Müne konuda cinsellikle ilgili bişeyler yazıldı diye konumu taşıma veya banlama lütfen,cinsellik bölümüne yazamıyorum..
Kızlar belki okuyanınız hatırlar,bir arkadaş sorunum var.. son konum da onunla ilgili olmuştu,arama mesafe koymayı düşünüyorum demiştim ki,koyuyorum da.. kısacası tartışmıştık abuk subuk tepkiler veriyor diye sinirlendim,bende tepki verdim ve tartışma uzamıştı. Bana hakaret etmişti,ama her zaman ki konuşmam diyip haksız olduğumu söylüyordu.. ama bu arkadaş ben aramasam da kendisi arayıp hiç birşey olmamış gibi davrandı..
en son aramasında en özel olan şeyleri anlatmaya başladı(sevgilisi ile olan fantaziler)
Diğer konumda bahsetmiştim haziranda boşandı,sonra yeni biri ile tanıştı birlikte taşındılar.. geçen gün de bana "kuzu çok güzel bir planım var" diye msj atmış.. akşam arayacağını ve benimle paylaşacağını söyledi,ok dedim aradı ve anlatmaya başladı... kendisine deri bir elbise almış(resim attı) boynunda zincirler filan var,kısa,altına file çorap ve kırmızı rugan giyeceğini söyledi

İşi daha da abartıp bu elbiseyle bara bile gidebilirim dedi.. saçmalama böyle insan içine çıkmayı mı düşünüyorsun diye tepki verdim.. neyse devam etti,işi abarttıkça abarttı sevgilisinin eve gireceği andan itibaren en ince ayrıntısına kadar bahsetti en son işi kelepçe takmaya getirdi.. daha sonra da şeker tanga alacaktım ama bulamadım dedi ve artık midem bulandı kapat şu konuyu dedim!
Şimdi mesele şu ki,ne yaşarsa yaşasın kesinlikle yargılamam umurumda değil yaşadığı şeyler,o mutluysa ne mutlu ona! Fakat bunu bu kadar derin ayrıntısına kadar anlatması çok sinirimi bozdu (ayrıntılarıntam yazmadım) !!
Sence hoşuna gider mı diye hevesle sorup durdu,ne bileyim ben adamın neyden hoşlandığını kızım dinye bozsam da,ısrarla beğenir mı sence elbisemi gibi şeyler söyledi. Bende bozmak istemedim gerçi bozdum midem bulandı,adamın fantazisini nerden biliym ben gibi şeyler söyledim anlaması lazımdı ama resmen bu kız kendinde değil ve hiç birşeyden anlamaz oldu.
Benim sıkıntım şu ki nasıl bozacağımı bilmiyorum artık. Aramıyorum,o yazmadıkça yazmıyorum. Ama kolay kolay vazgeçecek gibi değil.
Ben insanların özel hayatını anlatmasından çok rahatsızım,bugüne kadar kimseye yatak odamı anlatmadım. O da anlatmazdı ama ne olduysa bu çocukla tanıştıktan sonra oldu,belki de boşandıktan sonra oldu. Zaten tanışmaları ve boşanma arasında fazla bir süre yok.
Kırmak da istemiyorum ama nasıl anlatırım ben bu kıza böyle boş şeylerle uğraşmamasını? Birşey söylesem ben mutluyum diyor eleştiriye bile gelemiyor artık. Söylemesem ben rahatsız oluyorum artık ergence tavırlarından,saçma sapan hayat biçiminden. Hayatta daha önemli şeyler var bunlar dışında ve bu abuk subuk şeyleri dinlemek istemiyorum artık. Çoğu zaman canım eşim geldi diyip kapatıyorum bile. Ama ısrarla devam ediyor aramaya,aramadığında yazmaya..
bana akıl verin ben en son çocuğu bahane edicem,doğum yapmayı bekliyorum ki onu dinlemek zorunda kalmiyim.
Dinleme diyenler olacak ama 11 senelik bir geçmişimiz var birden bire kesilmiyor malesef iletişim.. bana akıl verin çünkü benim artık bu kıza aklım yetmiyor..... ben mı abartıyorum onu da söylerseniz sevinirim..
uzun oldu kusura bakmayın..