Aynen ben de öyle düşünüyorum sırf bir yere yalnız gitmemek için bile çağrıldığıma inanıyorum sanki ben yanında olması gereken bir eşya bir çantayımyapıyor çünkü günümüzde her şey gösteriş. gösteriş için yenen yemekler, yapılan seyahatler, kurulan arkadaşlıklar hatta gösteriş için yapılan çocuk gördüm ben ya.
onları anlamaya çalışmayın mutlu olun :)
Aynen ben de öyle düşünüyorum sırf bir yere yalnız gitmemek için bile çağrıldığıma inanıyorum sanki ben yanında olması gereken bir eşya bir çantayım
Zor. Bazen kötü düşünceler geliyor aklıma. Evde düşsem kafamı çarpsam ailemin kaç saat sonra haberi olur kimbilir. Yalnızlık insanı sürekli düşünmeye sevk ediyorKendine göre birini bulabilirsin bence. Kafa yapısı, hayata bakış açısı, ailesi ile senin aranı idare edip edememe durumları önemli.
Zor. Bazen kötü düşünceler geliyor aklıma. Evde düşsem kafamı çarpsam ailemin kaç saat sonra haberi olur kimbilir. Yalnızlık insanı sürekli düşünmeye sevk ediyor
Evet düşünmemek gerekiyor biraz vurdumduymaz olanlar çok iyi hissediyor kendini öyle olmam gerekiyorherkes böyle üzerine çok düşünme :) bir tane bile doğru düzgün arkadaşın olursa ne ala.
Siz kaç yaşındasınız kaç yaşında evlendiniz üzülüyorsanız cevaplamayın tabiPozitif düşün.
Pozitif olsun.
22 evlendim 23 boşandım 8 ay gibi bir süredeSiz kaç yaşındasınız kaç yaşında evlendiniz üzülüyorsanız cevaplamayın tabi
Ben 26 yaşımdayım ama zor bir karar gerçekten cesaret edemiyor insan ben korkuyorum yani. Ya bana kötü davranırsa ya her şey burnumdan gelirse falan diye ama çevremdeki evlilikler güzel görünüyor o zaman özeniyorum sonra da benimki güzel olmazsa diye düşünüyorum.22 evlendim 23 boşandım 8 ay gibi bir sürede
Ben 26 yaşımdayım ama zor bir karar gerçekten cesaret edemiyor insan ben korkuyorum yani. Ya bana kötü davranırsa ya her şey burnumdan gelirse falan diye ama çevremdeki evlilikler güzel görünüyor o zaman özeniyorum sonra da benimki güzel olmazsa diye düşünüyorum.
Ben de öyle düşündüm ramazan da geldi dua edicem hayırsız bir insan olacağına hiç olmasa daha iyi öncelikle tabi. Hayırlı iyi insanlar çıksın isterim karşıma.İnşaallah güzel olur seninki. Dua et bol bol. Rabbim çıkarır karşına istediğin gibi birini inşaallah.
Olumlu düşün. Herşey güzel olsun.
İnşallah siz de iyi olursunuz daha çok gençsiniz karşınıza güzel iyi insanlar çıkar inşallah siz de yalnız mısınız ailenizle ni yaşıyorsunuzİnşaallah güzel olur seninki. Dua et bol bol. Rabbim çıkarır karşına istediğin gibi birini inşaallah.
Olumlu düşün. Herşey güzel olsun.
Sizde isiniz dusunce arayin onu. Yalniz arkadasinizinda nasil bir yuzse. Adama kufrederler yaa.
Kop gitsin o zamanKopmak daha iyi. Gecenin kaçında aklıma takıldı üzüldüm yani. En iyisi kopmak
İnşallah siz de iyi olursunuz daha çok gençsiniz karşınıza güzel iyi insanlar çıkar inşallah siz de yalnız mısınız ailenizle ni yaşıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?