arkadashlar lutfen bi bakin

kizlaaar adete 3 gun kaldi bu gun sabah testi tekrar yapdim 5 dakka icinde cikti ama yine silik, off catliycam hamilemiyim degilmiyim yaa

kizlaaar adete 3 gun kaldi bu gun sabah testi tekrar yapdim 5 dakka icinde cikti ama yine silik, off catliycam hamilemiyim degilmiyim yaa
Bende de aynısı oldu 10 dk sonra çok belirsiz çıktı ve adetime 8 gün vardı devrisi gün yaptım 5 dk sonra çok hafif belirdi hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım kanda hamile olduğumu ögrendim işallah sende hamilesidir cnm

Selam ben 2 kizimida adetime 3 gün kala öğrendim silik cizgiydi bence hamilesin canım hayırlısı

Benim kızlarımin arasında 16 ay var şimdi büyük kızım 5 yaşında biraz zorlandım ama şimdi iyiki olmuş diyorum.erken değil ama yinede senin bilecegin iş hayırlısı olsun

Benim kızlarımin arasında 16 ay var şimdi büyük kızım 5 yaşında biraz zorlandım ama şimdi iyiki olmuş diyorum.erken değil ama yinede senin bilecegin iş hayırlısı olsun
Canım evdeyim çalışmiyorum yavrum çok sıkılıyor bir tane daha olsun istiyoruz. Birde Bebeğimi emziremedim içimde kaldı çok. Senin hemen olmusmuydu ikinci gebelik

Benim ilk bebeğim sonuçlandı 2 ay sonra falan büyük kizima hamile kaldım .8 ay sonra küçük kizima hamile kaldım.yani hemen oldu.

Sabah ilk idrarla tekrarlayıp pozitif çıkarsa hastaneye kan testi yaptırmaya ondan sonra git bence sonra hayal kırıklığı yaşamak daha acı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…