O bnm dugunumde cok yardim etdi diyor ben onun kardiligini vermek zorundayim diyorTabi ki kızardım.neticede eşiniz,sevgiliniz değil gelmemesi kabul edilemez.öncelik sırası kesinlikle akrabada olmalıdır.bir de söz konusu kardeşiniz ise kesinlikle gitmeli
Ama ayni seyi ben yapamazdim,yani ben arkadasimi secemezdim kendisine sorunca boyle soyledi hatta o bana arkadasin falan olmasin der hepEn yakın arkadaşım nisanima gelmese ustune de gorumcesinin düğünü var diye düğünüme de gelmese çok üzülürüm.
Evet evli çiftler düğüne beraber gitmeli ama bazı durumlarda anlayışlı da olmak gerekir. Empati lazım yani.
En yakın arkadaş için bir seferlik bir düğüne gidilmeyebilir.
En yakın arkadaşlar da kardeş gibi oluyor bir yerden sonra.
O da olmaz dedi hep orda olmaliyimArkadaşının düğününe gitsin 1 saat dursubn ilgilensin sonra kardeşinizin düğününe transfer olsun olma mı?
Ben de kirildim,ablamin dugununde de yurt disindaydiBen olsam kırılırdım. Kendin bilirsin derdim. Ailen de kırılır bence sonuçta eşini illaki soracaklar sana. Bir gün önceden git
Ama ayni seyi ben yapamazdim,yani ben arkadasimi secemezdim kendisine sorunca boyle soyledi hatta o bana arkadasin falan olmasin der hep
Ben de kirildim,ablamin dugununde de yurt disindaydi
Senin arkdasin bnm der,kimseyle arkadas olmami istemez.Arkadaşın olmasın derken ?
Iste ayni seyi ben yapamiyorum ama o yapa biliyor sorun da buZor bir secim ama en yakin arkadasimin dügübü olsa öbür tarafda kaynim en yakin arkadasimin dügününe giderdim sonrada kaynimin dügününe
Iste ayni seyi ben yapamiyorum ama o yapa biliyor sorun da bu
Senin arkdasin bnm der,kimseyle arkadas olmami istemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?