Arkadas

. Gecen sene suprız dogumgunu yaptım kendı evımde esı ve arkadaslarını cagırarak.

Mesela burada bu organizasyonu yapan siz olmamalısınız bence
Ailesi ya da eşi yapmalı
Yaptığınız bana kalırsa çok büyük bir jest
Ben olsam altında kalmamaya çalışırdım

Mesela burada bu organizasyonu yapan siz olmamalısınız bence
Ailesi ya da eşin yapmalı
Yaptığınız bana kalırsa çok büyük bir jest
Ben olsam altında kalmamaya çalışırdım

Yani ben mutlu olması için yaptım, pastayı bir butık pastacıdan sekilli onun hayatındaki seyleri içeren sekilde yaptırdım pastada arabası, eşi, işiyle ilgili figurler vardı. Evi balonlarla suslerle susledım, ama cok mutlu oldu gorunce.

Yani belki bencil dersiniz ama ben en sevdiğim arkadaşımın doğumgününü bile bi telefon ederek ya da aynı şehirdeysek bi cafede pasta yiyip küçük bir hediye vererek kutlarım
Bilemedim şimdi belki de sorun bendedir :)

Yok bence dogru olan sizinki cunku dusundum de kimse benim icin boyle seyler yapmadı simdi uzuldum daha da :(

Yok bence dogru olan sizinki cunku dusundum de kimse benim icin boyle seyler yapmadı simdi uzuldum daha da :KK43:
Keşke herkes sizin kadar düşünceli olsa
Benim de öyle sürprizli doğumgünüm hiç olmadı
Ama çok ince düşünülmüş bir organizasyon yapmışsınız tabiki karşındaki kişi mutlu olur
İşte onun da bişeyler yapması gerekirdi bence

Yok bence dogru olan sizinki cunku dusundum de kimse benim icin boyle seyler yapmadı simdi uzuldum daha da :KK43:
Ben konuyu beğendim çünkü geçmişte de bende böyleydim ama enayi yerine kondum hep diyorum ya Oylum talunun bir kadınla röportajı dostluk üzerine onu okur musunuz bi?

Ben konuyu beğendim çünkü geçmişte de bende böyleydim ama enayi yerine kondum hep diyorum ya Oylum talunun bir kadınla röportajı dostluk üzerine onu okur musunuz bi?

Sevgili dilaraj, benim kendimi biraz degıstırmem lazım sanırım. Bu saatten sonra becererbılır mıyım bılemıyorum :)

Hemen okuyacagım bulup cok tesekkur ederım tavsıye ıcın.

Sevgili dilaraj, benim kendimi biraz degıstırmem lazım sanırım. Bu saatten sonra becererbılır mıyım bılemıyorum :)

Yok cidden değişmeniz lazım, ben bir süreliğine başka ülkede yaşadım inanır mısınız ailem dışında arayan olmadı :( nasıl ağladım bilemezsiniz...

Eğer eşiniz varsa çok şanslısınız eş aile yeter insana ;) diğerleri dış kapının dış mandalı...

Yok cidden değişmeniz lazım, ben bir süreliğine başka ülkede yaşadım inanır mısınız ailem dışında arayan olmadı :KK43: nasıl ağladım bilemezsiniz...

Cıddı mısınız :( Ama insan sanırım oyle zamanda arkadas degıl de dostu sevenı var mı ogrenıyor degıl mı?

Cıddı mısınız :KK43: Ama insan sanırım oyle zamanda arkadas degıl de dostu sevenı var mı ogrenıyor degıl mı?
Kesinlikle öyle. Sadece bana iş bulur musun diye arayanlar oldu gittiğim ülke için, ne kadar rezil bir durum siz düşünün. Nasıl ağladım meğer benim hiç dostum yokmuş diye. Aile dışı tırt, kafaları kırılsa dönüp bakmam.

Katılıyorum, eşim dısında, bir tek annem var zaten aıle olarak su hayatta :KK43:
Bende eş de Yok mesela Şu sıralar çok üzülüp ağladım zaten , bu arkadaş mevzuları iyi değil, arkadaşlar arkadaş değil zaten ua çıkar ilişkisi , yazıyı okudunuz mu ? Bende Oylum talu gibi düşünüyorum .

Bende eş de Yok mesela Şu sıralar çok üzülüp ağladım zaten , bu arkadaş mevzuları iyi değil, arkadaşlar arkadaş değil zaten ua çıkar ilişkisi , yazıyı okudunuz mu ? Bende Oylum talu gibi düşünüyorum .

Yazıyı bulamadım, sadece kadınların dostluguna ınanmadıgını soylemıs bır roportajında.

Kesinlikle öyle. Sadece bana iş bulur musun diye arayanlar oldu gittiğim ülke için, ne kadar rezil bir durum siz düşünün. Nasıl ağladım meğer benim hiç dostum yokmuş diye. Aile dışı tırt, kafaları kırılsa dönüp bakmam.

Ne uzucu degıl mı ama belki de ınsanları daha ıyı anlayabılmemız ıcın de ogretıcı.

Benım mesela uzgun oldugum zaman cok cok az olur ve gecen hafta ısle ılgılı yasadıgım sıkıntı da bunlardan bırıydı yanı ılk defa bu arkadasıma uzun zamandır olumsuz bır durumumdan bahsettım ama onunla bıle ılgılenmedı

Ne uzucu degıl mı ama belki de ınsanları daha ıyı anlayabılmemız ıcın de ogretıcı.

Benım mesela uzgun oldugum zaman cok cok az olur ve gecen hafta ısle ılgılı yasadıgım sıkıntı da bunlardan bırıydı yanı ılk defa bu arkadasıma uzun zamandır olumsuz bır durumumdan bahsettım ama onunla bıle ılgılenmedı
Cidden öyle , benim ilişkilerimde olumsuz rol oynadınhep arkadaşlar ondan hepsine öfkeliyim:( Hele 90 sonrası doğanlar için hepten arkadaşlık diye bir şey yok :(

Cidden öyle , benim ilişkilerimde olumsuz rol oynadınhep arkadaşlar ondan hepsine öfkeliyim:KK43: Hele 90 sonrası doğanlar için hepten arkadaşlık diye bir şey yok :KK43:
Yorumunuza denk gelince yazayım dedim, 90 sonrası doğumluyum ve size o kadar hak veriyorum ki bazen keşke 20.yüzyılda yaşasaydım diyorum, hiç değilse daha çok yokluk, daha çok merhamet, daha çok yardımseverlik varmış. Bazen çok imreniyorum gerçekten. Bizim nesil "ne yapsam da karşımdakini kullansam, kuyusunu kazsam" derdinde. Bir de bazıları var ki eğer karşısındaki insan lüks içinde yaşıyorsa onu kıskanır onun gibi olmaya çalışır, Aşağılık kompleksine girer. İyi arkadaşlık örnekleri yok mu, elbette var. Ama o kadar az ki. İçimi dökmek gibi oldu bu biraz sizin yorumunuza denk gelince, kusura bakmayın :)

Back
X