Hiccc sanmiyorum. Hatta sanirim o arkadas benim grupta en samimi oldugummus megerse. Cunku o gitti ve birden ben dislandim.hani şu taşınan arkadaşının gruptan çıktıktan sonra bu olaylar gerçekleşmiş ya. acaba o arkadaşınız mı giderken bişeyler dedi sizin hakkınızda?
Bence onlarsan biraz uzaklas yani ne bileyim sende onlara onlarin davrandığı gibi davranmaya başla bi sebep uydur güne gitme vatsaba yazma egee seni gerçekten sevmislerse seni geri kaZanmaya çalışacaklar dirBuna benzer kimbilir kac konu acilmistir. Ama gercekten merak ediyorum. Ben bulundugum sehre eylulde yeni tasindim. Benim gibi yeni tasinanlarin da bulundugu 5 kisilik bayanlar arasi gun grubu olusturduk. Gun fikri benimdi, dedim ki madem hepimiz yeniyiz, bir gun yapalim da duzenli goruselim, bir arkadas ortamimiz olsun. 3 ay surekli gittik geldik, gun harici de gorustuk. Bir arkadas tasindi, gunden cikti. Geriye kalan uc arkadasla hala gorusuyorduk ama son iki aydir whatsapp grubuna yazmamaya basladilar, sadece ben yaziyordum, nezaketen cevap veriyorlar. Gune gidiyorum, en cok ben konusuyorum, digerleri bana cevaben konusuyor. Ariyorum bir arkadasi birsey sormaya, bakiyorum ucu beraberler. Sanirsam benim olmadigim baska whatsapp grubundan da yazisiyorlar. Surekli gorusmeye basladilar ve beni cagirmiyorlar. Ortamda hicbir zararim olmadi, hicbir anlasmazligimiz yok, hicbirine kirici davranmadim, kotu davranmadim, Allah var onlar da iyiler, bir zararlarini gormedim. Neden dislandigima anlam veremiyorum, yas olmus otuz hala liseli gruplasmalari, otekini nezaketen de olsa cagirmama, sebep ne hic bilmiyorum. Kirilmayi, alinmayi gectim artik ama gercekten merak ediyorum, neden onceden dahil oldugum arkadas ortamindan 'ben' dislaniyorum? Neden ben davet edilmiyorum sizce?
Hiccc sanmiyorum. Hatta sanirim o arkadas benim grupta en samimi oldugummus megerse. Cunku o gitti ve birden ben dislandim.
Dedigin ornegi cok iyi anliyorum, ayni sey benim de basima defalarca geldi zaten. Mesela benim de arkadas ortaminda cok sevdigim biri oluyor ama o kisiye daha yakinim diye digerlerini dislamiyorum. Mesela eski yerimizde 4 kisilik bir ortamimiz vardi, biriyle cok iyi anlasiyorduk ama asla oyle liseli gibi grup olup digerlerini dislamadik, ikimiz bir olup, otekileri cagirmamazlik yapmadik, ortamda da ikimiz samimi konusup kimseyi disarda birakmadik. Burada ayan beyan dislaniyorum.Size şöyle örnek vermek istiyorum. Bizimde başta 4 kişilik bir grubumuz vardı. Üçümüz daha iyi anlaşıyoruz. biz de ayrı bir takılmaya başladık. ayrı görüştük ama bu ne bizim kötülüğümüzden ne o kızın kötülüğünden.... sadece daha yakınız ki bu 3 kişilik grupta biriyle de kendimi daha yakın hissediyorum. Onunla tek görüştüğümde oluyor.
yani biriyle bir şeye daha fazla gülmesi, benzer esprileri yapması, eşlerdeki benzer özellik, çocuklardaki benzer özellik... vs vs ilişkileri sizinkinden çok yakınlaştırmış olabilir.
Az önce bir arkadaş bence güzel fikir vermiş. ÖZellikle birini çağırıp alışveriş diye çıkılıp kahve içilebilirsiniz en yakın gördüğünüz biriyle ikili ilişkinizi yogunlastırmaya çalışabılırsınız ama bence kimse o kadar önemli değil. şahsen benim kimse için uğraşasım yok.
Bu da bir nevi fakir tesellisi sanirim. Ben onlardan farkli olarak master yapiyorum, eh biraz da maasim var, kesin bu yuzdendir de mibelliki onnlardan üstün olduğunuz konu veya konular var.
Oyüzden böyle davranıyolar
Eger gunden cikarsam pek umursayacaklarini sanmiyorum zaten ucu samimi, ha ben varim ha yokum. Ayrica geri kazanmaya calisacaklari birisi olsam bastan dislamazlar, bastan kaybetmezler.Bence onlarsan biraz uzaklas yani ne bileyim sende onlara onlarin davrandığı gibi davranmaya başla bi sebep uydur güne gitme vatsaba yazma egee seni gerçekten sevmislerse seni geri kaZanmaya çalışacaklar dir
Bu da bir nevi fakir tesellisi sanirim. Ben onlardan farkli olarak master yapiyorum, eh biraz da maasim var, kesin bu yuzdendir de miSaka bir yana asla masterimla ya da maasimla bir fark koymadim ortaya, hepimiz insaniz arkadasiz burada.
