arkadaşça tanınmıyormuş!!

wakwaki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
213
0
66
Çanakkale
benimle tanışmak isteyen biri vardı eski konularım vardır görüşmeli miyim diye size sormuştum teşekkürler ediyorum fikirleriniz için.karar vermemde yardımcı oldunuz.Yine bir şeyler paylaşamk istiyorum fikirleirnize ihtiyacım var..
konuştuk
biten 2 ilişkimi anlattım kabaca..
eski nişanlımla ortak arkadaşları varmış.buna biraz takıldı..eski nişanlımdan bahsettim adını istedi söylemek istemedim ama sonra dedim anlaşamayız numaramı sil dedi şok oldum..
neden derken güvenemiyorum kimseye fln dedi kaldı öyle..
demiştim tanışmak için benim bulundugum yere geleceğini söylemişti 5 6 saatlik yol hızlı trenle 3 saat falan
ama en son konuştugumuzda ortak yer de buluşalım dedi ankarada
benim oraya gelmem biraz uzun sürebilirmiş falan dedi.
ben dedim gelmem sen demiştin gelirim diye şimdi niye vazgeçtin falan dedim neyse kapandı konu acılmadı.
yaklaşık on gündür görüşüyoruz sayılır telefonumu bi haftadır biliyor bikaç mesajlaştık konuştuk bana aşkım bitanem demeye başladı şaşırdım çok kez dedim
bana böyle deme diye tanımıyoruz görmedik birbirimiz diye kızma uzun zamandır söylememiştim hoşuma gidiyor falan dedi
dün hiç iletişimde olmadık sabah mesaj attım bana yine aşkım falan dedi dedim biz sevgili değiliz birbirini tanımaya çalışan insanlarız yapma üzülürüz.anlattım benim zamana ihtiyacım war kendimi toparlamam lazım..peki dedi artık .başkada bir şey yok..
yani anladım ki arkadaşça olmuyormuş bu işler nasıl dewam ederiz bilmiyorum..sizce bu normal mi yoksa ben mi artık anormallesiyorum.
yazışırken içim ısınmıştı aramızda 8 yaş war çok olgun gelmişti ama konuştuk sesi çok etkili gelmedi .. merakta etmiştim ama en son ortak yerde buluşalım deyince bir şey diyemedim.

ayrıca bayramda eski sewgilim mesaj attı bana verdiği bir hat vardı oraya adamın biri bayram mesajı atmış bana mesaj atmış ben sana hattımı verdim sen kimlerle mesajlaşıyordun adamın biri bayram mesajı atmış diye bayram günü sinir etti zaten.dedim tanımıyorum bayram bayram canımı sıkma hat senin üstüne git mesajlara baktır iftira atma dedim bayramınız kutlu olsun dedi sonra sinir... bu da ayrı bi dert zaten..okula gideceğim gün yaklaştıkça kabuslar görüyorum onunla ilgili hala

Son düzenleme:
aklın hala eskı sevgılınde olabılır mı :26: ben öyle hıssettım nedense

bu yenı tanıştığın adam çok kıskanç ama dıkkat et, ıplerı elıne verme yüz verırsen şımdı numaralarına karışan ılerde ızınsız sokağa çıkarmaz

aklım o nda evet aslında yaşadıklarımda hala nasıl bir adamı sevmişim güvenmişim diye ..

evet kıskançmış ama ben onun çok hızlı ilerlemesine akıl sır erdiremedim

bence aşkım bebeğım vs demesı hıç hoş değıl

sevgılı bıle değılsınız

bencede cok acelecı

kızma ayıplama beni dedi hissetmesem demem uzun zamandır kimseye dememiştim dedi ama mantıklı gelmiyor
benim resimlerimi gördü bikac saat konuştuk ve mesajlaştık bu kadar.eşin olmak istiyorum falan dedi şaşırıp kaldım.
diyebilrisiniz senden yüz buluyor diye ama hayır o fırsatı vermedim..kaç kez uyardım ..

Eski sevgilini henüz aklında yada kalbinde bitirmediysen arkadaş sıfatı altında bile olsa başka birisiyle görüşme derim. hem karşındakine haksızlık hemde kendin için sağlıksız bir ilişkiye başlamış olursun.

