aklın hala eskı sevgılınde olabılır mı :26: ben öyle hıssettım nedense
bu yenı tanıştığın adam çok kıskanç ama dıkkat et, ıplerı elıne verme yüz verırsen şımdı numaralarına karışan ılerde ızınsız sokağa çıkarmaz
aklım o nda evet aslında yaşadıklarımda hala nasıl bir adamı sevmişim güvenmişim diye ..
evet kıskançmış ama ben onun çok hızlı ilerlemesine akıl sır erdiremedim
bence aşkım bebeğım vs demesı hıç hoş değıl
sevgılı bıle değılsınız
bencede cok acelecı
Eski sevgilini henüz aklında yada kalbinde bitirmediysen arkadaş sıfatı altında bile olsa başka birisiyle görüşme derim. hem karşındakine haksızlık hemde kendin için sağlıksız bir ilişkiye başlamış olursun.
Eski sevgilini unutamadın gibi sanırım hala...
Bu kişide ne biliyim böyle insanları ben samimiyetsiz bulurum sevgilimle tanışmadan önce benden hoşlanan biri vardı konuşuyorduk tanımadık istemiştim falan.
Sürekli bebeğim bitanem diyordu bende çok rahatsız oluyordum söylüyordum ama hala demeye devam ediyordu bi daha konuşmama kararı aldım zaten arkadaşımın kuzeniylede konuşuyormuş onada böyle davranıyormuş.
Bence bi görüş belkide için ısınmıycak hoşuna gitmiycek...
görüşmek isterim ama gelmem dedi en son ortak yerde buluşalım dedi en başında öyle dememişti gelirim sırf seninle bir kahve içmek için ama şimdi yan çizdi..
Bekle bakalım yada ortak yerdede buluşabilirsiniz senin için sorun olmazsa.
Eski sevgilini henüz aklında yada kalbinde bitirmediysen arkadaş sıfatı altında bile olsa başka birisiyle görüşme derim. hem karşındakine haksızlık hemde kendin için sağlıksız bir ilişkiye başlamış olursun.
Eski sevgilinle aynı ortama gireceğini okadar düşünme, herşey olucağına varır nasılsa. Bırak zamana.
Kahve meselesine gelirsek. Gönlün nerde kahve içmek istiyosa orada iç sana afiyet olsun de çık iş içinden.
ıkı gun sonra benı telde tatmın et nasıl olsa sewgılıyız der dıkkatlı ol erkeklere guvenılmez ıcınden nasıl gelıyorsa oyle davrannn
haklısın olabilir zaten bir haftadır hemen aşkım sevgilim her şeyim dedi hoşuma gitti mi gitti ama doğru değildi söyledim sonra kapattık..
ama su üstüne cıkmasına sinir oldum gelirim dedi sonra sen beni ayağına çağırıyorsun dedi peşimden koşamazmış koşma kim dedi koş diye.
sildim dedim numaranı ve face ni cokta tın dedi komik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?