bu durumu ben de çoğu zaman yaşıyorum ve nefret ediyorum

(( ikili iken sohbet çok güzel gidiyor, sonra ortama üçüncü veya duruma göre dördüncü vs. kişiler geldiği zaman unutuluyorum, onlar kendi aralarında muhabbete başlıyorlar. işin kötüsü de bana böyle davranan kişilere müthiş öfke doluyorum, içimden onlara karşı müthiş bir nefret oluyor ve mümkün mertebe bir daha onlarla muhatap olmamaya çalışıyorum.
üni.de yaşadığım şu olayı da unutamam. 1. sınıftaydım, tuğba diye bir kız vardı iyi arkadaş olmuştuk (ya da ben öyle sanıyordum). arkadaşım var artık yalnız kalmayacağım diye seviniyordum. benim yurdun kantininde otururken tuğba başka bir arkadaşını görüp masaya çağırdı. abartmıyorum, tam 1.5 saat boyunca sohbet ettiler ve beni resmen unuttular ! sohbete dahil etmeye çalışmadılar bile !!! bense orda saf saf oturdum. şimdiki aklım olsa kalkardım masadan, ama o zamanlar daha bir çekingen ve özgüvensizdim. 1.5 saat boyunca onların sohbetini sadece dinledim. sohbete dahil olma yönündeki 1-2 çabam da savuşturuldu. kendimi o kadar değersiz hissetmiştim ki anlatamam !!! bir paçavra gibi hissetmiştim kendimi.
ayrıca kızlar, bu lanet olası durumdan kurtulmanın bir yolunu bilen varsa allahaşkına söylesin. bazı insanlar hiç böyle olmuyor, kaç kişi olursa olsun ortamlarda parlıyor. ben de yapayım diyorum, kendimi telkin ediyorum bazen, girişken görünmeye çalışıyorum ama nafile !!!! olmuyor olmuyor olmuyor

((((( artık yılların birikimi olan özgüvensizlik yüz ifademe mi sinmiş, ifademi mi beğenmiyorlar nedir, bir türlü olduramıyorum. bunun bir yolu ilacı falan varsa nolur söyleyin..