Ben de öyle hissediyorum evlenmem mi gerekiyor bilmiyorum sanki aile kurarsam daha mı iyi olur.Vardır bence. Ama bana denk gelmedi
Hep bi çıkar sömürme
An geçirmelik yani
Samimi gelmiyor hiç ama düğün dernek olursa giderim bi işleri varsa koşarım her gün arama yazışma bana göre de değil.
Bıkkınlık geldi sanırım yapmacık insanlardan
Olabilir ama çok iyi seçmen lazım. Nasıl seçiliyor bilmiyorum ben.Ben de öyle hissediyorum evlenmem mi gerekiyor bilmiyorum sanki aile kurarsam daha mı iyi olur.
Siz evli misiniz? Yani benim çevremde evlenenlere bakıyorum da küçücük dünyaları var kendi yuvaları. Mutlu görünüyorlar. Her yere birlikte gidiyorlar. Hiç birbirlerini yalnız bırakmıyorlar. Kadın bir öksürse eşi endişelniyor falan güzel bir şey gibiOlabilir ama çok iyi seçmen lazım. Nasıl seçiliyor bilmiyorum ben.
Yani ben yanılmıyorum değil mi büyük çoğunluk bu şekilde arkadaşlıklar içindeeskiden ben de çok takardım, sonra o canciğer arkadaşların birbirlerinin arkasından nasıl konuştuğunu gördüm ve elimdekilerle mutlu olmaya karar verdim. elbette istisnalar vardır ama çoğu şov. öyle olacağına hiç olmasın.
Siz evli misiniz? Yani benim çevremde evlenenlere bakıyorum da küçücük dünyaları var kendi yuvaları. Mutlu görünüyorlar. Her yere birlikte gidiyorlar. Hiç birbirlerini yalnız bırakmıyorlar. Kadın bir öksürse eşi endişelniyor falan güzel bir şey gibi
Evet yok ben korkuyorum ailemden de ayrılıp iyice yalnızlaşmaktanBu devirde iyi gün dostu bile yok canım ben bunu anladım
Yani ben yanılmıyorum değil mi büyük çoğunluk bu şekilde arkadaşlıklar içinde
Sal gitsinler bacım. Ben öyle yapıyorumöyle. beni çok da içselleştiremeyen bir arkadaş grubum vardı bugün tesadüfen karşılaştım kesinlikle öyle. lafları bana kadar geliyor, onlar gibi olmadığım için beni pek sevememişler gururlandım açıkçası.
Umursamaz bir insan mıydı hayırlısı olsun hakkınızda üzülmemeye çalışın. Size kötü mü davrandı. Bundan da korkuyorum ben kalbimi kıracaklar üzülürüm daha çok diyrOnlara inanma bence. Rol %99 u.
Evliydim Yen'i boşandım bana bakma sen iyi örnek değilim
Sal gitsinler bacım. Ben öyle yapıyorum
Umursamaz bir insan mıydı hayırlısı olsun hakkınızda üzülmemeye çalışın. Size kötü mü davrandı. Bundan da korkuyorum ben kalbimi kıracaklar üzülürüm daha çok diyr
Benim anlamadığım bu işte sevmiyorsan seviyor gibi niye yapıyorsun. Ben sevmedğim insanlarla niye arkadaş gibi görüneyim bunu anlamıyorum. İnsanlar bunu yapıyor işteöyle. beni çok da içselleştiremeyen bir arkadaş grubum vardı bugün tesadüfen karşılaştım kesinlikle öyle. lafları bana kadar geliyor, onlar gibi olmadığım için beni pek sevememişler gururlandım açıkçası.
Benim anlamadığım bu işte sevmiyorsan seviyor gibi niye yapıyorsun. Ben sevmedğim insanlarla niye arkadaş gibi görüneyim bunu anlamıyorum. İnsanlar bunu yapıyor işte
+1yapıyor çünkü günümüzde her şey gösteriş. gösteriş için yenen yemekler, yapılan seyahatler, kurulan arkadaşlıklar hatta gösteriş için yapılan çocuk gördüm ben ya.
onları anlamaya çalışmayın mutlu olun :)
ohooo saldım çoktan :)))
onlarla konuşmaktansa burada yüzünü hiç görmediğim tanımadığım insanlarla konuşmak bile daha evladır.
Üzüldüm ama şu an daha iyisinizdir inşallah. Ben aslında insanları kolay kıramıyorum. Buna rağmen beni kolay kırarlar. Acaba hiç evlenmemem mi lazımKötü ne kelime
Cahil insanla olmuyor.
Üzüldüm ama şu an daha iyisinizdir inşallah. Ben aslında insanları kolay kıramıyorum. Buna rağmen beni kolay kırarlar. Acaba hiç evlenmemem mi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?