- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Bu hale getirmeleri de yanlis. Onlar da senden ozur dilemeli.Bence de bide ben ağladım üzüldüm bunu büyük ihtimalle anladılar yine de öyle yaptılarsa özür de diledim ben iyi niyetim den eminim
Ozrunu samimi bulmamis demek ki... Seni kirmaya niyetim yoktu. Saka yapayim derken, oylesine agzimdan cikti. Gerceklik payi yok. Seni kirdiysam ozur dilerim diyebilirsin.
Icine kapanik sessiz biri boyle saka yapinca ciddi anlamis demekki .. en iyisi konusmaYok özür dilemem diledim zaten şaka yaptığımı da söyledim benim öyle biri olmadığımı biliyorlar.Ben icine kapanık sessiz biriyim o arkadaşımı gerçekten sevdiğim için eğlencesine söyledim ama kendisi küçük şeylere bile kirlenen biri ben de barışmak istemem
Şaka olsa gülerdiniz sizinki başka bisi olmuş ve bence kastını aşmış
Kızdıgınıda söylemis ki daha ćok kızmıs ustunuze gelinmesinin anlami buOda güldü ki
Kusura bakmayın ama ikinizin yaptığı da bir acayip.. sizin şaka yoluylada olsa böyle bise demeniz benim garibime gitti saka yapilacak bir konu değil yani. Üzerinize yürümelerii apayrı birr garipp.
3 yaşındamısınızMerhaba cuma günü arkadaşımla konuşuyorduk bunun hoşlandığı ama pas alamadığı biri vardı bende o gün şakasına ayy çok yakışıklı çocuk işte keşke sen hoşlanmasaydın ben hoşlanırım falan dedim bunların hepsini de gülerek söyledim oda bak kızıyorum dedi ama güldük.Sonra yine konuştuk bin şey olmadı
Bugün de 3 4 kişi üstümü geldiler (fiziksel değil)işte yok başkası olsa döverdim falan diye sonra ben şaka yaptım dedim özür diledim yok yanın da yürüyüşümüz bu arada o çocukla aramda hiç iletişim yok sonra ben baya ağladım üzüldüm suçlu muyum sizce?
Bakin yine ayni tavirla tepki veriyorsunuz bu yaşadığınızın arkadaşlık kurmakla ilgisi yok ya siz yanlış lanse ettiniz yada aranizda sandığınız kadar samimi bir bağ yokmuski niyetinizi yanlış anlamış. Arkadaşlık kurmayacağım demek yerine daha sağlam iliskiler edinebilirsinizKonusu açıldı ben de şakasına söyledim özür diledim zaten ben vazgeçtim zaten bir daha kimseyle arkadaş olmayacağım böyle bir tepkiyi hakkettiğim düşünmüyorum
Neden?3 yaşındamısınız
Şaka olsa gülerdiniz sizinki başka bisi olmuş ve bence kastını aşmış
Allah iyiliğinizi versin3 yaşındamısınız
Özür diledim ciddi olmadığımı söyledim napiyim?Kızdıgınıda söylemis ki daha ćok kızmıs ustunuze gelinmesinin anlami bu
Canim kaptcaktir kac kere yazdin elestiriye acik ol iyiligine konsyr insanlar:)Mune Konu kapanabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?