Arkadas

Artik alismis,aynen disari cikamaz hale gelmisim,annemgile bile gidince hemen gel der

Ben takilmam da aynisini bnm yapamamam iste buna takiliyorum

Ben takilmam da aynisini bnm yapamamam iste buna takiliyorum
Öyle bişey yok oda aynı olmak zorunda al karşına konuş şeninde arkadaşların olacak sen çocuk değilsin sonuçta karışamaz buna ne demek kandırıyorlar seni saf kısın sen de kandıracaklar hadi illa çıkar biri ikisi kandırdı hepsi mi kandıracak yani öyle bi dünya yok arkadaşları konusunda sen Nasıl anlayış göstereceksen oda gösterecek göstermiyorsa kesecek bütün arkadaşlarıyla ilişkisini açık ve net bi şekilde söyle karşı gelirse de sen bilirsin o Zaman bundan sonra böyle yaşarız de kafana göre takıl yerim öyle erkeklik ayaklarını sanki düne kadarı vardı ayyyyyy ifrit oldum sabah sabah

O bnm dugunumde cok yardim etdi diyor ben onun kardiligini vermek zorundayim diyor
Peki merak ediyorum sizin evladınızın sünnet düğünü olsa ve kardeşiniz en yakın arkadaşının düğününe,nişanına gitse eşinizin bu durum hoşuna gider miydi? Yakın arkadaşı bunu çok iyi anlıyorum ikilem içinde kalmasını ama ne olursa olsun bu kardeşiniz ve ömür boyu muhabbetiniz olacak,dolayısıyla bu günde kardeşinize yardım ve destekte bulunmalısınız.yakın arkadaşı da eğer mantıklı ve iyi niyetle düşünen biriyse bunu kabul eder de zaten.

Zorla kardesinin dügününe gelip afra tafra yapcagina gitsin arkadasinin dügününe.

Baskici, hep benim dedigim olsun diyen bir esiniz var sanirim. Baskalariyla görüstürmemeside eminim 'gözünü acarlar' düsüncesinden dolayidir.

Bana senin arkadaslarin kotu senin iyiligini istemiyorlar,bnm arkadaslarim ama oyle deyil der hep.bir de ben derdimi onlara anlatirmisim onlar da beni etkilermis.esitligin yanindan bile gecemiyoruz,cok zorlaniyorum boyle bir evlilikte.ozgurluyum elimden alinmis durumda

Evet tam da oyle bir dusuncede birisi,hep onun dediyi olmak zorunda,giydiyime bile karisir.

Yahu yok böyle bi dünya kimin iyi kimin kötü olacağına o karar veremez oh ne ala paşa kafasına göre yaşasın sana herşey yasak niye çünkü kadınsın o erkek. cnm erkeklik önünde ki ç*kle olmuyor bunu eşine söyle eğer öyleyse firmalar en erkeğim diyeninkinden kallavi Yapay ç*k üretip satıyorlar alalım bi tane takıp öyle gezelim kessinler seslerini bu kadar ezdirme kendini ya nerden bulup evleniyorsunuz böyle adamları hiç anlamıyorum yazık gençliğine. Etkilerlermiş kandırırlarmış senin zekana karakterine hakaret bir kere bu. demek ki eşinin gtünden bir korkusu var ki arkadaşların gözünü açar diye korkuyor bence sen eşini bi ele al cnm normal davranışlar değil bunlar

Olur mu canım hep orda olacam demiş benim için büyük sorun olur bu..kardeşimin dugununde eşim yok ben kabul edemem

O erkekmis ben kadin,kadin dediyin erkegine bagli olur oyle arkadaslariyla disari cikamaz cikarsa ancak ablasiyla cika bilirmis.

Bir adım geride olur kadın bu kafadaki erkeklere göre. O erkek yapar ama sana gelince yoook. Tavrınızı koyun onun istediği biyere de siz gitmeyin.

Ben adamın yerinde olsam ben de arkadaşımın düğününe giderdim kız kardeşinizle paylaşmışlığı toplasan 1 aydır belki o arkadaşıyla 10 yılı geçmiştir yani

Zamanla duzelir diyorlar,ben de o zamani bekliyorum

Esinizin en yakin arkadasi ile kiz kardesinizin dugunu ayni gun olursa ve esiniz arkadasinin dugunune gitmeyi tercih yaparsa ne yapardiniz.oncesinde bu arkadasinin nisanina sizin sinaviniz icin gidememisti onu da soyleyim
Benim de başıma böyle birşey gelmişti
Ne yapacağımı kara kara düşünürken biri çocukluk arkadaşı diğeri akraba düğünüydü.
Allah'ın hikmeti ikisi de farklı semtlerde olduğu halde alakasız biryerde birbirine çok yakın düğün salonunda düğünlerin olacağını öğrendiğim zaman şok olmuştum.
Yürüme mesafesinde 2 dakika olan her iki düğüne de gitmiştim.Ondan çıkıp ötekine gidiyordum
Kusura bakma senin durumuna değil o günkü halime gülüyorum.
Eşin önce kardeşinizin düğününe gelsin gelen misafirler ilk karşılaşmada eşinizi görsün ki daha sonra laf etmesinler.
Düğün kalabalıklaşınca gelin damat çıkınca sizde eşinizle bir dans edip foto çektirin.Sonra eşiniz usulca öteki düğüne gitsin.O kalabalıkta kimse durumu anlamaz zaten. Soran olursa da başı ağrıdı arabada yatıyor dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…