Arkadas

Baldiz zorunlu bi akarabalik en yakin arladas ise kendi secimin kendi sevdigin insandir ve bence arkadas tercih edilmeli. Herkes sizi savunmus ama boylesi bi durumda hanginiz kayninizin dugununu tercih ederdi acaba??

Tam diyecektim ki boşverin o oraya gitsin siz kızkardeşinizle keyfinizi bulun ancak "ben olsam izin vermezdi" dediniz beni benden aldınız. Ne demek "arkadaşın olmasın senin" bunu size nasıl söylüyor, tapunuzu mu almış, evcil hayvan mıymışsınız siz? Bence bu düğün meselesi yüzeysel bir mevzu altındaki düşünceleri tartışıp düzeltmeniz lazım. Bırakın gelmesin gelirse sizinde keyfinizi kaçırır düğünde o adam, belli o potansiyel var. Siz düğünden sonra bu konuyu açıp benim de arkadaşlarım olabilir, olacak düğünden önce benimle konuşma şeklini ve düşünceni beğenmedim sen benim eşimsin adı üstüne "eş" ben senin evcil hayvanın değilim diyerek asıl sıkıntıyı belirtin ve sınırlarınızı çizin

Esinizin en yakin arkadasi ile kiz kardesinizin dugunu ayni gun olursa ve esiniz arkadasinin dugunune gitmeyi tercih yaparsa ne yapardiniz.oncesinde bu arkadasinin nisanina sizin sinaviniz icin gidememisti onu da soyleyim
Eşiniz ilkten sizin kız kardeşinizin düğününe gelsin ve hiç değilse bi saat dursun.Sonra da arkadaşının düğününe gidebilir.Sonuçta alt tarafı başkalarının düğünleri bunlar.Kendi düğününe katılmak istemiyomuş muamelesi yapmazdım.Biraz yapıcı olmak lazım.

önce kardeşinizin düğününe girsin bir görünsün sonra arkadaşının düğününde sabaha kadar kalabilir.......

Tamam ıste o arkadasınızınkıne gıtsın. Sen de kardesınınkıne gıt

Arkadasıının takısını taktıktan sonra sızınkıne doner

kardeş benim kardeşim olduğu için benim açımdan sıkıntı olmazdı.. hatta ben bir gece önceden gider kardeşime destek olurdum.. o da arkadaşına gitsin, görümceniz varsa intikamınızı o şekilde alırsınız :)

Git kendi kardesinin dugunune oyna gul.. Gelen gelsin gelmeyende bidaha kendi bilir... Kesinlikle ve kesinlikle kardesimin dugunune giderdim...

Esinizin en yakin arkadasi ile kiz kardesinizin dugunu ayni gun olursa ve esiniz arkadasinin dugunune gitmeyi tercih yaparsa ne yapardiniz.oncesinde bu arkadasinin nisanina sizin sinaviniz icin gidememisti onu da soyleyim

Önce aile derim seni kardeşinin düğününde tek başına bırakmamalı.

oy oyy ağır vakaymış eşiniz..
haklisiniz ama ben onu degistiremiyorum bu nedenle cok kavgalar etdik artik pes etmis durumdayim

Kendin de farkındasın di mi canım ASIL sorun onun düğünü bunun arkadaşı filan değil.Asıl sorun eşinin cinsiyetçi ve bencil bir insan olması,gerikafalılığı ve senin de bu durumu düzeltme umudun kalmaması. Ne demek kadın erkek eşitliğine inanmıyor?Ne demek senin arkadaşların kötü benimkiler harika? Bunları baştan niçin böyle kabul ettin bilemeyiz tabi.bir arkadaş çok güzel ifade etmiş "ben senin evcil hayvanın değilim.malın değilim.eşiz, eşitiz" diyebilsen keşke
Bir şeyleri düzeltmek zor biliyorum bir kere söylemekle çözülmüyor sorunlar,emek gerekiyor anlıyorum. Belki kendin seçmedin bu adamı belki yeterince tanıma fırsatı olmadı belki de sonradan değişti. aslında sana değil bekar arkadaşlara sesleniyorum, böyle adamlarla evlenmeyin.Hep söylüyorum millet canlı yayında mal mülk sormaya utanmıyor siz hayat görüşlerini mi soramıyorsunuz...

Aslinda biz bu gibi sorunlar yuzunden bir kere ayrildik,sonrasinda ben kizim icin bir daha denemek istedim,ama o bana beni boyle kabul ediceksin dedi ben de kabul etdim simdi de cok pismanim,yapamiyorum boyle.bir soz de diyemiyorum hemen bana sen kabul etmistin diyor.ayrilmayi dusunuyorum ama yapamiyorum

E adam haklı ne diyim gerçekten de öyle olduğu gibi kabul etmişsin.Ne ben ne kimse sana ayrıl diyemez çocuk olsun olmasın bunlar kolay kararlar değil.Senin için ancak dua edebiliriz eşin olgunlaştıkça düzelir diye.
Dediğim gibi henüz evlenmemişler dikkatli olmalı bu konularda.Örneğin bi tanıdığımız yetim öksüz genç hanım,eşinden şikayeti dine kendisi kadar düşkün olmaması. Evlenince değişir sandım diyor.Sen düşün şimdi ne kadar hassas bi konu ne kadar zor bunu değiştirmek,e kimsesiz biri için boşanmak da zor.Yani baştan kabul ederken iyi düşünmek lazım

Iki tarafta da olmasi gerekiyor. Bununicin zaman planlamasini iyi yapmasi gerektigini soylerdim. Bir saatte olsa sizin ailenizin yaninda olmasi gerekiyor.

Haklisiniz tabii,kendim dustum mecbur dayanmam lazim,belki degisir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…