Arkadaş..

uzak dur.
ya da lafını ver veriştir.
sonra sonra saygı duymayı öğrenecekler.

• Beğen
Reactions: Z P
Cocugum durmuyor onunla ugrasiyorum demek sikayet degıl durum bildirmek.

Bır yakınım hasta ve durumu cok kotu, bıgun tek basıma oturmus sigaramı ıcıp ne olacak bundan sonra dıye uzulurken ben, yakın bir arkadasım vatsaptan 'hayatım mahvoldu yaaa' yazdı. Korktum.
Hemen aradım, yeni bosandı. Acaba dedım kocası kapıya mı gıttı???? O an kendi derdimi bırakıp dırekt onu aradım..
Ne oldu hayırdır dedım?
-aman saat kac oldu hala kahve ıcemedım cocuga ders yaptırmaktan ya, dedı.
Su cevap bana saka gıbı geldı. Hatta hakaret gıbı.

Derdin o an buysa bile, bana yazmazsın be. Benım halımı bılıp kahve ıcememenı hayatım mahvoldu diye bana yazmazsın???

Peki ben ne yaptım?
Alısırsın bu yeni duzene de kahveni de ıcersın yeterki saglıklı ol dedım kapadık telı.
Birdaha onu kesınlıkle hal hatır sormak ıcın aramadım. Normalde onu da arayıp sorardım her gun, zor zamandan gectı dıye.
Bıraktım.
😒keşke bende sizin gibi yapabilsem. Ben biriyle arama mesafe koymaktan çok korkuyorum. İlerde pişman olurum diyorum. Yüz yüze bakarız mahallede diyorum. Hani okadar kötü düşüncelerin içine giriyorum ki. 27 yaşındayım . En samimi arkadaşım apartmanda alt katında oturuyor. Çok severdim yememiz içmeniz birdi hep. Takıldığı arkadaşları beğenmedim huyunu değişmeye başladığı için evet onunla arama öyle bir mesafe koydum ki ama 2 ay ne yediğim yemekten birşey anladım ne içtiğim çaydan. Biri ağla dese hergun ağlardım. Okadar kötü olmustum. Şimdi sadece iyiki zamanında araya mesafe koymuşum diyorum. Ama bunu yapmaya bir daha cesaretim yok nedense

uzak dur.
ya da lafını ver veriştir.
sonra sonra saygı duymayı öğrenecekler.
Bazen aklıma geliyor. Yani kendi kendini yiyeceğine . Çatır çatır söyle suratına. O çünkü hiç bir lafını esirgemez.

Merhaba hanımlar. Canımı sıkan bir olay yaşadım. Size de anlatmak istedim.

Bı komşum var yaklaşık 2 yıldır arkadaşız. Aşırı bir samimiyetimiz yok gelme gitme ama telefonla konusyoruz mesajlasiyoruz daha doğrusu.

Aramızda geçen diyologdan bahsedeceğim.

× kişisi : Şimdi canımın istediği şeyler var keşke hazır bir sofra olsa. Sende hamilesin sanada söylenmez şimdi (canin çeker manasında )

Bende : Çevremde çok insan var (Bu kelimeyi de bana laf sokarak kendisi söyledi )nasilsa çekerse söylerim hemen yaparlar sen söyle dedim .

× kişisi: Senin havana s...m demiş. (çok nadir böyle konuşur )

Sonra devam etmiş.

Seni bir tek bu konuda bastiramiyorum diye.. (Kendisi tek,komsulariyla anlaşamıyor arkadaşı yok yanında. )

Bende sende bastırmak alışkanlık olmus dedim. Sen yine bastırmaya çalış bu konuda ben çaktırmam dedim güldüm.

× kişisi : Bastiririm her konuda sıkıntı olmaz yazmış.

Bende cevap yazmadım daha..

Ama sürekli böyle ben iyiyim hep benim aldıklarım iyi.. ben ben ben.

Ben ne yapsam eleştiren biri.. Ne yemeği yapıyorsun diye sorsa kızartma desem en basiti aayy ben hayatta yapmam sende yapma fırına at çok iyi oluyor diyip 1 hafta sonra kızartma resmi atan bir insan..

Uzak durmaya çalışıyorum. Kaç günler hiç mesaj atmiyorum. O genelde yazar. Yazdığı zaman da kesin beni sinirlendirecek birşey yapar. Bu nasil bir arkadaş çözemedim.

