Arkadaş sorunsalı

Arkadaşlar az önce Instagram’a bir durum attım Bu kişi gördükten sonra kahveye gelsene yazmış kendi bürosuna çağırıyor ama sizce ne cevap veriyim şu ana kadar Bana verdiğiniz fikirlerden canım bugün işim var yarın ya da cuma günü görüşebiliriz demem gerekiyor gibi anladım
Ay yok cnm işim var bugun baska zaman görüşürüz de gec bu kişi gercekten arkadas olmak istiyor gibi gözükmedi bana

insanların üzerine bu kadar düşmeyin. yani birinci teklifi yaptınız, onlar iptal ettiyse bırakın ikinci teklif onlardan gelsin. ayrıca herkes eski bi arkadaşını görse görüşelim der ama kimse görüşmez, o laf orda kalır.

insanların üzerine bu kadar düşmeyin. yani birinci teklifi yaptınız, onlar iptal ettiyse bırakın ikinci teklif onlardan gelsin. ayrıca herkes eski bi arkadaşını görse görüşelim der ama kimse görüşmez, o laf orda kalır.
Belkide ben bu lafı çok ciddiye alıyorumdur

Belkide ben bu lafı çok ciddiye alıyorumdur
işte ciddiye alınacak bi laf değil. herkes ay canım çok özlemişim mutlaka görüşelim der, o laf orda kalır. siz arkadaşsız olduğunuz için ciddiye almışsınız. almayın, üzülmeyin. yani benim de arkadaşım yok gibi bişey. insan alışıyor:D

Arkadaşlar az önce Instagram’a bir durum attım Bu kişi gördükten sonra kahveye gelsene yazmış kendi bürosuna çağırıyor ama sizce ne cevap veriyim şu ana kadar Bana verdiğiniz fikirlerden canım bugün işim var yarın ya da cuma günü görüşebiliriz demem gerekiyor gibi anladım
İşim var de gitme her çağırdığında gitme ki o da anlasın eğer gerçekten görüşesi varsa yazar merak etme

Back
X