arkadashlar lutfen bi bakin

Lyam Aliyeva

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
126
39
13
31
kizlar adetime 5 gun var bu gun idrar testi yapdim ama ilk idrarla degil, az once yapdim 15 -20 dak sonra 2ci cizgi cok silik gozukdu acaba hamile ola bilirmiyim???

10 dakikadan sonra çıkan çizgilere pek önem vermeyin der genelde testler. En iyisi yarın sabah ilk idrarla bir tane daha yapın ve ilk 5 dk içindeki sonuca bakın. Bir de malum bat'a daha var. Hassas test alın mümkünse.

Silikse hamileliğiniz henüz çok yeni demektir:) bazen hata da çıkabilir tabi bi test yaptırıp garantilemekte fayda var. Hadi hayırlı olsun :)

Silikde olsa ikinci cizginin cikmasi cok büyük ihtimal hamilesin demektir yerinde olsam bugün gider kan verirdim ama diğer arkadaşların dediği gibi yarın ilk idrarinla testi tekrarlayabilirsin.

yarın sabah ilk idrarla mutlaka yap hatta ilk biraz idrarı yapıp ortasında al demişti bana hemşire arkadaşım o şekilde yap ama bence de ihtimal yüksek inşallah hamilesinde canım :)

Hamilesin canım aynı benimkisi gibi çıkmış benimde adetme 5 gün kala böyle çıkmıştı kan tahlili yaptrdm hanileymişim daha 3 haftalık inşallah sende hamilesindirr :))
inshAllah canim benim sen de bebeyini sag salim kucagina alirsin inshAllah, 1 tane testim kaldi kesin sonuc almak icin yarin yok obur gun tekrar yapicam testi inshAllah gercekden hamileyim, sende adete 5 gun kala kac dakkada cikdi cizgi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…