Simdi daha guzelim diye ortaya atlamayayim, oyle bir iddiam yok, onlar da guzeller zaten. Iyi de master yapiyorum diye arkadas olamaz miyiz? Masteri yapan benim, varsa bir ustunluk -ki bence asla ustunluk degil- ben dislamaliyim. Disarda kalan benim.Adlandırdığınız şey size göre değişir.
Master yapmanız daha güzel olmanız, daha becerikli olmanız, daha temiz olmanız eşinizin ilgisi, ayaklarınızın üstünde durmanız.
çHepsi sebep olabilir
Bazı insanlar hatta çoğu insan hep kendin alt insanları yanında ister aşağılık kompl. bastırsın diye
Ne onlarla zorla samimiyet kurarsan mutlu olursunSuna bak ya, taa en bastan hepimiz yeniyiz haydi goruselim diye gun grubu kuruyorum, sonra da o grupta dislanan ben oluyorum. Hayir yani bosuna uzuluyorum, zaman kaybediyorum. Yalniz mi kalmaliyim, kimsem olmasin mi yani, bu mudur gercek mutluluk acaba?
Simdi daha guzelim diye ortaya atlamayayim, oyle bir iddiam yok, onlar da guzeller zaten. Iyi de master yapiyorum diye arkadas olamaz miyiz? Masteri yapan benim, varsa bir ustunluk -ki bence asla ustunluk degil- ben dislamaliyim. Disarda kalan benim.
Onlari da dislarsam yalniz kalirim. Zaten sadece haftada bir defa gunde gorusuyoruz. Gun grubundan ciksam mi acaba?Kimi insan cahildir. Oturup konuştuğunda kvde den başka bişey konuşamaz. Bu ve bunun gibi tipler hep kendi gibi altları ister ki kendi ezilmesin.
Sizde onları dışlayın
Guzel teselli veriyorsun da simdi ortamda uc kisi var, ucu de kotu bir ben mi iyiyim. Cok iyi oldugumdan mi disarda kalanim. Akilli davranmak gerekirse durum boyle grounmuyor. Zoruma gidiyor acikcasi.Seni hak etmiyorlar canım , illaki onlar olmazsa olmaz deme ! sözde arkadaş grubun artık yok say. 3 ayda tanıyamazsın ne kadar iyiler demekki iyi değiller yoksa insan ayrımı yaparlarmı iyi insanlar ? heleki senin yaptıklarından sonra hiç takma boşver onları, inşallah Rabbim kadir kıymet bilen arkadaşlar nasip eylesin hepimizede amin
Onlari da dislarsam yalniz kalirim. Zaten sadece haftada bir defa gunde gorusuyoruz. Gun grubundan ciksam mi acaba?
anlaması gerçekten zor...bence yanlış insanlarmış senin yanında mükemmel insanları oynuyorlar yokluğunda seni arayıp sormuyorlar . kusura bakmada yada hep aynı konuyu konuşup bıktırdınızmı diyede aklıma geldi olabilirmi acaba ?Guzel teselli veriyorsun da simdi ortamda uc kisi var, ucu de kotu bir ben mi iyiyim. Cok iyi oldugumdan mi disarda kalanim. Akilli davranmak gerekirse durum boyle grounmuyor. Zoruma gidiyor acikcasi.
Bunu cok dusundum. Gercekten kimseyi bunaltacak kadar konustugumu sanmiyorum. Rahatsiz edecek seyler de soyledigimi sanmiyorum ama olabilir yani neden olmasin. Belki de oyledir, belki de gunden tamamen cikmam isabet olur.Genel kanı, kiskanildigin yonunde olabilir burda, bu konu cok konusuldu zira.. Ben farkli bi sey soylemek istiyorum.. Ben de bu sene yeniden ogretmenlige basladim.. Baslarda 5 kisilik bi grup olustu gulerken konusurken ederken.. Bi bayan hoca var, yeni ama yaşıtız.. Kiz baslarda cok sessiz, hanim, agir duruyordu.. Zaman gectikce (Kotu niyeti olmadigina kesinlikle eminim) oyle bi cozutmaya basladi ki, nasil ifade edilir bilemiyorum, surekli bagira bagira konusmalar,baskasinin dedigini tekrarlayip bagirarak gulmeler,alakasiz cumleler, dinlenmek istediginde rahat birakmayip surekli alakasiz seyler sormalar/anlatmalar vs vs.. Ve hepimiz inanilmaz rahatsiz olmaya basladik.. Cekilecek gibi değildi.. Ve kirmadan,yavas yavas (artik istemsiz sekilde de oluyor) mesafe koyduk ve simdi sadece merhaba nasilsin.. Kendisi belki "ben ne yaptim ki"diye dusunuyodur, kotu niyetli olmadigindan anlam da veremiyodur ama durum bu malesef..
O yuzden, niyetiniz kotu olmadan belki onlari itecek bi seyleriniz olmuştur,her seyi dusunmek lazim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?