- 20 Temmuz 2016
- 86
- 61
- 3
- Konu Sahibi Lyam Aliyeva
-
sende nasil olmushdu?? kac gununde yapmishdin?Merhaba bendede öyle olmuştu 5,6 gün sonra yine dene ben öyle yapmıştım bazen zaman gerekiyo
Sağlık ocaklarında da yapıyorlar ya ben daha 2hafta önce yaptırdım gidip yaptır bence zaten onlar gebeliğini takip etmek zorundalar illa hastane diye Bi şart yok bence beklemebiliyorum ama gidemiyorum bize yakin hastane yok en yakin hastaneye nerdeyse 1 saata gide bilirim
Adet günüm 2 gün geçmişti test yaptım negatif çıktı 6 gün bekledim yine test yaptım bu sefer pozitif cikti sonrasında doktora gittim bebisimi gordumsende nasil olmushdu?? kac gununde yapmishdin?
Bende de aynısı oldu 10 dk sonra çok belirsiz çıktı ve adetime 8 gün vardı devrisi gün yaptım 5 dk sonra çok hafif belirdi hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım kanda hamile olduğumu ögrendim işallah sende hamilesidir cnmkizlaaar adete 3 gun kaldi bu gun sabah testi tekrar yapdim 5 dakka icinde cikti ama yine silik, off catliycam hamilemiyim degilmiyim yaa
Yükle bakalım fotoğrafı daha koyuysa öncekinden vardır :)kizlaaar adete 3 gun kaldi bu gun sabah testi tekrar yapdim 5 dakka icinde cikti ama yine silik, off catliycam hamilemiyim degilmiyim yaa
Canım silikse hamilesin idarda geç çıkıyor hastaneye gidemezsen regl geçmesini bekle tekrar yap net sonuç alirsnkizlaaar adete 3 gun kaldi bu gun sabah testi tekrar yapdim 5 dakka icinde cikti ama yine silik, off catliycam hamilemiyim degilmiyim yaa
Canım rahatsız ettim 2 yaşında oğlum var kardes düşünüyoruz ? Sence erken mi hemen olurmuSelam ben 2 kizimida adetime 3 gün kala öğrendim silik cizgiydi bence hamilesin canım hayırlısı
Canım evdeyim çalışmiyorum yavrum çok sıkılıyor bir tane daha olsun istiyoruz. Birde Bebeğimi emziremedim içimde kaldı çok. Senin hemen olmusmuydu ikinci gebelikBenim kızlarımin arasında 16 ay var şimdi büyük kızım 5 yaşında biraz zorlandım ama şimdi iyiki olmuş diyorum.erken değil ama yinede senin bilecegin iş hayırlısı olsun
inshAllah canimmBende de aynısı oldu 10 dk sonra çok belirsiz çıktı ve adetime 8 gün vardı devrisi gün yaptım 5 dk sonra çok hafif belirdi hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım kanda hamile olduğumu ögrendim işallah sende hamilesidir cnm
bak canimYükle bakalım fotoğrafı daha koyuysa öncekinden vardır :)
kledim bakkKafana takma cnm varsa vardır zaten bu kadar bekledin 3 gün daha sabret resmi yükle bakalım
Bence var :) bugün imkanın varsa git kan ver bakalım ne çıkacak sonuç :) muhtemelen 3 haftalık falan :)yu
kledim bakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?