Hep alttan almak da olmuyor. Sürekli istiyor ki hep onun dediği olsun. O hep haklı çıksın.. öyle işte anlattım rahatladım.
Karşılıklı olarak dis atmışsınız birbirinize😅 kendisiyle yaris halinde olmayabilirsiniz ama bu konusmalarsan bunu cikarmak mümkün degil. Birbirine iyi gelmeyen insanlar gorusmemeliler.

😒keşke bende sizin gibi yapabilsem. Ben biriyle arama mesafe koymaktan çok korkuyorum. İlerde pişman olurum diyorum. Yüz yüze bakarız mahallede diyorum. Hani okadar kötü düşüncelerin içine giriyorum ki. 27 yaşındayım . En samimi arkadaşım apartmanda alt katında oturuyor. Çok severdim yememiz içmeniz birdi hep. Takıldığı arkadaşları beğenmedim huyunu değişmeye başladığı için evet onunla arama öyle bir mesafe koydum ki ama 2 ay ne yediğim yemekten birşey anladım ne içtiğim çaydan. Biri ağla dese hergun ağlardım. Okadar kötü olmustum. Şimdi sadece iyiki zamanında araya mesafe koymuşum diyorum. Ama bunu yapmaya bir daha cesaretim yok nedense
Hayatımdan cıkarmadım kı elıfcım bizde bakıcaz elbet yuzyuze.
Ama suan kesinlikle onu dinlemek ve derdimi ona anlatmak istemiyorum.
Olay bu.
İnsanların acısı varken kahve ıcemedıgı ıcın hayatının mahvoldugunu soylememeyı ogrensın.
Neden onlar kayıp olsun ki hayatımızda, onlarda korksun biz kayıp olacagız dıye.
Tek degerlı onlar mı?
Saygı. Cocuga hayvana insana yaslıya dusunceye goruse.herkes saygılı olmayı ogrenmek zorunda. Yoksa olmaz.

Karşılıklı olarak dis atmışsınız birbirinize😅 kendisiyle yaris halinde olmayabilirsiniz ama bu konusmalarsan bunu cikarmak mümkün degil. Birbirine iyi gelmeyen insanlar gorusmemeliler.
Öyle gercekten.. Aklıma onunla yarış yapmak İnan ki gelmez. İkimizinde maddi durumu iyi. O mesela daha çok markalı seylere takılır. Hani avmleri aşırı gezer. Ben pek anlamam öyle. Güzel birşey bulsam alırım. Hani ben ona ya ben şunu aldım çocuğuma dediğim zaman aaa niye siyah aldın demesini beklemiyorum ondan. Çünkü ben ona güle güle giyinsin paşa iyi yapmışsın canım gibisinden konuşuyorum. Karşı taraftan bunu sadece 2 sene içerisinde 1 kere duydum

Hayatımdan cıkarmadım kı elıfcım bizde bakıcaz elbet yuzyuze.
Ama suan kesinlikle onu dinlemek ve derdimi ona anlatmak istemiyorum.
Olay bu.
İnsanların acısı varken kahve ıcemedıgı ıcın hayatının mahvoldugunu soylememeyı ogrensın.
Neden onlar kayıp olsun ki hayatımızda, onlarda korksun biz kayıp olacagız dıye.
Tek degerlı onlar mı?
Saygı. Cocuga hayvana insana yaslıya dusunceye goruse.herkes saygılı olmayı ogrenmek zorunda. Yoksa olmaz.
Bende öyleyim şuan gerçekten. Ne derdimi anlatasim var ne onu dinleyesim var. Çocuğun sesli mesajını atmış şimdi poyraz uyandimi diye. Dinledim hiç birşey yazmadim. Gerek varmiydi tatsızliga. Gerçekten bana şimdi akıl verirmisiniz. Bir dahaki nasılsın dediği zaman ne yazayım. Ne yapıyorsun dediği zmaan ne yazip da konuyu kısa keseyim

Bende öyleyim şuan gerçekten. Ne derdimi anlatasim var ne onu dinleyesim var. Çocuğun sesli mesajını atmış şimdi poyraz uyandimi diye. Dinledim hiç birşey yazmadim. Gerek varmiydi tatsızliga. Gerçekten bana şimdi akıl verirmisiniz. Bir dahaki nasılsın dediği zaman ne yazayım. Ne yapıyorsun dediği zmaan ne yazip da konuyu kısa keseyim
Ne yapıyorsun sorusuna, hıc ıs guc de kes. Sen napıyorsun deme.
Nasılsın sorusuna ıyı sukur, sen de. Vereceği cevabı oku baska bisey yazma uzatma. Boyle kalsın.
Bak sımdı arkadasım benı aradı, hissetti zaar ahajajajaaja ondan bahsettım ya.
Acmadım.
Canımın ıstedıgı musaıt bır saatte donerim.
Bukadar.

