Hanımlar ben çok farklı düşünceler içindeyim. Kısaca anlatmam gerekirse bir arkadaşım var samimi olduğum daha doğrusu öyle sanıyorum galiba. İyi bir insan aslında bir kötülüğünü görmedim severim de kendisini. Ama son zamanlarda görüşmüyoruz. Daha doğrusu aradım mesaj attım falan hiç tepki vermedi. Ne zaman ailesinden uzakta olsa o zaman beni arıyor soruypr galiba. Yanı sadece canı sıkılınca beni arıyor. Bazen hiç umrunda olmadığımı düşünüyorum. Aslımda ben genel olarak diğer insanların da böyle olduğuna inanmaya başladım. Ailem var çok şükür ve bir tek onların sevgisinden şüphe etmiyorum. Dışardan bakıyorum insanlara samimi arkadaşları var sanki sevgi bağları var müthiş bir şekilde. Ama benim böyle bir arkadaşım yok galiba. Lafa gelince beni seviyor aslında ama önemsemiyor. Neden böyle bilmiyorum. Kendimi çok yalnız hissetmeye başladım. Galiba problem de ben de. Ben insanları fazla umursuyorum. Bundan nasıl kurtulabilirim bilmiyorum
Yani kendimi bir nesne gibi hissediyorum vakit geçirilen bir hobi malzemesi.İnsanların geneli böyle. Çıkar ilişkisi. Aile yegane dosttur.
Kesinlikle katılıyorum.Yani kendimi bir nesne gibi hissediyorum vakit geçirilen bir hobi malzemesi.
Bazen çok korkuyorum Allah korusun aileme bir şey olsa bir başıma kalırım gibi.Sen busun her insanın kişiliği kendine özeldir
Birde insanları umursamak kötü birşey olmasa gerek
Tek sorun yaptıklarını kendin için yap başkasından pek birşey bekleyerek yapma o zaman daha mutlu olursun zannederim
Daha önce de benzer bir şey yaptı aslında bana. Benim için önemli olan bir konuydu banane bundan demişti. Ben onun önem verdiği şeylere asla böyle bir cümle kuramam meselaMenfaat, menfaat, menfaat...
İnsanların %95'inin hayatını menfaatleri yönetir. Siz de az değer verin, aramayın sormayın. İşi düşünce de aradığında açmayın. Ben olsam bir daha asla görüşmezdim. O şekilde bir insanın arkadaşlığına ihtiyacım olmazdı.
Hep bir geçiştiriliyorum hissi var bende.Kesinlikle katılıyorum.
Hep bir geçiştiriliyorum hissi var bende.
Aslında anlıyorum gayet net şekilde değer verilmediğini bana. Ben biraz tuhafım galiba. Biri bir şey anlatsa önem arz eden bir şeyse aklıma takarım yani düşünürüm ne yaptı halledebildi mi vs. Ama beni kimse düşünnüyor gibiAile herkeste yegane dost olmuyor aslında. Bunu genellememek lazım. Ne aileler kardesler görüyoruz birbirlerinin sırtına bıcagı saplamak için sıra beklıyorlar. Bence sizin yakın bildiğiniz insan aslında yakın değilmiş.
Ben aslında 5 güne ailemden de ayrılıcam yeni bir çevreye giricem burda ailem var yani orda onlar da olmayacak. Kim beni anlar inanın bilmiyorum. Orda belki de çok daha yalnız olucam. Korkutuyor beni buBence takma kafana. Ailene bak. Arada bayram mesajı atarsın olur biter. :)
Hep aynısı olur gibi gelmeye başladı bana yeni arkadaşlarım da olsa. Aslında beni üzen sadece canı sıkkımken sıkıntıları varken beni araması öyle olunca her gün arar aramadığı gün olmaz. Ama sonra değişiyorSenin de dedigin gibi, sandigin kadar samimi bir iliskiniz yok demek ki. Olabilir, normaldir. Kimi arkadasliklar boyledir yani. Kimi arkadasini hergun ararsin, kimini 3 ayda bir ararsin. Arkadasin seninle o kadar samimiyet kurmak istemiyor demek ki, bunda yanlis bir sey yok, saygi duymak gerek. Sosyal cevreni artirip yeni arkadasliklara acik olmani tavsiye ederim.
Gitmesen?Ben aslında 5 güne ailemden de ayrılıcam yeni bir çevreye giricem burda ailem var yani orda onlar da olmayacak. Kim beni anlar inanın bilmiyorum. Orda belki de çok daha yalnız olucam. Korkutuyor beni bu
İş için gitmek gerekli. Bazen evlenmeyi düşünüyorum. Evlensem yalnızlığım bitse değer görsem belki iyi olurum diye. Ama belki de daha kötü olurum bilmiyorum.Gitmesen?
İş için gitmek gerekli. Bazen evlenmeyi düşünüyorum. Evlensem yalnızlığım bitse değer görsem belki iyi olurum diye. Ama belki de daha kötü olurum bilmiyorum.
İnsanlar insanları gerçekten seviyor mu sizce? Yani bana denk mi geliyor böyle? Aslında gerçekten iyi sevgi dolu insanlar var mıHayırlısı olsun hakkında. Önyargılı olmamaya çalış.
İnsanlar insanları gerçekten seviyor mu sizce? Yani bana denk mi geliyor böyle? Aslında gerçekten iyi sevgi dolu insanlar var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?