arkadaş

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
İyi akşamlar hatunlar. Benim bir arkadaşım tutturdu işte erkek adam sevdiği kızı kimseye anlatmaz diye. Bende merak ettim sizin düşüncelerinizi sizce anlatır mi anlatmaz mi ? Kimse dediği çalışma arkadaşı. Kardeş gibi olduğu insan.

Anlatıyor derken, ne gibi anlatıyor. Ozelini mi anlatıyor. Gerçekten niye anlatıyor ki anlattığı şeye göre değişir

Özel ilişkilerini anlatmamalı elbette. Tanıdığım erkekler anlatmıyorlar. Belki ergenler anlatıyordur şöyle böyle yaptık diye. Bilemiyorum.

Anlatıyor derken, ne gibi anlatıyor. Ozelini mi anlatıyor. Gerçekten niye anlatıyor ki anlattığı şeye göre değişir

Bencede anlatmaz. Neden anlatsin ki?

Anlatmaktan kastım kızın yaşadığı şehre giderken böyle böyle ben bu kızla konuşuyorum vaktim olduğunda girişeceği oturup konuşacağız gibisinden. Yani her an ne konuşulduğu değil sadece konuştuğundan bahsetmek yanı gorustugum kız bu demek.

Erkek adam değil de, normal bir insan gizli saklı yaşamaz bence. Oturup sabahtan akşama kadar da sevgilisini anlatmaz.
Ben merak ettim gerekçesi neymiş anlatmamanın?

Özel ilişkilerini anlatmamalı elbette. Tanıdığım erkekler anlatmıyorlar. Belki ergenler anlatıyordur şöyle böyle yaptık diye. Bilemiyorum.
Özel ilişkiler değil canim xx benim konuştuğum kız konuşuyoruz yüz yüze gorusecegiz gibisinden

Erkek adam değil de, normal bir insan gizli saklı yaşamaz bence. Oturup sabahtan akşama kadar da sevgilisini anlatmaz.
Ben merak ettim gerekçesi neymiş anlatmamanın?
Anlatmaktan kastım kızın yaşadığı şehre giderken böyle böyle ben bu kızla konuşuyorum vaktim olduğunda girişeceği oturup konuşacağız gibisinden. Yani her an ne konuşulduğu değil sadece konuştuğundan bahsetmek yanı gorustugum kız bu demek. O iş arkadaşı da ismen de olsa tanıyor kizi

Biz kadinlar kadar konusmuyorlardir emin ol.

Olabilir de her yapacağı şeyi de demesi saçma. Şuraya gittik bunu yaptık söyle böyle. Bana gereksiz geldi.

Kızın bir çekincesi yoksa ailem duyar adım çıkar vs. gibi, biz beraberiz demenin nesi kötü olabilir ki?

Olabilir de her yapacağı şeyi de demesi saçma. Şuraya gittik bunu yaptık söyle böyle. Bana gereksiz geldi.
O kdr detaylı değil cnm mesela bu iki iş arkadaşı kızın yaşadığı şehre geliyor iş için oda diyor ki arkadaşına xx ile konuşuyoruz biz gorusecegim vaktim kalırsa diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…