Beklentiler insanı üzer..bundan sonra daha fazla üstüne düşmeyin kimsenin.
Evet hassas davranayorsunuz ama arkadasinizin ustune fazla dusmekte hassas..vefasiz demek ki.Bazi insanlar böyle maalesef ya o sekilde kabul edeceksiniz yada uzak duracaksınız.Herkes hakettiği kadar deger görmeli
bende odunumdur ama bu kadar üstüme düşen zor günümde yanımda olan birinin doğum gününü ben bile es geçmezdim..
Bazı insanlar çok bencildir. Siz ise fazla hassas,yapmayın üzülürsünüz
Ne kadar özveri görürseniz o kadar özveri göstermelisiniz bence, şu an çevremde çok yıpranmış kadınların hepsi( yengemler) çevrelerine hep çok fedakar olanlardı...Kızlar selam,
Dısardan bir goz olarak sizlere danısmak istediğim birşey var.
Bir arkadasım var 20 senedir tanıyorum.
Ama bugunlerde soyle dısardan bır baktım da, onun ne zaman bir derdi olsa, bu esiyle olur, aılesıyle olur, hastalık olur ben onu arayamasam bıle devamlı mesaj yazarım ne oldu test sonucun doktor ne dedi, esinle konustunuz mu gibi.. bırseye ıhtıyacı olur hasta olur ben evden cıkamaz dıye vıtamın alır meyve alır gotururum. Dogumgunu olur ozel hedıyeler kartlar hazırlarım ozel yerlere yemege gotururum kutlama yemegı, gecen sene suprız dogumgunu hazırlamıstım esı arkadaslarını organıze ederek. 3 ay once amelıyat oldu 2 gece yanında hastanede ben kaldım, annesı de hastaydı o donemde kalacak kımsesi yoktu aileden.
Sımdı gecen gun benım iş ile ilgili moralım cok bozulmustu, ona mesaj atmıstım o da cevap verdi ben agladım bunu da ona soyledım. sonra uzerınden 1 haftaya yakın zaman gectı hala bana bır merak edıp nasıl oldugumu sormadı. Dogumgunumde de hastaydı bırsey alamadım gorusemedık kusura bakma dedı ama yanı ıyılesınce bu nedenle gorusmedık sonra gorustuk ama dogumgunumun lafı bıle olmadı gibi.
Cok mu hassas davranıyorum arkadaslar?
Ne kadar özveri görürseniz o kadar özveri göstermelisiniz bence, şu an çevremde çok yıpranmış kadınların hepsi( yengemler) çevrelerine hep çok fedakar olanlardı...
Siz doğru olansınız ama bu devirde cidden kıymet bilinmiyor o yüzden, ne kadar ekmek o kadar köfte :) Ben böyle yapıyorum kaç zamandır nasıl rahatım anlatamam, insan sadece ve sadece kendi öz ailesine fedakarlık yapmalı...Cok dogru soyluyorsun canım. Ben herkese karsı boyleyım aslında sanırım benım degısmem lazım
Kızlar selam,
Dısardan bir goz olarak sizlere danısmak istediğim birşey var.
Bir arkadasım var 20 senedir tanıyorum.
Ama bugunlerde soyle dısardan bır baktım da, onun ne zaman bir derdi olsa, bu esiyle olur, aılesıyle olur, hastalık olur ben onu arayamasam bıle devamlı mesaj yazarım ne oldu test sonucun doktor ne dedi, esinle konustunuz mu gibi.. bırseye ıhtıyacı olur hasta olur ben evden cıkamaz dıye vıtamın alır meyve alır gotururum. Dogumgunu olur ozel hedıyeler kartlar hazırlarım ozel yerlere yemege gotururum kutlama yemegı, gecen sene suprız dogumgunu hazırlamıstım esı arkadaslarını organıze ederek. 3 ay once amelıyat oldu 2 gece yanında hastanede ben kaldım, annesı de hastaydı o donemde kalacak kımsesi yoktu aileden.
Sımdı gecen gun benım iş ile ilgili moralım cok bozulmustu, ona mesaj atmıstım o da cevap verdi ben agladım bunu da ona soyledım. sonra uzerınden 1 haftaya yakın zaman gectı hala bana bır merak edıp nasıl oldugumu sormadı. Dogumgunumde de hastaydı bırsey alamadım gorusemedık kusura bakma dedı ama yanı ıyılesınce bu nedenle gorusmedık sonra gorustuk ama dogumgunumun lafı bıle olmadı gibi.
Cok mu hassas davranıyorum arkadaslar?
Hayatta sevmem doğum günüsü falan. İnsanların omuzlarına fazladan yük gibi geliyor bana.
Evet arayıp sormamakta vefasızlık etmiş ama sizin de hediye beklentiniz hoş değil.
Pardon arkadaşınıza aşık mısınız?
Bu saydığınız incelikler yeri geliyor kardeşe bile yapılmıyor. Bir arkadaş için çok fazla iyisiniz bence sorun buradan kaynaklanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?