Arkadas

iyi de düğün mesafeleri nasıl

yani siz bir iki gün önceden gidin annenize

o sabahtan gitsin arkadaşının arabasını falan süsletsin hatta gelin alma farklı saatte ise ona da kalsın

sonra annelere gelip gelin alma olacaksa onda bulunsun düğüne girilsin

bir süre ortalarda dolansın

sonra gitsin arkadaşına

ama ben sizin sınavınız ve nişan arsındaki bağlantıyı çözemedim

yani nişan çok mu uzaktı ya da siz sınavda olunca o çocuk mu baktı da nişana gidemedi

bir de bu etkinlikler genelde gece olur sınavlar da sabah

bağlantıyı kuramadım

Peki eşiniz nasıl, yani onu ne kadar süredir tanıyorsunuz? Genellikle ılımlı olan bir taraf var mı yani tolere eden?
Genelde iyi birisi,ama kavga aninda cok kotu laflar sarf ediyor,bana ben sinirliyken karsilik verme diyor,nedenine gelince o erkek ben kadinmisim.bir de cok fazla anneci bir tip,hayatim tek ondan diyil hem de annesinden asili bir durumda.4yildir tanisiz,ama bir yil oluyor evleneli

Mesafeler cok uzak,iki dugunde ayni anda bulunmasi imkansiz.nisan zamani bnm sinavim yurt disindaydi o yuzden katilamamsti

Ama ayni seyi ben yapamazdim,yani ben arkadasimi secemezdim kendisine sorunca boyle soyledi hatta o bana arkadasin falan olmasin der hep

Aynı soruyu ben kendime sordum konuyu okurken, kesinlikle arkadaşımın düğününe giderim, böyle bir arkadaşım var zaten altı üstü, iki elim kanda olsun giderim diye düşünüyorum, kısmetse...

Şimdi size çok basit birkaç şey soracağım cevabını kendiniz içinizde verdiğiniz an bence yolunuzu bulursunuz;
1) bu adam sizi diliyle,yüreğiyle seviyor mu ve bunu size gösteriyor mu çoğunlukla?
2)çok mu yakışıklı bir adam yani gerçekten genel geçer yargılarsak bu adam harbiden yakışıklı mı?
3) çok mu varlıklı sizi çok mu rahat yaşatıyor?
4) sizi "yaşatıyor mu" yani parayı nereye harcaması gerektiğini bilen,sürprizlerde bulunan,romantik ve eli bol bir insan mı?
Bu sorulara doğru cevabı veremiyorsanız bu adamla ne için evlisiniz, köle olmak için mi hayatınızı gasp etsin diye mi? Lütfen önce bunları bir düşünün

Oncelikle cok tsk ederim yardim etdiginiz icin.aslinda butun sorulara olumsuz cvpladim icimde.ama soyle bir durum var ben bu gibi sorunlar yuzunden ondan ayrildim baba evine dondum,sonrasinda kendimi hep sucladim,oncesinde cok iyi biri oldugu icin boyle olmasina ben neden oldum diye cok sucladim kendimi.ve baristik ama o bana benim lafimdan cikmayacaksin dedi ben de kabul etdim.simdi de her seyde onun istekleri var,ve ben cok pismanim kabul etdigim icin.geri adim atamiyorum,benimle oynuyormuydun diyor.bir de etrafimdaki butun kadinlar oyle erkek ne derse kanun gibi gordukleri icin kimseye derdimi anlatamiyorum

Bence bu bir soru bile olmamalı tabikide kardeşimin düğününe gidilecek. benim eşim olsa hiç aklına bile getirmez kardeşim in düğününde olmamayı bizim için herzaman aile ön sırada.

Sizin dügüne gitme seciminden ziyade daha köklü problemleriniz var.

Eşinizin emir kulu degilsiniz.
Cinsiyetinize göre size herhangi bir baskı uygulamamalı, kalkıştıgında da bunu siz kabul etmemeliydiniz. Tabii ki ben bu şekilde mutluyum diyorsanız gerisi sizin bileceginiz iş.

Daha çok pişman olmak mı yoksa yol yakınken dönmek mi? Bence karar vereceginiz asıl soru bu olsun.

Nasil bu duruma geldik inanim bilmiyorum.ama kendim kabul edip sonra vazgecersem ona haksizlik olmuyormu bu?ben cok vicdan yapan birisiyim de

Nasil bu duruma geldik inanim bilmiyorum.ama kendim kabul edip sonra vazgecersem ona haksizlik olmuyormu bu?ben cok vicdan yapan birisiyim de

Alınmayın ama bir insanın baskıyı, cinsiyetine hakareti kabul ettigi kosulların saglıklı olduguna inanmıyorum.

O zamanlar kendi hakkınızı koruyamayacagınıza inanıyor olabilirsiniz ya da sizin de kadına biçtiginiz rol benzer olabilir fakat yaşayıp gördünüz ki bu sizi mutlu etmiyor ve bugun farklı düşünüyorsunuz.

Mutsuz olacagınızı bile bile neden bu istemediginiz hayatı yaşayacaksınız ki? Üstelik size "eş" muamelesi yapmayan birinden bahsediyoruz. Sanki o sahip, siz köle. Bu durumda asıl haksızlık yapan taraf kim oluyor?

Onun vicdanı bir insanı baskı altına alırken, emirkulu gibi davranıp kendisine itaat etmesini beklerken, sizi ezerken sızlamıyor da siz neden kendi haklarınızı savunmaya karar verdiginiz için vicdan yapasınız?

duymak istediklerimi soylediniz,coook tsk ederim yardimlariniz icin.mutlaka buna bir son vericem ya duzelir ya da biter boyle dvm edemez

Tatlım benim böyle söz mü olur, kendini sorumlu hissetme. Böyle evlilik mi olur ki böyle bir sözü gerçekleştirmeni beklesin üstelik sen haklı sebeplerle onu bırakmışsın adam sanki seni rica minnet kabul eder gibi şart koşmuş. Hiçbir şey için geç değil, kesinlikle bu konuyu konuş ve gerekirse restini çek. Senden başkası çekmez bu adamı zaten sen merak etme

En yakın arkadaş seçilmiş kardeş oluyor. Baldız ne? Evlilik yoluyla mecburi gelen bir akrabamsılık. Kan bağı yok, özel bir sevgi yok. En yakın arkadaşıma giderdim ben olsaydım da. Kardeşiniz sizin akrabanız, eşiniz için çok özel olmak zorunda değil. Tamam, ideal olan onun da katılması, ama en yakını evleniyormuş, oraya gidecek, yapacak bir şey yok.

Cok tsk ederim.Aynen oyle oldu rica minnet kabul etdi beni.ben de salakim iste boyle bir sekilde barisiga razi kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…