Arkadaş

Aynen ben de öyle düşünüyorum sırf bir yere yalnız gitmemek için bile çağrıldığıma inanıyorum sanki ben yanında olması gereken bir eşya bir çantayım

Aynen ben de öyle düşünüyorum sırf bir yere yalnız gitmemek için bile çağrıldığıma inanıyorum sanki ben yanında olması gereken bir eşya bir çantayım

herkes böyle üzerine çok düşünme :) bir tane bile doğru düzgün arkadaşın olursa ne ala.

Kendine göre birini bulabilirsin bence. Kafa yapısı, hayata bakış açısı, ailesi ile senin aranı idare edip edememe durumları önemli.
Zor. Bazen kötü düşünceler geliyor aklıma. Evde düşsem kafamı çarpsam ailemin kaç saat sonra haberi olur kimbilir. Yalnızlık insanı sürekli düşünmeye sevk ediyor

22 evlendim 23 boşandım 8 ay gibi bir sürede
Ben 26 yaşımdayım ama zor bir karar gerçekten cesaret edemiyor insan ben korkuyorum yani. Ya bana kötü davranırsa ya her şey burnumdan gelirse falan diye ama çevremdeki evlilikler güzel görünüyor o zaman özeniyorum sonra da benimki güzel olmazsa diye düşünüyorum.

İnşaallah güzel olur seninki. Dua et bol bol. Rabbim çıkarır karşına istediğin gibi birini inşaallah.
Olumlu düşün. Herşey güzel olsun.

Aslında istediğim şeyler basit şeyler şimdi ailemde olmayacak yanımda. Yani yalnız olmasam evli olsam biri uyurken üzerimi örtse falan bunlardan bile kendimi iyi hissedecek biriyim

İnşaallah güzel olur seninki. Dua et bol bol. Rabbim çıkarır karşına istediğin gibi birini inşaallah.
Ben de öyle düşündüm ramazan da geldi dua edicem hayırsız bir insan olacağına hiç olmasa daha iyi öncelikle tabi. Hayırlı iyi insanlar çıksın isterim karşıma.

İnşallah siz de iyi olursunuz daha çok gençsiniz karşınıza güzel iyi insanlar çıkar inşallah siz de yalnız mısınız ailenizle ni yaşıyorsunuz

Sizde isiniz dusunce arayin onu. Yalniz arkadasinizinda nasil bir yuzse. Adama kufrederler yaa.

ailesinin yanındayken sıkça görüşemiyorsunuzdur anlarım da şu telefona neden bakılmaz msja neden cevap verilmez hiç anlamam. aç iki dk konuş mazeretini söyle müsait olunca görüşelim de ki karşıdakide rahat etsin ama dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…