme vatsaba yazma egee seni gerçekten sevmislerse seni geri kaZanmaya çalışacaklar dir

Dedigin ornegi cok iyi anliyorum, ayni sey benim de basima defalarca geldi zaten. Mesela benim de arkadas ortaminda cok sevdigim biri oluyor ama o kisiye daha yakinim diye digerlerini dislamiyorum. Mesela eski yerimizde 4 kisilik bir ortamimiz vardi, biriyle cok iyi anlasiyorduk ama asla oyle liseli gibi grup olup digerlerini dislamadik, ikimiz bir olup, otekileri cagirmamazlik yapmadik, ortamda da ikimiz samimi konusup kimseyi disarda birakmadik. Burada ayan beyan dislaniyorum.

belliki onnlardan üstün olduğunuz konu veya konular var.

Oyüzden böyle davranıyolar
Bu da bir nevi fakir tesellisi sanirim. Ben onlardan farkli olarak master yapiyorum, eh biraz da maasim var, kesin bu yuzdendir de mi Saka bir yana asla masterimla ya da maasimla bir fark koymadim ortaya, hepimiz insaniz arkadasiz burada.

Bence onlarsan biraz uzaklas yani ne bileyim sende onlara onlarin davrandığı gibi davranmaya başla bi sebep uydur güne gitme vatsaba yazma egee seni gerçekten sevmislerse seni geri kaZanmaya çalışacaklar dir
Eger gunden cikarsam pek umursayacaklarini sanmiyorum zaten ucu samimi, ha ben varim ha yokum. Ayrica geri kazanmaya calisacaklari birisi olsam bastan dislamazlar, bastan kaybetmezler.

Bu da bir nevi fakir tesellisi sanirim. Ben onlardan farkli olarak master yapiyorum, eh biraz da maasim var, kesin bu yuzdendir de mi Saka bir yana asla masterimla ya da maasimla bir fark koymadim ortaya, hepimiz insaniz arkadasiz burada.

Adlandırdığınız şey size göre değişir.
Master yapmanız daha güzel olmanız, daha becerikli olmanız, daha temiz olmanız eşinizin ilgisi, ayaklarınızın üstünde durmanız.
çHepsi sebep olabilir

Bazı insanlar hatta çoğu insan hep kendin alt insanları yanında ister aşağılık kompl. bastırsın diye

Suna bak ya, taa en bastan hepimiz yeniyiz haydi goruselim diye gun grubu kuruyorum, sonra da o grupta dislanan ben oluyorum. Hayir yani bosuna uzuluyorum, zaman kaybediyorum. Yalniz mi kalmaliyim, kimsem olmasin mi yani, bu mudur gercek mutluluk acaba?

Simdi daha guzelim diye ortaya atlamayayim, oyle bir iddiam yok, onlar da guzeller zaten. Iyi de master yapiyorum diye arkadas olamaz miyiz? Masteri yapan benim, varsa bir ustunluk -ki bence asla ustunluk degil- ben dislamaliyim. Disarda kalan benim.

Ne onlarla zorla samimiyet kurarsan mutlu olursun
Ne de tek kalınca
Birgün gerçek dostluklar olunca asıl o zaman mutlu olursun sen sanırım

Ama A ya göre B daha iyi bence, şu an için yalnızlık yani
Çok takıyosun

Simdi daha guzelim diye ortaya atlamayayim, oyle bir iddiam yok, onlar da guzeller zaten. Iyi de master yapiyorum diye arkadas olamaz miyiz? Masteri yapan benim, varsa bir ustunluk -ki bence asla ustunluk degil- ben dislamaliyim. Disarda kalan benim.

Kimi insan cahildir. Oturup konuştuğunda kvde den başka bişey konuşamaz. Bu ve bunun gibi tipler hep kendi gibi altları ister ki kendi ezilmesin.

Sizde onları dışlayın

Seni hak etmiyorlar canım , illaki onlar olmazsa olmaz deme ! sözde arkadaş grubun artık yok say. 3 ayda tanıyamazsın ne kadar iyiler demekki iyi değiller yoksa insan ayrımı yaparlarmı iyi insanlar ? heleki senin yaptıklarından sonra hiç takma boşver onları, inşallah Rabbim kadir kıymet bilen arkadaşlar nasip eylesin hepimizede amin

Kimi insan cahildir. Oturup konuştuğunda kvde den başka bişey konuşamaz. Bu ve bunun gibi tipler hep kendi gibi altları ister ki kendi ezilmesin.

Sizde onları dışlayın
Onlari da dislarsam yalniz kalirim. Zaten sadece haftada bir defa gunde gorusuyoruz. Gun grubundan ciksam mi acaba?

Guzel teselli veriyorsun da simdi ortamda uc kisi var, ucu de kotu bir ben mi iyiyim. Cok iyi oldugumdan mi disarda kalanim. Akilli davranmak gerekirse durum boyle grounmuyor. Zoruma gidiyor acikcasi.

bana kalırsa kesin sizi bir durumunuzdan dolayı kıskanmışlardır o yüzden ilişkilerini kesmişlerdir. boşverin üzülmeyin giderlerse gitsinler nasıl olsa sizin bir kabahatiniz yok,çok üzerinde durmayın :)

Genel kanı, kiskanildigin yonunde olabilir burda, bu konu cok konusuldu zira.. Ben farkli bi sey soylemek istiyorum.. Ben de bu sene yeniden ogretmenlige basladim.. Baslarda 5 kisilik bi grup olustu gulerken konusurken ederken.. Bi bayan hoca var, yeni ama yaşıtız.. Kiz baslarda cok sessiz, hanim, agir duruyordu.. Zaman gectikce (Kotu niyeti olmadigina kesinlikle eminim) oyle bi cozutmaya basladi ki, nasil ifade edilir bilemiyorum, surekli bagira bagira konusmalar,baskasinin dedigini tekrarlayip bagirarak gulmeler,alakasiz cumleler, dinlenmek istediginde rahat birakmayip surekli alakasiz seyler sormalar/anlatmalar vs vs.. Ve hepimiz inanilmaz rahatsiz olmaya basladik.. Cekilecek gibi değildi.. Ve kirmadan,yavas yavas (artik istemsiz sekilde de oluyor) mesafe koyduk ve simdi sadece merhaba nasilsin.. Kendisi belki "ben ne yaptim ki"diye dusunuyodur, kotu niyetli olmadigindan anlam da veremiyodur ama durum bu malesef..
O yuzden, niyetiniz kotu olmadan belki onlari itecek bi seyleriniz olmuştur,her seyi dusunmek lazim..

Son düzenleme:
Guzel teselli veriyorsun da simdi ortamda uc kisi var, ucu de kotu bir ben mi iyiyim. Cok iyi oldugumdan mi disarda kalanim. Akilli davranmak gerekirse durum boyle grounmuyor. Zoruma gidiyor acikcasi.
anlaması gerçekten zor...bence yanlış insanlarmış senin yanında mükemmel insanları oynuyorlar yokluğunda seni arayıp sormuyorlar . kusura bakmada yada hep aynı konuyu konuşup bıktırdınızmı diyede aklıma geldi olabilirmi acaba ?

Bunu cok dusundum. Gercekten kimseyi bunaltacak kadar konustugumu sanmiyorum. Rahatsiz edecek seyler de soyledigimi sanmiyorum ama olabilir yani neden olmasin. Belki de oyledir, belki de gunden tamamen cikmam isabet olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…