Bilmem,benim son yıllarda bir sürü tatlı yeni arkadaşım oldu, eskisine oranla daha kaliteli bir arkadaş cevrem var. Konseri tiyatrosu olan, pikniği gelen arar sorar
Bence siz de yeni yeni çevrelere girin,yeni arkadaslar edinin. Çeşit çok olunca gönlünüze uyanlara bir özen gosterirsiniz, bağlarıniz derinlesir:)
Eskiden bu sorunu ben de yaşardım. Hatta kkya konu açtım. Hem ilişkilerimde hem arkadaşlık ilişkilerimde . Biletleri alan hep bendim, organizasyon ayarlayan, bir yerlere davet eden. Ben olmasam 'aaa görüşelim,ozledik'te kalırdı, havada kalınca ben plan yapardim öyle görüsurduk. Ne bileyim,sevgilimi kolundan tutup x şehrine ben gotururdum turist rehberi gibi...
Sonra bir anda aydınlandim, hayatın alma verme dengesini bozdugumu farkettim. Çünkü çok hevesli biriyim ve devamlı veriyorum. Ver ver ver, kimsenin aklına bana bir şey vermek gelmiyor.
Bu yüzden kendimi komple değiştirdim.
Bu konuyla ilgili zaten uzun uzun yazmışım onu alintilayayim;
uzun diye okumayanlar için özet,ben hep vermeyi bırakınca cevrem de değişti, artık devamlı beni bir yerlere davet ediyorlar, bilet alıp hediye veriyorlar, (kız arkadaşlarım) buluşmaya çiçeklerle geliyorlar, hediyeler alıyorlar vs.
Size de tavsiye ederim