Arkadaş sorunu

Ozrunu samimi bulmamis demek ki... Seni kirmaya niyetim yoktu. Saka yapayim derken, oylesine agzimdan cikti. Gerceklik payi yok. Seni kirdiysam ozur dilerim diyebilirsin.

Yok özür dilemem diledim zaten şaka yaptığımı da söyledim benim öyle biri olmadığımı biliyorlar.Ben icine kapanık sessiz biriyim o arkadaşımı gerçekten sevdiğim için eğlencesine söyledim ama kendisi küçük şeylere bile kirlenen biri ben de barışmak istemem

Şaka olsa gülerdiniz sizinki başka bisi olmuş ve bence kastını aşmış

Icine kapanik sessiz biri boyle saka yapinca ciddi anlamis demekki .. en iyisi konusma

Ergensiniz daha güzelim olur böyle şeyler takma kafana ama öyle demen hoş olmamış tabi :)

Kusura bakmayın ama ikinizin yaptığı da bir acayip.. sizin şaka yoluylada olsa böyle bise demeniz benim garibime gitti saka yapilacak bir konu değil yani. Üzerinize yürümelerii apayrı birr garipp.

Kusura bakmayın ama ikinizin yaptığı da bir acayip.. sizin şaka yoluylada olsa böyle bise demeniz benim garibime gitti saka yapilacak bir konu değil yani. Üzerinize yürümelerii apayrı birr garipp.

Konusu açıldı ben de şakasına söyledim özür diledim zaten ben vazgeçtim zaten bir daha kimseyle arkadaş olmayacağım böyle bir tepkiyi hakkettiğim düşünmüyorum

3 yaşındamısınız

Konusu açıldı ben de şakasına söyledim özür diledim zaten ben vazgeçtim zaten bir daha kimseyle arkadaş olmayacağım böyle bir tepkiyi hakkettiğim düşünmüyorum
Bakin yine ayni tavirla tepki veriyorsunuz bu yaşadığınızın arkadaşlık kurmakla ilgisi yok ya siz yanlış lanse ettiniz yada aranizda sandığınız kadar samimi bir bağ yokmuski niyetinizi yanlış anlamış. Arkadaşlık kurmayacağım demek yerine daha sağlam iliskiler edinebilirsiniz

Söylediğim için hatalıyım ama sadece 1 2 cümle söyledim o da AA diyince güldük ben öyle bir tepkiyi hakketmedim demek ki en küçük hatam da böyle olacakmış zaten başkasına birşeyler hissettiğimi biliyordu konu kapanabilir mi?

Şaka olsa gülerdiniz sizinki başka bisi olmuş ve bence kastını aşmış

Kastını aştığını düşünmüyorum başta oda güldü neyse en küçük hatam da böyle olucakmış

Konu kapanabilir m?

Özür diledim zaten ciddi olmadığımı da söyledim.Neyse oturup ta kendimi mahvetmeye anlamı yok zaten iyi arkadaş olsaydık böyle yapmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…