- Emoji Skoru
- 12.447
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Pek o ortama dahil olmamaya çalışıyorum artıkBence artık siz uzak durun, size yanaşsa bile. Arkadaşlıgınızın gelecegini görmüyorum(yaşandı)
Bir de öyle bir duruma koyuyorlar ki sizi acaba ne yaptim diye kendinizi sorgulattiriyorlar ister istemez. Paranoyaya baglatiyorlar. Benim öyle olmustu, sanirm size de olmustur. Hic caninizi sıkmayın. Her zaman daha iyisi cikiyor. Siz kim de ne kadarsaniz, o da siz de o kadar olsunPek o ortama dahil olmamaya çalışıyorum artıkteşekkür ederim tebrik ederim güzel öngörü. Gerçekten de öyleymiş.
Öyle oldu valla.... Hani dese şöyle şöyle yaptın.... Bişey demicem. Sebepsiz,yanyanayken çok iyi. Artık kaldıramıyordum. Şükür ki uzağız.Bir de öyle bir duruma koyuyorlar ki sizi acaba ne yaptim diye kendinizi sorgulattiriyorlar ister istemez. Paranoyaya baglatiyorlar. Benim öyle olmustu, sanirm size de olmustur. Hic caninizi sıkmayın. Her zaman daha iyisi cikiyor. Siz kim de ne kadarsaniz, o da siz de o kadar olsunne eksik ne fazla.
Aslında bunları yaparken bazen çok yakın davranıyordu ben de kestiremediğim için bitirip bitirmeme konusunda tereddüt yaşadım. O kadar haklısınız ki....Kesinlikle mesafeli olun bence. İçten içe sizinle görüşmek istemiyor. Bunu da diyecek cesareti yok, bir kaç tavrıyla belli etmeye çalışıyor gerek topluluk içinde gerek mesajlarınıza dönmeyerek. Siz de hiç sohbet başlatmayın mesaj atmayın.
Benim bir samimi arkadaşım vardı, samimi olduğumuzu sandığım için (çünkü sütekli konuşup her şeyimizi anlatıyorduk) mesaj atıyordum her şeyimi anlatıyordum sonra baktım sıkıyorum galiba, kız mesajlara dönmüyor, okuyamadım dinleyemedim ortam müsait değil uykum vardı vs vs kimseyi sıkmaya bunaltmaya gerek yok dedim kendi kendime demek ki mesafeli olmak istiyordu. Konuşmak istemiyor diye düşündüm. Daha hiççççç mesaj atmadım mesela hiç görüşmüyorum.
Tm ok. BbAyh uğraşamayacağım gerçekten.
Hoşçakalın️
Ben de görüşmüyorum artık. Aramıyor sormuyor demek ki arkadaşı değilmişim. Hep çifte standart.Kesinlikle mesafeli olun bence. İçten içe sizinle görüşmek istemiyor. Bunu da diyecek cesareti yok, bir kaç tavrıyla belli etmeye çalışıyor gerek topluluk içinde gerek mesajlarınıza dönmeyerek. Siz de hiç sohbet başlatmayın mesaj atmayın.
Benim bir samimi arkadaşım vardı, samimi olduğumuzu sandığım için (çünkü sütekli konuşup her şeyimizi anlatıyorduk) mesaj atıyordum her şeyimi anlatıyordum sonra baktım sıkıyorum galiba, kız mesajlara dönmüyor, okuyamadım dinleyemedim ortam müsait değil uykum vardı vs vs kimseyi sıkmaya bunaltmaya gerek yok dedim kendi kendime demek ki mesafeli olmak istiyordu. Konuşmak istemiyor diye düşündüm. Daha hiççççç mesaj atmadım mesela hiç görüşmüyorum.
