- 24 Aralık 2015
- 4.073
- 4.603
- 63
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Yani yeri gelince söylenir. Karşısındaki kişiye de bağlı. Samimi biriyse söylenir neden söylemesin.Şöyle anlatayım. Xx ile biz konuşuyoruz aramızda hoslanti var onun yaşadığı şehre gittiğimizde gorusecegim gibisinden
Bu gayet normal bir şey nesi kötüymüş ben hala anlamadımO kdr detaylı değil cnm mesela bu iki iş arkadaşı kızın yaşadığı şehre geliyor iş için oda diyor ki arkadaşına xx ile konuşuyoruz biz gorusecegim vaktim kalırsa diye.
Yani yeri gelince söylenir. Karşısındaki kişiye de bağlı. Samimi biriyse söylenir neden söylemesin.
Bu gayet normal bir şey nesi kötüymüş ben hala anlamadım
Anlatmaktan kastım kızın yaşadığı şehre giderken böyle böyle ben bu kızla konuşuyorum vaktim olduğunda girişeceği oturup konuşacağız gibisinden. Yani her an ne konuşulduğu değil sadece konuştuğundan bahsetmek yanı gorustugum kız bu demek.yanı ortada amlatack bir yatak odası muhabbeti yokKardeş gibi olduğu kişi ise anlatır. Ama gerçekten seven biriyse tutup da özelini anlatmaz. Yatak odası muhabbetlerini yani.
Anlatmaktan kastım kızın yaşadığı şehre giderken böyle böyle ben bu kızla konuşuyorum vaktim olduğunda girişeceği oturup konuşacağız gibisinden. Yani her an ne konuşulduğu değil sadece konuştuğundan bahsetmek yanı gorustugum kız bu demek.Özele girmiyorsa anlatır.
Bizler de anlatıyoruz. Şuraya gitti bunu yaptık diye.
Bence anormal değil.
Der ya gayet de normal yani. İnsan sevincini ve derdini en yakını ile paylaşmak ister. Ayy ne bileyim ki işteAnlatmaktan kastım kızın yaşadığı şehre giderken böyle böyle ben bu kızla konuşuyorum vaktim olduğunda girişeceği oturup konuşacağız gibisinden. Yani her an ne konuşulduğu değil sadece konuştuğundan bahsetmek yanı gorustugum kız bu demek.yanı ortada amlatack bir yatak odası muhabbeti yok
Ah garibim herkese aynı mesajı kopyalayıp yapıştırmaktan helak oldun
Boşver gitsin bence :)
Der ya gayet de normal yani. İnsan sevincini ve derdini en yakını ile paylaşmak ister. Ayy ne bileyim ki işteöhm öyle. :'D
Arkadaşınızı bilemem de bence gayet normal bunlar. Sizce nasıl peki ?:))
Arkds normal değil dedi de ona takıldı kafam :)
Bana gore de erkek değer verdiği kisigi anlatir yanı gelip geçici insanı anlatmaz nslsa gönül eglendiriyrm 3-4 güne biteck diyeArkadaşınızı bilemem de bence gayet normal bunlar. Sizce nasıl peki ?
O halde arkadaşınızın dediğine kulak vermeyin bence. ^^ Çünkü ilişkide sizin düşünceleriniz asıl olandır. Kafanızı bulandırmasın. ^.^ Sonuçta her insanın düşünce yapısı farklı ona ters gelen size normal olabilir.Bana gore de erkek değer verdiği kisigi anlatir yanı gelip geçici insanı anlatmaz nslsa gönül eglendiriyrm 3-4 güne biteck diye
Haklisiniz ama ikidir aynı cümleyi diyince içime. Kurt dusurduO halde arkadaşınızın dediğine kulak vermeyin bence. ^^ Çünkü ilişkide sizin düşünceleriniz asıl olandır. Kafanızı bulandırmasın. ^.^ Sonuçta her insanın düşünce yapısı farklı ona ters gelen size normal olabilir.
Yok yok düşmesin.Haklisiniz ama ikidir aynı cümleyi diyince içime. Kurt dusurdu
Yok yok düşmesin.Ben ona inanıyorum deyin sürekli motivasyonunuzu bozar ilişkinize zarar verir. Kendi hislerinizle ilerleyin.
İs arkadasi nin ailesi bile sizi taniyorken adamin bu benim sevgilim diye anlatmasi niye tuhaf olsun sorun olsun ki
Bunun yerine iliskinizdeki baska seyleri kafaya takin bence
İçime kurt düşürdü kuzum işte :) bnde en sonunda sen beni çok sevdiğin için kimseyle paylasamiyn belli dedmBundan dogal normal ne olabilirki. Arkadasta var bir terslik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?