Eski sevgilini henüz aklında yada kalbinde bitirmediysen arkadaş sıfatı altında bile olsa başka birisiyle görüşme derim. hem karşındakine haksızlık hemde kendin için sağlıksız bir ilişkiye başlamış olursun.

Eski sevgilini unutamadın gibi sanırım hala...
Bu kişide ne biliyim böyle insanları ben samimiyetsiz bulurum sevgilimle tanışmadan önce benden hoşlanan biri vardı konuşuyorduk tanımadık istemiştim falan.
Sürekli bebeğim bitanem diyordu bende çok rahatsız oluyordum söylüyordum ama hala demeye devam ediyordu bi daha konuşmama kararı aldım zaten arkadaşımın kuzeniylede konuşuyormuş onada böyle davranıyormuş.
Bence bi görüş belkide için ısınmıycak hoşuna gitmiycek...

hayır öyle aklımda değil bitti o bitirdi bitti ben inanıp güvenip bunları yaşadığıma üzülüyorum.ve o köye gitme zamanı geldikçe daha da zorlanıyorum bunu fark ettim..

bir ilişkiye başlamadım tanıştığım insana da söyledim hazır değilim zamana ihtiyacım var diye..

görüşmek isterim ama gelmem dedi en son ortak yerde buluşalım dedi en başında öyle dememişti gelirim sırf seninle bir kahve içmek için ama şimdi yan çizdi..

görüşmek isterim ama gelmem dedi en son ortak yerde buluşalım dedi en başında öyle dememişti gelirim sırf seninle bir kahve içmek için ama şimdi yan çizdi..

Bekle bakalım yada ortak yerdede buluşabilirsiniz senin için sorun olmazsa.

dediğin gibi yaptım az öncede birisi tanışmak istemiş teyzem aradı cevap bekliyorlar dedi..
ama yok O aklımdayken arkadaşcada olsa görüşmicem..gördüm ne olduğunu..

nezaman diner bu yangın bilmiyorum ama kimseyi istemiyorum..zaman yaklaştıkça daha da kötü oluyorum Allahım

Allahım tüm arızalar beni buluyor ya da ben cekiyorum..

buraya gelirim dememiş olablir demiş yarın ankarada görüşelim diyor..

cok iyi hatırlıyorum bir kahve içmek için bile gelirim senle demişti..bir günlük buraya gelmesi için çok uzakmış.
ayagıma çağırıyormuşum.bu yaştan sonra kimsenin paşinden koşamazmış
pehhh!!

Eski sevgilinle aynı ortama gireceğini okadar düşünme, herşey olucağına varır nasılsa. Bırak zamana.

Kahve meselesine gelirsek. Gönlün nerde kahve içmek istiyosa orada iç sana afiyet olsun de çık iş içinden.

evet her şey olacağına varır ama düşünmemek elde değil.
kimse sevgili oldugumuzu bilmiyordu ama anlamışlardı.
küçük bir yer bir şekilde birbirimize muhtacız ama ne selam veririm ne konuşurum ne bir şey isterim ne arabasına binerim..

diğerine de dedim ankaraya gelmem dediim o da bundan sonra görüşmek istemiyorum senle dedi.öyle sildim ben de.çok ta tın dedi bir de hey Allahım:)

ıkı gun sonra benı telde tatmın et nasıl olsa sewgılıyız der dıkkatlı ol erkeklere guvenılmez ıcınden nasıl gelıyorsa oyle davrannn

ıkı gun sonra benı telde tatmın et nasıl olsa sewgılıyız der dıkkatlı ol erkeklere guvenılmez ıcınden nasıl gelıyorsa oyle davrannn

haklısın olabilir zaten bir haftadır hemen aşkım sevgilim her şeyim dedi hoşuma gitti mi gitti ama doğru değildi söyledim sonra kapattık..

ama su üstüne cıkmasına sinir oldum gelirim dedi sonra sen beni ayağına çağırıyorsun dedi peşimden koşamazmış koşma kim dedi koş diye.

sildim dedim numaranı ve face ni cokta tın dedi komik :))

sana bırsey soylıyımmı ama uzulme

Bu ne hız ya heves etmiş geçmiş hevesi sen de çok akıllı davranmışsın bir daha ararsa falan görüşme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…