Ay ben kesinlikle tavrımı koyardım mutlaka yaşattığını yaşatırdım mesaja geç mi dönüyor bende geç dönerdim biraz da o sorgulasın demek ki bir hata yaptım desin. Sonra bakarım hiç sorgulamadi zoruna gitmedi tamamen silerim hayatımdan çünkü öyle yapan biri ya silmiştir sizi ya da silecektir o silmeden ben silerim gereksiz kişileri tutmayın hayatınızda. Tanımıyorum ama iki taraflı oynayan insandan herşeyi beklerim ben. Ne demek millet varken dikkate almıyor da kimse yokken sarılıyor hiç tahammül edemem öyle insanlara.
Merhabalar tekrar. Şuan nasılsınız bilmiyorum ama dediğiniz gibi oldu.Bence artık siz uzak durun, size yanaşsa bile. Arkadaşlıgınızın gelecegini görmüyorum(yaşandı)
merhabalar. Önemli değil:) kurtulmanıza sevindim. tecrübe oldu diyelim yaşadıklarımıza ve iyi ki çıkmış benim hayatımdan, keşke daha önce çıksaymış diyorum ben her zaman onun için :)Merhabalar tekrar. Şuan nasılsınız bilmiyorum ama dediğiniz gibi oldu.Arkadaşlığımız bitti.
Ve yakın 2 arkadaşım da aynısını yaşamış o kişiyle "Eski dostluğumuz kalmadı x ile" dedi. Diğeri de ben daha yokken sorun yaşadığı bir iş arkadaşıydı.
Çift karakterli birisi olduğuna kanaat getirdim. Arkadaşken görülmüyor. Zorbalığını alttan almaya çalışan benmişim. :) Gidip özür diliyordum bir de. Sınır çizince suçlu oldum. Tavsiyeler için teşekkürler
Teşekkür ederim. Evet tecrübe oldu. Yani en başta ben mi kötü düşünüyorum acaba diyordum,sonra bu yanılgımın yanlış olduğunu anladım... Her şekilde üzücü.merhabalar. Önemli değil:) kurtulmanıza sevindim. tecrübe oldu diyelim yaşadıklarımıza ve iyi ki çıkmış benim hayatımdan, keşke daha önce çıksaymış diyorum ben her zaman onun için :)
Teşekkür ederim. Evet tecrübe oldu. Yani en başta ben mi kötü düşünüyorum acaba diyordum,sonra bu yanılgımın yanlış olduğunu anladım... Her şekilde üzücü.
Bahsettiğim kişi o arkadaşımla daha iyi bir dostluğa sahipti. Yoldan geçerken tanımamazlıktan geliyormuş. Beni çok yaraladı demişti. Şuan odaları ayrıldı. Onun da dostluğunu bildiğim için benimle paylaştı ve bana yaptığına da şaşırdı. İkisi birbirine çok destek olan iki insandı.
Uzun yazmışım. Bazen çok takıyoruz ama arkadaşlığımızın bitmesi gerekiyormuş kendi kıymetimizi anlamak için. Ben de daha önce çıksaydı değil de tam yerinde oldu diyorum. Gerçekten iyi niyetli ve güzel ruhlu birisiniz. Umarım güzel dostluklar yaşarsını
Çok tşk ederim. Allah, her anlamda iyi insanlara denk getirsin hepimizi.Teşekkür ederim. Evet tecrübe oldu. Yani en başta ben mi kötü düşünüyorum acaba diyordum,sonra bu yanılgımın yanlış olduğunu anladım... Her şekilde üzücü.
Bahsettiğim kişi o arkadaşımla daha iyi bir dostluğa sahipti. Yoldan geçerken tanımamazlıktan geliyormuş. Beni çok yaraladı demişti. Şuan odaları ayrıldı. Onun da dostluğunu bildiğim için benimle paylaştı ve bana yaptığına da şaşırdı. İkisi birbirine çok destek olan iki insandı.
Uzun yazmışım. Bazen çok takıyoruz ama arkadaşlığımızın bitmesi gerekiyormuş kendi kıymetimizi anlamak için. Ben de daha önce çıksaydı değil de tam yerinde oldu diyorum. Gerçekten iyi niyetli ve güzel ruhlu birisiniz. Umarım güzel dostluklar yaşarsınız.