- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Anlatıyor derken, ne gibi anlatıyor. Ozelini mi anlatıyor. Gerçekten niye anlatıyor kianlattığı şeye göre değişir
Bencede anlatmaz. Neden anlatsin ki?
Özel ilişkiler değil canim xx benim konuştuğum kız konuşuyoruz yüz yüze gorusecegiz gibisindenÖzel ilişkilerini anlatmamalı elbette. Tanıdığım erkekler anlatmıyorlar. Belki ergenler anlatıyordur şöyle böyle yaptık diye. Bilemiyorum.
Anlatmaktan kastım kızın yaşadığı şehre giderken böyle böyle ben bu kızla konuşuyorum vaktim olduğunda girişeceği oturup konuşacağız gibisinden. Yani her an ne konuşulduğu değil sadece konuştuğundan bahsetmek yanı gorustugum kız bu demek. O iş arkadaşı da ismen de olsa tanıyor kiziErkek adam değil de, normal bir insan gizli saklı yaşamaz bence. Oturup sabahtan akşama kadar da sevgilisini anlatmaz.
Ben merak ettim gerekçesi neymiş anlatmamanın?
Anlamadım.Özel ilişkiler değil canim xx benim konuştuğum kız konuşuyoruz yüz yüze gorusecegiz gibisinden
Yok öyle değil :) gorusuyoruz biz gibisinden :)Nasıl anlattığı önemli. "Abi benim hatun 90-60-90" diye anlatmaz mesela herhalde :)
Şöyle anlatayım. Xx ile biz konuşuyoruz aramızda hoslanti var onun yaşadığı şehre gittiğimizde gorusecegim gibisindenAnlamadım.
Hahah evt sanmıyorum bizim kadr lafını ettiklerini :)Biz kadinlar kadar konusmuyorlardir emin ol.
O kdr detaylı değil cnm mesela bu iki iş arkadaşı kızın yaşadığı şehre geliyor iş için oda diyor ki arkadaşına xx ile konuşuyoruz biz gorusecegim vaktim kalırsa diye.Olabilir de her yapacağı şeyi de demesi saçma. Şuraya gittik bunu yaptık söyle böyle. Bana gereksiz geldi.
Kızın bir çekincesi yok anlattığı kişi de ortağı adaminKızın bir çekincesi yoksa ailem duyar adım çıkar vs. gibi, biz beraberiz demenin nesi kötü olabilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?