• Komik
Bu arkadas sana cok mu lazim ??? Elin kızı icin niye sinirini bozuyorsun??bir kusluk cikar ,araya mesafe koy,sonra da sil gitsin.

Ne yapıyorsun sorusuna, hıc ıs guc de kes. Sen napıyorsun deme.
Nasılsın sorusuna ıyı sukur, sen de. Vereceği cevabı oku baska bisey yazma uzatma. Boyle kalsın.
Bak sımdı arkadasım benı aradı, hissetti zaar ahajajajaaja ondan bahsettım ya.
Acmadım.
Canımın ıstedıgı musaıt bır saatte donerim.
Bukadar.
Yaa sen ne tatlı birseysin 😍😍Süpersin . Şuan senden ilham alıyorum 😄😄Tamamdır. Öyle deneyeceğim. 1 hafta sonra editlicem tekrardan konumu. Ne değişeceğini merak ediyorum doğrusu.

Sana da şaka yapilmiyor gerektiği kadar konuşuruz ozaman herşeye de alinilmaz yazmış görüşürüz yazmış bu mesajıma cevap olarak

Küfür kadar bir insanı itici gösteren çok az şey var. Aramız ne kadar iyi olursa olsun küfür edince aniden yüzüm düşüyor sesim içime kaçıyor falan. Ne kadar samimi olursa olsun üslupsuz olmayı gerektirmez. Belli ki rahatsız oluyorsunuz o halde arkadaşlığı kesin

• Beğen
Küfür kadar bir insanı itici gösteren çok az şey var. Aramız ne kadar iyi olursa olsun küfür edince aniden yüzüm düşüyor sesim içime kaçıyor falan. Ne kadar samimi olursa olsun üslupsuz olmayı gerektirmez. Belli ki rahatsız oluyorsunuz o halde arkadaşlığı kesin
Şimdi arkadasligi bir anda belki kesemem ama bı arkadaşın dediği gibi yapicam. Kısa kısa yazıp sen ne yapiyosun diye sormicam. Sana da şaka yapilmiyor diyor. Biz bı keresinde siyasetten konu açılmıştı. Allah için pek bişey bilmem bildigimide söylerim hani. Bana okadar çok laf saydirmiski. Ben sen değilim senin gibi pısmam demişti ben kaç hafta konusmamistim kapıma gelmişti hiç sesin çıkmıyor diye. Yani sürekli beni hep alta çekmek istiyor. Ee ne gerek var. Aynı düzeyde insanlarız.

Şimdi arkadasligi bir anda belki kesemem ama bı arkadaşın dediği gibi yapicam. Kısa kısa yazıp sen ne yapiyosun diye sormicam. Sana da şaka yapilmiyor diyor. Biz bı keresinde siyasetten konu açılmıştı. Allah için pek bişey bilmem bildigimide söylerim hani. Bana okadar çok laf saydirmiski. Ben sen değilim senin gibi pısmam demişti ben kaç hafta konusmamistim kapıma gelmişti hiç sesin çıkmıyor diye. Yani sürekli beni hep alta çekmek istiyor. Ee ne gerek var. Aynı düzeyde insanlarız.
Aynen direkt bitiremeyebilirsiniz herkes benim gibi mahkeme duvarı gibi surata sahip değil ki direkt seni hayatımda istemiyorum diyebilesin :kızgın: alışmışım pata küte insan yollamaya. Her gün yazıyorsa birkaç günde bir cevap verirsiniz diğer mesajlara görüldü atarsınız falan işte. Biraz insan ilişkilerinden anlar da gururuna dokunursa o da uzaklaşır

En gereksiz muhabbette bile birbirinize laf sokma yarışındasınız. Belli ki yıldızınız uyuşmuyor. Arkadaşlığı uzatmak için zorlamayın, herkes herkesle arkadaş olacak diye bir kural yok.

Aynen direkt bitiremeyebilirsiniz herkes benim gibi mahkeme duvarı gibi surata sahip değil ki direkt seni hayatımda istemiyorum diyebilesin :kızgın: alışmışım pata küte insan yollamaya. Her gün yazıyorsa birkaç günde bir cevap verirsiniz diğer mesajlara görüldü atarsınız falan işte. Biraz insan ilişkilerinden anlar da gururuna dokunursa o da uzaklaşır
😄😄Ne güzel yaa .. Valla o yine haklı çıkarmış kendini bana şaka yapilmiyormus. Ama her laf sokusunda yaa sakadanda anlamıyor sun diyor. Acaba anlamıyor muyum.

Back
X