Arkadaş

Ben de öyle hissediyorum evlenmem mi gerekiyor bilmiyorum sanki aile kurarsam daha mı iyi olur.

Ama umursamaz beni hırpalayacak bir insan olursa anlayamazsam diye de korkuyorum

eskiden ben de çok takardım, sonra o canciğer arkadaşların birbirlerinin arkasından nasıl konuştuğunu gördüm ve elimdekilerle mutlu olmaya karar verdim. elbette istisnalar vardır ama çoğu şov. öyle olacağına hiç olmasın.

Olabilir ama çok iyi seçmen lazım. Nasıl seçiliyor bilmiyorum ben.
Siz evli misiniz? Yani benim çevremde evlenenlere bakıyorum da küçücük dünyaları var kendi yuvaları. Mutlu görünüyorlar. Her yere birlikte gidiyorlar. Hiç birbirlerini yalnız bırakmıyorlar. Kadın bir öksürse eşi endişelniyor falan güzel bir şey gibi

Yani ben yanılmıyorum değil mi büyük çoğunluk bu şekilde arkadaşlıklar içinde

Onlara inanma bence. Rol %99 u. Bizde öyleydik dışarıya karşı.
Evliydim Yen'i boşandım bana bakma sen iyi örnek değilim

Yani ben yanılmıyorum değil mi büyük çoğunluk bu şekilde arkadaşlıklar içinde

öyle. beni çok da içselleştiremeyen bir arkadaş grubum vardı bugün tesadüfen karşılaştım kesinlikle öyle. lafları bana kadar geliyor, onlar gibi olmadığım için beni pek sevememişler gururlandım açıkçası.

Benim anlamadığım bu işte sevmiyorsan seviyor gibi niye yapıyorsun. Ben sevmedğim insanlarla niye arkadaş gibi görüneyim bunu anlamıyorum. İnsanlar bunu yapıyor işte

Benim anlamadığım bu işte sevmiyorsan seviyor gibi niye yapıyorsun. Ben sevmedğim insanlarla niye arkadaş gibi görüneyim bunu anlamıyorum. İnsanlar bunu yapıyor işte

yapıyor çünkü günümüzde her şey gösteriş. gösteriş için yenen yemekler, yapılan seyahatler, kurulan arkadaşlıklar hatta gösteriş için yapılan çocuk gördüm ben ya.
onları anlamaya çalışmayın mutlu olun :)

Üzüldüm ama şu an daha iyisinizdir inşallah. Ben aslında insanları kolay kıramıyorum. Buna rağmen beni kolay kırarlar. Acaba hiç evlenmemem mi lazım

Kendine göre birini bulabilirsin bence. Kafa yapısı, hayata bakış açısı, ailesi ile senin aranı idare edip edememe durumları önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…